LaRedoute.fr - 101 - Всичко за поръчката!

• 115 404
  • 2 040
  •   1
Отговори
# 420
Послушах те, поръчах я  Peace Благодаря  Hug
Да ви се похваля, че снощи пуснах една поръчка с еФтини чЕршаВчета и калъВчици, че се бях притеснила, че само аз от целия форум останах без спално бельо  Wink И сутринта като ги видях на каква цена са вече  Shocked , направо се поздравих  за предвидливостта Flutter
[/quote]

Аз останах без еФтини чершаФчета  Mr. Green дай моля линк че и аз да се облажа Laughing

# 421

С 2-рото и благодарят за оставен коментар.

И това не е съвсем така.  Simple Smile
Благодарят й за направената първа поръчка и я молят да сподели мнението си, отговаряйки на няколко въпроса.  Simple Smile

Да, права си, и като знам че ще го видим още 50 пъти в тая тема  Sick

# 422
  • София

D'ailleurs nous avons le plaisir de vous faire bénéficier dès aujourd’hui de votre offre exclusive de Bienvenue pour
vous donner la possibilité de nous tester en toute sérénité :

Да, сигурно имаш код, но ти не си дала най-важното от целия текст - пишат ти, че имат удоволствието да ти предоставят възможност да се възползваш от тяхната изключителна оферта за добре дошла, в сила от днес:.......
И ти не си копирала самата оферта каква е!

# 423
  • Sofia
Ха  Confused мерси duhi_puhi! Наистина си го помислих това за кодчето .... И дискретно си мълчах... Peace

# 424
Ха  Confused мерси duhi_puhi! Наистина си го помислих това за кодчето .... И дискретно си мълчах... Peace
Ама какво говориш Simple Smile Естествено, че така ще си помислиш  Mr. Green

А аз хвърлям боб и всичко знам  Sunglasses

# 425
  • София

Ама те хванахме!  Mr. Green

# 426
ДА споделя , пък може и да съм от помощ.
Отидох днес в пощата да си търся колета от 18.01 и там имаше около 10 ларедутски пакета  Peace
Който чака за пощенски клон 1309 в София да ходи да си търси  Peace

И да питам - според вас колко тежат 1 маратонки за малката Адидаски , 1 жилетка и 2 блузи пак за нея ; и 2 потника ; 3 блузи и 1 пола за майка й  ooooh! Да знам къде да търся , че известия в тоя скапан блок не идват  #Cussing out

# 427
  • Sofia

Vous avez créé votre compte client sur laredoute.fr
et nous vous en remercions ! Celui-ci est important car il permet
de vous identifier à chaque fois que vous souhaitez profiter
de vos offres personnelles.

D'ailleurs nous avons le plaisir de vous faire bénéficier dès aujourd’hui de votre offre exclusive de Bienvenue pour
vous donner la possibilité de nous tester en toute sérénité : 

des 45 eur d'achat aves votre code offre speciale:
 24732
 Това ми е "тайния" код...  За какво е? Пише и 0 eur au lieu de 5 eur 50
 Простете ми невежеството....

Последна редакция: пн, 09 фев 2009, 22:10 от Bennu

# 428
  • София
Тединка  - имаш шанс за пощата Peace / ако не те изненадат с опаковка/

# 429
Към момичетата от Варна - стига моля ви се с този Ларедут - докарахте МОЛ-а си до стачка Simple Smile Хем така ще ни пристигат по-бързо колетите.... За протокола - чакам от 11,13,27...и т.н. и т.н.... ужас - за този от 11.01 и 13.01 вече се разтревожих! Онези от клона ни ще ме разкъсат вече - досаждам всеки ден.
Искам и аз линк към евтини чаршавчета - аз също останах без такива

# 430
Ама какво говориш Simple Smile Естествено, че така ще си помислиш  Mr. Green

А аз хвърлям боб и всичко знам  Sunglasses

Аре много те моля... всеки да си знае своето. Бобът е мой, ти си на кристалната сфера.  Mr. Green

Тединка, туй на митница ми го докарваш. Около 2 кг и нещо ще да е.

# 431
  • София
Здравейте, искам да попитам някой дали е поръчвал това:

# 432
  • София

24732
 Това ми е "тайния" код...  За какво е? Пише и 0 eur au lieu de 5 eur 50
 Простете ми невежеството....

Или дай целия текст, или да почват Духи и Алекс с помощните средства за гадене!  Mr. Green

# 433
Duhi_puhi, благодаря!  bouquet

# 434
  • София
ДА споделя , пък може и да съм от помощ.
Отидох днес в пощата да си търся колета от 18.01 и там имаше около 10 ларедутски пакета  Peace
Който чака за пощенски клон 1309 в София да ходи да си търси  Peace

И да питам - според вас колко тежат 1 маратонки за малката Адидаски , 1 жилетка и 2 блузи пак за нея ; и 2 потника ; 3 блузи и 1 пола за майка й  ooooh! Да знам къде да търся , че известия в тоя скапан блок не идват  #Cussing out

Хе-хе, аз си взех тази вечер два плика от там, имаше поне 20 плика пристигнали днес и в събота. Имаше една мама след мене, служителките в пощата я майтапеха, че има много пакети, а нея я няма цял ден! Тединка, да не беше ти, към 17.30?

Общи условия

Активация на акаунт