Геният на мама и на татко-ПЪРВОКЛАСНИЧЕТО сладко :-)

• 19 879
  • 313
  •   1
Отговори
# 135
  • На черешата
Хапя и моите искат такова чудо,ама не съм стигнала до там да търся. ooooh!
Роси да си мълчи за тази придобивка,че дарина ще ме "изяде".  Mr. Green

# 136
Здравейте  Hug
Още не съм ви прочела, но Фантичка май питаше за остров с вулкан, за малките русалки и русалчовци Mr. Green Миналата година, след като не открихме такъв за моята дъщеря - ето какво получи от Дядо Коледа  http://www.hapia1.snimka.bg/album.php?album_id=335918&pid=10506338  и  http://www.hapia1.snimka.bg/album.php?album_id=335918&pid=10506342

Лелеее какво ме чака и такова ли чудо имало?

Знаете ли че в нашето училище постоянно ни ръсят за нещо, сега имат за една седмица цирк + снимка, екскурзия и снимка за 8 март. И на всичко отгоре натякват на децата кога ще занесат  парите. Не стига че 8 март е след един месец, а те само ги тормозят.
До сега екскурзиите им бяха хубави, да Витоша в музея на мечките и на прилепите, включваха обяд и пързалки с шейни, но с последната вече прекалиха. Екскурзията е до Люлин планина, ивозване с Метро, без обяд от 9ч. до 13ч. за 16лв. е това на нищо не прилича. Моят син и без това не иска да ходи да не е луд, щом няма пързалки.

Лек ден момичета.

# 137
Хапя и моите искат такова чудо,ама не съм стигнала до там да търся. ooooh!
Роси да си мълчи за тази придобивка,че дарина ще ме "изяде".  Mr. Green
Лелеее какво ме чака и такова ли чудо имало?

Тази опашка е собствено производство. Аз купих плата, който всъщност имитира зийска кожа - има нещо като люспи, а майка ми е шивачът.  Peace

От училището на Роси не ги водят на екскурзии. Веднъж отидоха на цирк. Вчера са ходили на кино, всички първи класове, а днес трябваше да си плати билета. Един ден се прибра от училище и каза, че са им предлагали застраховки, тя си направила и си я платила, имала пари   Mr. Green

# 138
  • Ланкър, планините Овнерог

.... Един ден се прибра от училище и каза, че са им предлагали застраховки, тя си направила и си я платила, имала пари   Mr. Green

И нашите имат застраховки. То не е голяма сумата. Знам, че за целия клас, беше около 32лв. Бяха останали от събираните за учебници пари и с тях е платено за това. Обаче какво покриват тези застраховки.... newsm78

# 139
Застраховката, която Роси си е платила е за колосалната сума от 2 лв.  Laughing Честно казано и аз не знам какво покрива - дано на никой не му се налага да разбере. 

# 140
  • София
Хапя туй няма да го показвам на Дияна. И без друго от известно време казва, че иска да е русалка Simple Smile

# 141
и при нас има застраховка--1.50 май беше
Важи за произшествия в училище.
Иначе и при нас събират пари за снимки ,театри и тн
но всичко е по  желание
поне при нас  в бележката която праща госпожата--има да или не и подпис на родителя

# 142
Флаш, Мънки, мерси за информацията. Още тази седмица мисля да мина през личната му докторка, за да го прегледа. Ако има наченки на гръбначно изкривяване, по-добре да го хванем в началото и да вземем някакви мерки.

Taka,така-погрижи се за зетя. Laughing

Joy ами да, иначе кой ще го вземе гърбав.

И ние не правим валентинки, а за застраховки за първи път чувам, иначе ми се вижда добра идея.

# 143
  • Между гори и планини
Здравейте момичета, нямам много време да пиша, но реших да споделя с вас списъкът който нашата г-жа ни даде за четене по време на лятната ваканция.
Стори ми се кратък, Вики изчете "Пипи дългото чорапче" за седмица, всеки ден чете по едно разказче (докато приготвям вечерята), а събота и неделя по 2.
Списъкът е :
- Йордан Радичков - "Ние врабчетата"
- Ран Босилек - "Патиланско царство"
- Карло Клоди - "Приключенията на Пинокио"
- Астрид Линдгрен - "Карлсон, който живее на покрива"
- Български народни приказки (кои обаче?!)
- "Приказки за Хитър Петър"

Трябва да се направи резюме на една от прочетените книги (по избор)
- Заглавие
- Автор
- Герои
- Описание на героите
- Обстановка (къде се развива действието)
- Кратък (сбит) преразказ на съдържанието на книгата
- Заключение (Препоръчвам ви да прочетете тази книга, защото....)

След Пипи, започваме Пинокио, постепенно , за да ненасилвам Вики цяло лято и да ми развали почивката  Flutter А лятото ще правим преразкази и описания.

# 144
Здравейте, момичета!
Най-накрая ви изчетох...
Включвам се по темата за валентинките - моят син искаше да прави на всичките си пиятели  Crazy, но от снощи май вече е решил на коя девойка ще прави валентинка. Мисля, че днес по рисуване в училище щяха да правят. Не знам какво е станало...

Телевизия не гледа много, не е фен на Джетикс, но пък може да гледа до припадък "Розовата пантера, "Мики МАус", "Доналд Дък"
Голям фен е на списание "Мики МАус" - чете броя по няколко пъти. Има ли и други първолаци - фенове на Мики МАус?

# 145
Здравейте момичета, нямам много време да пиша, но реших да споделя с вас списъкът който нашата г-жа ни даде за четене по време на лятната ваканция.
Стори ми се кратък, Вики изчете "Пипи дългото чорапче" за седмица, всеки ден чете по едно разказче (докато приготвям вечерята), а събота и неделя по 2.
Списъкът е :
- Йордан Радичков - "Ние врабчетата"
- Ран Босилек - "Патиланско царство"
- Карло Клоди - "Приключенията на Пинокио"
- Астрид Линдгрен - "Карлсон, който живее на покрива"
- Български народни приказки (кои обаче?!)
- "Приказки за Хитър Петър"

Тези хора нормални ли са? Та това е много сериозен обем - само "Карлсон" е 155 страници. Ако наистина е така ни чака едно доста натоварено с четене лято.

# 146
  • Между гори и планини
За това ви го написах, ако имате желание да започвате с четенето от сега, а лятото само да преговорите.
Че после и преразказ трябва, направо се чудя, тези деца реферати ли ще правят - увод, заключение...

# 147
За това ви го написах, ако имате желание да започвате с четенето от сега, а лятото само да преговорите.
Че после и преразказ трябва, направо се чудя, тези деца реферати ли ще правят - увод, заключение...

За съжаление нещо хич нямаме желание за четене. Всъщност, ние все още не четем, а както казват и двамата : " Мамо, може да не четем, но много хубаво сричаме"  Mr. Green

# 148
  • Ланкър, планините Овнерог
....

За съжаление нещо хич нямаме желание за четене. Всъщност, ние все още не четем, а както казват и двамата : " Мамо, може да не четем, но много хубаво сричамеMr. Green

Велико. Като виц направо  Grinning

# 149
Олинце
благодаря за списъка Hug Hug
доста са книжките,да видиме въобще дали ще й харесат на мойта
навремето батко й след като прочете Патиланско царство каза--мн. тъпа книга,,това момче само бели прави ,мн глупаво Mr. Green
нищо не научих полезно Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт