Има ли дами които са си правили БЛЕФАРОПЛАСТИКА

• 194 935
  • 750
  •   1
Отговори
# 90
  • в 1001-та нощ
Благодаря за разказа - ти как избра този лекар?

И - 5-7 дни си изцяло с лепенки и затворени очи  Rolling Eyes Shocked

# 91
Здравей Биляна, благодаря за разказа. Ти горна или долна блефаропластика си прави или и двете? До колкото си спомням в сайта на Вита Естетик Център, където работи д-р Динев, горната блефаропластика беше 1800 лева.

# 92
  • Varna
Здравей Биляна, благодаря за разказа. Ти горна или долна блефаропластика си прави или и двете? До колкото си спомням в сайта на Вита Естетик Център, където работи д-р Динев, горната блефаропластика беше 1800 лева.

I gorna i dolna pravix az,dve v edno..1800evra za dvete..az platix 2000 po gore sam spomenala,,zashtoto palmata ypoika e 200 evro,,a s mestna 1800 evra,no govorim za gorna i dolna blefaro..I koeto propusnax po gore da vi kaja,e che grim mojesh da slagash i pokrivash sled 10 den,,nishto strashno..Simple Smile

# 93
  • Varna
Благодаря за разказа - ти как избра този лекар?

И - 5-7 дни си изцяло с лепенки и затворени очи  Rolling Eyes Shocked

Neeeee,,edin den,na dr.si vijdash,slagash kapki(na men pone mi dadoxa friziol.raztrvor za v kashti)Ostavashe i da ne mi..Simple Smile)oshte na sledvashtiqt den si te izprashtat po jivo i zdravo kam v kashti,,na sedmiq otivash da maxat koncite i lepenkite,i si gotova!:)Lekarq go izbirax dosta,,za Dinev bqx chela samo dobri otzivi v neta iz forumite..ima i klasaciq na lekarite,,gore doly behse Ok..za razlika ot drygite,,Koeto nai veche me sprq na nego,beshe ypravitelkata na Valem,Valeriq..tq si e pravila pri nego i izglejdashe straxotno a e na kusur godini..i taka se reshixInache i Zaqkova v klinika Cameey znam che e mn.dobra,noi po skapo vzema tq iskashe za dolna i gorna 3 600 evra..Az pak podchertavam che men lichno fizionomiqta na Dimitrova me sprq na Dinev ,i ne sajelqvam:)Ne zabravqite che i nai dobriqt doktor ima 1 na 1000 pacientki s kofti rezyltat,vsqka operaciq si ima riska,,i pacientkata si go znae..Az lichno bqx pozitivna,i se doverix izcqlo na lekarq..igrae ot golqmo znachenie..ako ne si spokoina v racete na xiryrga,,po dobre ne xodi v gorata:) Tova ot men

Последна редакция: чт, 17 ное 2016, 16:18 от Биляна Алексиева

# 94
  • в 1001-та нощ
Благодаря, звучи по-добре Simple Smile

А как избра лекаря?

# 95
Аз току що направих запитване, отговориха ми , че горната блефаропластика е 900 евро.

# 96
  • Varna
Vsichko e nared pri men,opravixa se neshtata.. Pozdravi!
Много се радвам за теб Били!!! Laughing

Pregradki!:D

# 97
  • Varna
Здравей Биляна, много се радвам за теб. Да разбирам ли, че си доволна от Д-р Динев?

da:) Daje se macha da sloja moq snimka ,no ne yspqvam..mojeshe da vidite rezyltat,,i bez belezi:)Ne znam kak se kachva..

# 98
  • в 1001-та нощ
Трябва да качиш снимка някъде и тук да дадеш линк  Peace

# 99
  • Varna
Трябва да качиш снимка някъде и тук да дадеш линк  Peace

tyk v foruma ili v profila mi xaxa mn stranno e tyk Grinning

# 100
# 101
  • в 1001-та нощ
Снимката е ограничена, не е публична и не се вижда. Когато си върху снимката във фейса - чукни с десен бутон и копирай линка към изображението  Peace

# 102
  • Varna
Снимката е ограничена, не е публична и не се вижда. Когато си върху снимката във фейса - чукни с десен бутон и копирай линка към изображението  Peace

https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/14993423_135152291 … 4&oe=588A116A

# 103
Сега се вижда, Биляна. Много си красива на снимката. Зоната около очите е чудесна. Но дай и снимка преди операцията, за да се види разликата. На колко години си, ако не е много лично?
Поздравления за резултата.  bouquet

# 104
  • Varna
Сега се вижда, Биляна. Много си красива на снимката. Зоната около очите е чудесна. Но дай и снимка преди операцията, за да се види разликата. На колко години си, ако не е много лично?
Поздравления за резултата.  bouquet

https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/12063668_116025724 … a&oe=58CF0383 

Eto tyk mnogo qsno se vijdat torbichkite i qsno ochertani brachki..Nadqvam se da se vijda snimkata..Blagodarq..na 40 godini sam Simple Smile i rodix tazi godina fevryari vtoriqt si sin,operaciqta mi beshe Mai mesec:)

Общи условия

Активация на акаунт