Тайната на перфектната кожа - 2

• 91 977
  • 400
  •   1
Отговори
# 240
За пръв път чувам за отвара от репей при акне. За отвара от корените му срещу косопад знам, че е много ефективен.
Може и да има някакъв ефект, подобно на копривата, след като прочиства организма. Прочетох това: „Репеят действа стимулиращо върху обмяната на веществата, усилва клетъчния растеж, има диуретично, потогонно и дезинфекционно действие. Освен че детоксикира тялото, билката регулира кръвното налягане и захарта.”

# 241
  • Lost in a fairytale ...
Здравейте Simple Smile
Искам да попитам маслена баня може ли да се прави само с рициново масло?

# 242
iguanka , letsgo може да каже къде я е купувала  Peace, аз в Бг не бях чувала за жълта хума, само за зелена, бяла (каолин) и розова (но не бях ползвала досега).

Отвара от репей не съм чувала за акне, само тази, най-разпространената - от коприва. Тя си е типичен "бабин съвет', не знам доколко има някакъв доказан ефект, от личен опит не мога да споделя нищо понеже не съм ползвала (копривата я ям на супа  Blush )

p0sh_4e , може  Peace аз съм си правила само с рициново , има ефект хубав почистващ, но имай предвид от една страна, че е гъсто масло и изисква повече усилие про масажа, а от друга - силничко е, и после е добре да хидратираш кожата с нещо  Peace  Сериозно мисля към следващата темичка да включим в началния пост "Q&A"  с най-често задаваните въпроси, за да улесним всички нови посетители на темата в търсенето на информация из многото страници - какво ще кажете?   Flutter

letsgo , много хубава песен, мерси за поздрава  Hug Ето и от мен нещичко, което винаги ми създава много настроение: http://www.youtube.com/watch?v=MFC8ugbhM0I   bouquet

Аз последните дни се ровя из информация за аргановото масло - уж било страхотно за анти-ейдж грижа, не че съм се запритеснявала на моите години, но то никога не е твърде рано да вземе някакви мерки човек  Joy

Последна редакция: ср, 04 мар 2009, 22:04 от Myriad Canaan

# 243
Myriad Canaan за това аргановото масло не бях чувала до сега newsm78.
А за анти-ейдж никога не е рано ; по-добре рано отколкото късно и без ефект . Mr. Green
Хайде като разучиш да споделиш ;чакам с нетърпение да го мятаме и това масло  bouquet

# 244
Привет и от мен.Да се похваля, че пробвах масло от грейпфрут, а за тяло масло от босилек.И от двете масла съм доволна много, по 10мл. са на Ареон.Съчетах ги с минерална вана, от минералната вода кожата ми става страхотна много добре ми влияе на мен.
Колкото до пилингите вече споменах, че съм си правила и съм много доволна.Заличих белег и почти нямам следи от разширени пори кожата ми е различна нова.След като родя съм решила да си направя лазарен пилинг PeaceСега си правя веднъж в месеца кислородна процедура на лицето Heart Eyes

# 245
Не знам дали тук е мястото, но искам да споделя и похваля тоалетното мялко на Долива.
Имах сериозен проблем с лющене на кожата. Успя да ми я възстанови от едно намазване. Никога преди не съм си чувствала кожата толкова мека и наистина хидратирана. За протокола- със смесена съм, но ми идва идеално като вечерен крем.  Peace
Поздрави на всички!  Hug

# 246
Привет и от мен.Да се похваля, че пробвах масло от грейпфрут, а за тяло масло от босилек.И от двете масла съм доволна много, по 10мл. са на Ареон.Съчетах ги с минерална вана, от минералната вода кожата ми става страхотна много добре ми влияе на мен.
Колкото до пилингите вече споменах, че съм си правила и съм много доволна.Заличих белег и почти нямам следи от разширени пори кожата ми е различна нова.След като родя съм решила да си направя лазарен пилинг PeaceСега си правя веднъж в месеца кислородна процедура на лицето Heart Eyes

Ареон не бяха ли ароматизатори за коли и домове?

# 247
Мириад, изтрий си няколко писъмца от пощата, че ти се е изчерпил лимита.  Mr. Green

Сори за офф-а.  Hug

# 248

Ареон не бяха ли ароматизатори за коли и домове?

Правилно, но незнам така пише на маслата от аптека ги взех

# 249
Сега си правя веднъж в месеца кислородна процедура на лицето Heart Eyes
сподели - какво представлява, как се прави, за какво се прави??? Mr. Green

Мириад имам питанка : В темата за придобивките в чантичката си показала едни хубави био продукти, та дали може да ми кажеш къде е магазина, от който си ги взела?

# 250
Здравейте Simple Smile
Искам да попитам маслена баня може ли да се прави само с рициново масло?

Аз си правя маслената баня с рициново масло веднъж седмично. Действа ми много добре, но ако не го изтрия хубаво от зоната около очите, на следващия ден ми се появяват ситни бели пъпчици, подобни на обрив.

# 251
  • Lost in a fairytale ...
p0sh_4e , може  Peace аз съм си правила само с рициново , има ефект хубав почистващ, но имай предвид от една страна, че е гъсто масло и изисква повече усилие про масажа, а от друга - силничко е, и после е добре да хидратираш кожата с нещо  Peace  Сериозно мисля към следващата темичка да включим в началния пост "Q&A"  с най-често задаваните въпроси, за да улесним всички нови посетители на темата в търсенето на информация из многото страници - какво ще кажете?   Flutter

Аз си правя маслената баня с рициново масло веднъж седмично. Действа ми много добре, но ако не го изтрия хубаво от зоната около очите, на следващия ден ми се появяват ситни бели пъпчици, подобни на обрив.

Благодаря ви за отговорите, момичета  Simple Smile  Аз направих нещо друго- преди да вляза в банята си намазах проблемните участъци с маслото и накрая го измих и се получи добре.Някъде бях чела, че Хайди Клум дава такъв съвет - преди да влезеш в банята се мажеш с любимия си лосион или мляко за лице и от топлината и парата в банята попивало по-добре и имало по-добър ефект върху лицето, та и аз направих така и наистина имаше ефект от масълцето Wink

ПП: Идеята за тема с често задавани въпроси е много добра Wink

# 252
Кислородната терапия действа като цялосно освежаване на кожата, подобрява текстурата на кожата, стяга кожата предотвратява поява на бръчки помага при малки капилярчета или червени петанца по лицето, премахва тъмни кръгове торбички под очите, свива разширените пори не се сещтам какво още ми изброиха.Тъй като съм бременна ми я припоръчаха  като по лека процедура, а и аз се чувствам много добре както и кожата ми.В момента полагам големи грижи за кожата си, но не само на лицето дори по-вече внимание и процедури отделям за тялото си.

# 253
е как я правиш де??? Mr. Green сподели тайната!! Моята кожа е много зле и тази процедура ми изглежда добре Peace

# 254
  • София
е как я правиш де??? Mr. Green сподели тайната!! Моята кожа е много зле и тази процедура ми изглежда добре Peace

Кислородната терапия се прави в салоните  Peace

Общи условия

Активация на акаунт