~Трифон или Валентин-с АПРИЛчо всеки празник е любим!~

• 12 304
  • 291
  •   1
Отговори
# 165
  • Бургас
Всички сте страхотни  Grinning Гледах снимките от срещата Flutter
Честито на рожденичките   bouquet   bouquet   bouquet
И аз съм от зарязващите днес - на, зарязах диетата за половин ден и ще прегреша с една чаша червено вино Crazy моят мъж беше при свеки и ми донесе кукуряк Laughing
Хайде, весел празник на всички Heart Eyes Hug

# 166
ЧЕСТИТ СВЕТИ ВАЛЕНТИН - МНОГО ЛЮБОВ ВИ ЖЕЛАЯ - ВЪВ ВСЯКАКВИ ФОРМИ   Mr. Green

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИЛЕНИ И ВЕСИ- ДА СТЕ МНОГО ЩАСТЛИВИ ЖЕНИ И МАЙКИ   bouquet

Момичета, благодаря ви за сладките думи за Бобката - стоплихте ми майчината душа  Hug

Мирка, и ние Габи я харесваме за Валентинка, ама не смеехме да се обадим до сега, че тя много ухажори има твоята пинцеска, обаче щом имаме вече карт бланш от мама ще дейставаме Wink

Последна редакция: сб, 14 фев 2009, 19:22 от Vanyivan

# 167
Честит празник на всички ви,пожелавам ви безгранична любов  и разбирателство,поляти с много вино.  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Честит рожден ден на Милени и на Васи ,бъдете живи и здрави
 Честита годишнина на всички ,който празнуват днес

# 168
Нека са ни живи и здрави Милени и Васи, от всичко хубаво по много им желая  nbirthday newsm59  Gift

Гергина Честито и на вас с мъжа ти!  Hug Heart Eyes

Днес беше един от най-страхотните ни дни!(Ей тоз душ гел прави чудеса   loveuuu newsm62

Дюканки днес имах първият си Гала обяд от едно парче сладоледена торта- 200гр Wink

Междувременно захраних Габа със сладолед, кисело мляко, Пепси Лайт, Сок от вишни и накрая лимон си гризна - ако ме беше видяла педи, щеше да ми отсече ръката с която и ги давах тия неща  Joy hahaha

Ето една весела снимка от нас спешъл фор Бобката и Борката. За тях сме се контили днес  Two Hearts Кой без един, кой с един, ние сме си с двама хубави кавалери. Кво да искаш повече незнам  txtloves
Ванче с такава добра свеки Габа ще удари джакпота ей  Hug Нанче и за тебе се отнася Simple Smile

Последна редакция: нд, 15 фев 2009, 00:00 от Мирка.

# 169
Честити празници на Милени и Васи! newsm59 newsm67  Gift

Честита годишнина на Гергина! 1dating txtloves

Мире, верно педи щеше да ти отрежа ръката като те чета! Mr. Green

Последна редакция: пн, 16 фев 2009, 14:21 от ЛУРДЕС

# 170
Айде който пил-пил, който павил любов-правил! Свърши вече - догодина пак Mr. Green!!!

Честито на патерици на Милени и Васи-дано са прекарали по един невероятен рожден ден и да ни разкажат с подробности и снимков материал!

Ч.Р.Д. и на Марти на Кокетка

Последна редакция: нд, 15 фев 2009, 09:01 от Анонимен

# 171
След като Верчо ми пусна мухата за стъклените шишета, почнах да издирвам такива и най-накрая вчера Иван купи на Канпол - много ми хареса - доста по-лек, в сравнение с всички други...ноооо - иам 3 проблема, които не отчетох
1) много е дълъг и тесен и много трудно сипвам вътре АМ
2) трябва да купя сега и четка за миене
3) каквито и биберони да слагах (те са от по-тънките от Авентските и са съвместими с Кико, Dr Brown, Canpol и т.н.) - с колкото и дупки, с Y и т.н. - като пие АМ и биберонът се слепва - после поема въздух и тя тъкмо се е унесла и биберонът изгъргулясва - просто ми идеше да го хвърля през терасата...
Чудя се - ако пробия още дупки, ще помогне ли? Или просто материите са много по-меки от Авент-ските и затова така става? newsm78 А ако с меня силиконов с каучуков - те потвърди ли са? Моля мамите с по-голям опит от мен  с бибероние да помагат...

Последна редакция: нд, 15 фев 2009, 10:54 от helenblondy

# 172
Привет от нас.Моля ви помогнете и на мен да сложа снимка в априлки сайт.Колкото и да гледам не мога да се оправя .А камо ли и на английски .

# 173
Кокетка ,четит ти рожденик Марти ! Да ти е жив и здрав, много да те слуша и да бъде едно много обичано дете !  bdbaloni happy bd

# 174
Кокетка да ти е жив и здрав и много да ви радва Марти Hug
Хеленче много благодаря ,без теб нямаше да се справя Heart Eyes
Докато разглеждах снимки да кача в сайта и попаднах на една смешна.Малко извън темата ,ама я ме вижте каква съм ханъма.

# 175
  • Добрич
Добър ден!

Кокетка,да ти е живо и здраво детенцето!

ЕЕЕЕ,ама много  смешна е Габа,то е фризура за чудо и приказ Heart Eyes

Хелън,ние ползваме стъклени на Нук с широко гърло-копче не мога да кажа-имат си чудесна обезвъздушаваща система.Та тя се намира на мястото ,където силикона контактува с пластмасовата част на биберона.Дано разбираш къде точно е това.Може да пробваш там да пробиеш дупка,зада излиза въздуха.Ако дупчиш там откъдето цока няма да има ефект.Ще се опитам да ти пратя снимка на лични Peace

# 176
Аааа и Ники се загледа по Габка на тази фотосесия Grinning
Дали и тя ще ни хареса

Последна редакция: нд, 15 фев 2009, 12:09 от КРИСИ

# 177
Момичета, Боби има хрема Sad Снощи му хъркаше нослето и подкашляше през ноща  Cry Почнах да му слагам капки Макситрол, които го оправиха преди, Фитолор за гърлто (тъй като баща му също е болен и е счервено гърло) и вит. Ц. Утре сме на лекар. Умирам от страх тази хрема да не слезе пак в гърдите и да стане бронхиолит. Дано да ни се рзмине тоя път  Praynig

# 178
Момичета, някой има ли координати на ася20 ? Не е влизала във форума от края на декември, а искам да я питам нещо, за което само тя може да ми помогне. Ако някой има мейл, скайп, телефон  Praynig

Сори за офтопик-а

# 179
Здравейте!

Ние май сме с бронхиолит, почнахме като Vanyivan, и сега сме на антибиотик и ужасни хрипчета в гърдите вече 2ра седмица сме болни.Vanyivan вземайте мерки на време.

Hug на бебоците и да оздравяват бързо.

Общи условия

Активация на акаунт