LaRedoute.fr - 101 - Всичко за поръчката!

• 114 898
  • 2 040
  •   1
Отговори
# 1 815
 Rolling EyesНе знам какъв е реда за изпращане и получаване,но аз получих една от 20.01 а от 11 две и 15 16 ги няма никакви още  Thinking

# 1 816
  • Пловдив
Нека някой от Враца да се включи, да каже имате ли митница или всичко пристига в пощата.
Така като гледам, може и да минеш 2кг......  newsm78
А наистина никой не може да ти каже, дали ще ровят в твоя пакет.  Peace

# 1 817
  • sofia
Ето, качих и реални снимки, но имайте предвид, че на вас ще ви стоят много по-хубаво, защото кракът ми не е просто широк, а много широк, направо патешки, ма какво да правя, не съм си го избирала  Grinning
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=10556058

# 1 818
  • Петрич
моля помагайте  Praynigна бест има много хубава намалена ленена риза/мъжка/ но размера ме притеснява а имам спомен от прочетеното че са малго големи за размера си .дали е така .око някой има нещо мола за помощ.благодаря bombs

# 1 819
bebolina1
би ли дала линк на тази блузка моля
не се сещам да съм я срещала....мерси   bouquet

# 1 820
А някой има ли отзиви и размери за ето този панталон - 38 или 40?
 http://www.laredoute.fr/vente-pantalon.aspx?productid=324133009& … tegoryid=23110550
Не съм  срещала досега коментари за него. Извинявам се, ако е коментиран!
AЗ СЪЩО МИСЛЯ ДА ГО ПОРЪЧам изглежда ефирен и подходящ за лятото .

В тази тема има коментар за него, че и реални снимки даже...и то в два цвята ама кой да чете.
Момичето писа да се поръчва с номер по-малко.

# 1 821
  • sofia
bebolina1
би ли дала линк на тази блузка моля
не се сещам да съм я срещала....мерси   bouquet

заповядай
много е хубава, много приятна материя.

# 1 822
  • София-Лагера
Аз днес като лудите се разходих до митницата.
Забравих ,че събота не работят.
Все още си чакам от 10.1 поръчката.
Като гледам ,сте почнали да получавате от 15.1 Tired

# 1 823
Момичета ,а искам да ви попитам някой знае ли телефон на митницата в Плевен ,за да се проверява за колета или трябва да ходя лично !И аз мисля ,че я ремонтират в момента ,да не е преместена !??????

# 1 824
Извинявам се много за тъпия въпрос, постарах се доста като изчетох всичко възможно за сайта, направих си вече две поръчки, сега съм сложила в чантата два артикула, но не съм ги пуснала като поръчка, защото искам да направя по-голяма поръчка. Та въпроса ми е - колко време могат да останат в кошницата артикулите? Знам, че след време могат да им сменят цената, но принципно могат ли да останат месец в кошницата? Или има някакъв период в който трябва задължително да ги пусна като поръчка? Благодаря на всички майчета, които ми помогнаха да се справя с първите си поръчки!

# 1 825

От детските панталони имам няколко 162 дето на краката са ми добре,но корема не мога да закопчея,продължавам с диетите  Mr. Green

Моля,те ако е удобно да споделиш какви са размерите на твоите височина,талия и ханш,че и аз се чудя какъв размер да си поръчам от тях.Мойта талия е 64-65 и ханш 92-93, на ръст 170.

# 1 826
smool ,имам тези ,но моделите са сходни, предполагам ,че и стелките са еднакви.На 40 1/2 номер стелката е 26,5 см.    Peace

# 1 827
Извинявам се много за тъпия въпрос, постарах се доста като изчетох всичко възможно за сайта, направих си вече две поръчки, сега съм сложила в чантата два артикула, но не съм ги пуснала като поръчка, защото искам да направя по-голяма поръчка. Та въпроса ми е - колко време могат да останат в кошницата артикулите? Знам, че след време могат да им сменят цената, но принципно могат ли да останат месец в кошницата? Или има някакъв период в който трябва задължително да ги пусна като поръчка? Благодаря на всички майчета, които ми помогнаха да се справя с първите си поръчки!
То и аз не съм много запозната,но на едния ми акаунт имам в кошницата от 2-3 седмици и си стоят там,не знам какво ще стане ако реша да ги поръчам,не съм пробвала

# 1 828
  • ПЛОВДИВ
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=8042217& … ue&ksource=-1
тази триколка има ли я някой?може ли реални снимки,
и моля за мнение дали си струва парите спрямо тези които се продават в БГ. newsm12

# 1 829
може ли някой да ми препоръча качествени и топли  домашни чехли   и да попитам дали някой има тези  да ми даде размери http://www.laredoute.fr/vente-charentaises.aspx?productid=324089 … 6&prodcolor=2

Общи условия

Активация на акаунт