Октомври09-тема3

• 17 185
  • 289
  •   1
Отговори
# 195
Аз съм така. smile3521

# 196
A правиш ли нещо,за да премине?Аз си мислех,че умирам днес.

# 197
На мен ми става когато се изкачвам по стълбите по принцип или се ядосам нещо.Минава ми от самосебе си.Не се притеснявай всичко ще мине.  bouquet

# 198
  • Deutschland
Покахонтас дати е живо и  здраво детенцето   bouquet .Да тие живо и здраво и новото сърчице   bouquet

# 199
На мен ми става когато се изкачвам по стълбите по принцип или се ядосам нещо.Минава ми от самосебе си.Не се притеснявай всичко ще мине.  bouquet
Благодаря ти за успокоението! Hug
И на мен ми се появява,когато се ядосам,но и ей така,без да се напрягам или ядосвам.Кофти!
Честито сърчице на Покахонтас и да й е живо и здраво детенцето!

# 200
Ами нали сърчицата ни бият за две.  love001

# 201
Много добре казано! Peace

# 202
  • Deutschland
Аз също едвам си поемам дъх.Голям задух ме мъчи.И пулса ми също е много учестен.А вчера ревах цяла вечер за няма нищо.Е не беше точно за нищо но преди месец едва ли бих се разревала за това.Станала съм много нервна и раздразнителна #2gunfire .

# 203
  • благоевград
 ooooh! много сте писали едвам из4етох Embarassed
Гледам обсъдили сте утрогестана и аз го пия от 1 година а сега от на4алото на бременноста по 2 хап4ета на ден и за сега нямам зацапване слава богу Praynig
На мен нев ми се гади само съм мн гладна и изморена мн бързо се изтощавам и немога да спя нощем ставам в 1 и към 5 заспивам та до 7 и край Confused

# 204
Аз като стана сутрин в 6-7 и няма заспиване,а пък ми се иска да поспя. Rolling Eyes

# 205
  • Sofia
Аз пък имам чувството,че и 24 часа да спя,пак няма да ми стигнат  Cry  Едвам се прибирам от работа в 18ч.,лягам и заспивам като пън,даже сънувам...Милото като се прибере в 20ч. -ставам,хапваме и пак си лягам  ooooh! Хубавото е,че поне пропускам гаденето по този начин Crazy

# 206
не може да ви се насмогне- за няма и 2 дена сте изписали много, ние бяхме вчера до София на преглед за малкия и в един мол не се сдържах-имаше разпродажба и взех едно бебешко комплектче
на мен ми се гади доста, понякога имам болки ниско долу, но не постоянно, и аз се задъхвам и имам сърцебиене-но имам вроден шум на сърцето и от това се получава при мен.
проблем ми е когато се налага да нося малкия -тогава ми става много лошо, след няколко месеца няма да мога вече и не знам как ще я правим -ще му е трудно на малчо да разбере

# 207
При мен новините са много лоши! Cry Не издържах и отидох на спешен преглед във ВИТА при Даниела Велкова и като ме прегледа каза ,че за нея това е кухо яйце и ,че е мисед.ПОсЛЕ пък сакчето било много добре оформено, а и като й казах че на 5.02 то4ката бе6е 3,67 ,а сега е 5,02 о6те повече се обърка . Също и ,че цикълът ми е на 34-35 дни имало значение. Аз съм 6,а отговаряло на 3 г.с.,не се виждало ембрионче и сег ами даде утрогестан да видим дали ще се развие .Вие как мислите дали все пак е възможно да сме по-малки и по -късно заченати?Въпреки,че си изплакахме очите с мъжлето,все имам надежда Cry

# 208
Миличка иди и при друг лекар да те види,това едно на ръка,но аз мисля,че може мъничето да е още много мъничко,може изчисленията да са объркани.Не се притеснявай има надежда.Но иди и на друг лекар да те види за успокоение.  love001

# 209
Bebka,и аз мисля,че трябва да потърсиш и друго лекарско мнение.
И,моля те,успокой се.Знам,че в момента си страшно притеснена,но се успокой.Ние сме с теб!!! Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт