LaRedoute.fr - 101 - Всичко за поръчката!

• 114 862
  • 2 040
  •   1
Отговори
# 885
  • Варна
Роклята пак са я пуснали, но пак 34-ти номер. Някоя по-слабичка мадама може да се зарадва  Grinning

Някой получи ли тази рокля да даде размери

Да, аз
Размери в момента не мога да дам - но взимам блузи 36, панталони 38 и ми е добре роклята  Peace

Значи гръдна об.93, талия 74 няма никакъв шанс да влезе вътре,а? То и аз питам май да се намирам на работа само,

# 886
  • сусурлево
Джулиана,при мен ботите в черно за всички номера излизат на 17,46 евро.Пробвай пак.
Стана. Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 887
  • някъде там
Момичета получих едно е-майлче и нищо не схващам може ли малко помощ  Praynig пари ли искат още кво ........
vos 45 euros sont arrivés, Madame

има и някви кодове 54335 но немога да видя за какво е  Shocked

# 888
Всички неща, които съм получила на  OKAOU са или точни или уголемени, най-често са уголемени, никога не съм получавала нещо умалено .
Дори и обувките- едни лилави получих наскоро- за момиченце № 26 отговаря на № 27.
http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-fille-okaou.aspx?produc … b&prodcolor=2

# 889
  • into the blue
Момичета получих едно е-майлче и нищо не схващам може ли малко помощ  Praynig пари ли искат още кво ........

има и някви кодове 54335 но не мога да видя за какво е  Shocked
Това е код за намаление,погледни в другата тема.Има го същият,но е 54453.

# 890

дай лин към това писмо...но да не е към е-мейла ти  Peace

# 891
  • Някъде там...
някой може ли да ми каже дънките на Tipster отговарят ли си на номерата, ако даде и размери ще е супер.

# 892
Роклята пак са я пуснали, но пак 34-ти номер. Някоя по-слабичка мадама може да се зарадва  Grinning

Някой получи ли тази рокля да даде размери

Да, аз
Размери в момента не мога да дам - но взимам блузи 36, панталони 38 и ми е добре роклята  Peace

Значи гръдна об.93, талия 74 няма никакъв шанс да влезе вътре,а? То и аз питам май да се намирам на работа само,
Що да нямаш шанс.Мисля, че ще е точно,но в момента май не можеш да поръчаш  Wink

# 893
  • някъде там

дай лин към това писмо...но да не е към е-мейла ти  Peace

а кода бил 54453

ето линк
http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=b45e872ba301106a1e

# 894
според вас едни мъжки дънки, мъжки панталон, пола за мен и лот от три детски блузки, дали ще са до 2кг.  newsm78 малко ме съмнява, но все пак да попитам.
за статистиката кой от коя дата получава- една приятелка днес си е получила поръчката от 10ти ( моята обаче я няма още  #Cussing out )

# 895
ВАЖНО!!!
Днес бях в митницата в Пловдив. На мое име беше дошъл колет, но фактурата и съдържанието бяха за МАРИЯ МИХАЙЛОВА от СОФИЯ.
Нейната поръчка, както и моята са направени на 13-ти януари.
Може би французите са пратили моя колет  до нея, а може би до някой друг.... Confused Сега правят издирване от пощата. Ако някой е знае нещо за объркан колет, моля да ми пише.

# 896

дай лин към това писмо...но да не е към е-мейла ти  Peace

а кода бил 54453

ето линк
http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=b45e872ba301106a1e

да, това го имаше в старата тема. имаш еди си колко евра отстъпка при поръчка от посочените там  Peace
но е само за новата колекция. така мисля де  Rolling Eyes   bouquet

# 897
  • някъде там
ок, мерси добре че не е нещо да им дължа
 Peace

# 898
Тамън 4 бр. поръчах миналата седмица Simple Smile без проблем Simple Smile
ЕХхххххх много ме е яд за това.Докато пусна поръчка и беше вече на редовна цена.Ако някой все пак реши ,че не му е полезно
или има повече duhi_puhi за теб говоря Wink нека ме има превдид много моля Praynig
Ами те не са за мен  Rolling Eyes
Много мислех да пусна и 1-2 повече.. Ама пусто все не си смятах парите в картата и не ми стигаха за малко  Crazy

# 899
ок, мерси добре че не е нещо да им дължа
 Peace

Offre valable une seule fois jusqu'au 03/03/2009, dans la collection Printemps Eté 2009

кода ти е валиден един единствен път до 03,03,09 за колекция пролет/лято 2009

Общи условия

Активация на акаунт