Суперхраните на Аква Сорс

• 90 894
  • 759
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
Благодаря ви момичета  bouquet  bouquet  bouquet

И аз натам се насочих Peace.В понеделник живот и здраве ще отида да взема Hug
Според мен по-добре да си вземеш на този етап АФА.Идва пролета,а това означава много вирусни инфекции.После винаги можеш да  да включиш и ЕМК.Поне аз така направих,защото ми е непосилно да вземам всичките продукти на веднъж.
По принцип при малки деца при имунитет най-добрата комбинация е Коластра,ЗЕ или АФА и ЕМК.

Моят син е много буен,и знам че 3Е не се препоръчва newsm78. Може сега да взема АФА,а после ЕМК... Thinking

Ох,обърках се Rolling Eyes

# 31
  • Варна
Да ти кажа и моя е доста буен и ревлив,но не му се отрази ЗЕ.Ако имаш някой познат,който ползва ЗЕ помоли го да ти даде на бройка да пробваш.Стори ми се от Варна ако искаш пиши ми на лични бих ти дала.

# 32
# 33
Моята дъщеря не е буйна, но е много чувствителна. На около 2 год. се опитах да й давам ЗЕ. Много трудно беше, но успявах да пробутам по 1 капсула на ден, сутрин. Но много й се влоши съня (нощния). Явно се превъзбуждаше прекалено, а пък през деня нямаше повече енергия.
Досега съм й давала само коластра, но понеже взимам на бройка, не знам дали е Колактив 3. Колко голяма е разликата между двете коластри?

# 34
  • Варна
В КолАктив 3™ са добавени   Лактоферин за посилване на имунната система и пробиотикът Лактобацилус Ацидофилус, който подпомага храносмилането.
Все пак попитай какво ти дават.

# 35
  • у нас
yasmina   bouquet

По време на бременностите си съм пила освен изброените в първия пост - Колактив, ЗЕ и ЕМК, и Антиоксидант, Коензим Q10, бифидус, Афа.  Peace

# 36
  • София
Здравейте и от мен.
Моето дете е много злоядо и съответно лепва всеки вирус в ДГ.От началото на декември давам Коластра и ЗЕ.
Сега свършваме 2-рата опаковка ЗЕ и коластрата и искам да взема нещо друго,защото ЗЕ вече много трудно якарам да я пие.
Насочила съм се към водорасли или ЕМК.Може ли някой сътрудник да ми каже кое е по-добре да давам.Искам освен за имунната система да е нещо което ще възбуди поне малко апетита и.

# 37
...искам да взема нещо друго,защото ЗЕ вече много трудно якарам да я пие.
Насочила съм се към водорасли или ЕМК.Може ли някой сътрудник да ми каже кое е по-добре да давам.Искам освен за имунната система да е нещо което ще възбуди поне малко апетита и.

Течна АФА? Освен, че е сладка и децата лесно я харесват, мисля че ще е от полза и за апетита  Peace

# 38
  • Варна
"Аз по същата причина - недоверие и страх - се разтърсих как стоят нещата със Зелената енергия и АкваСорс. След като проверих сайтовите регистрации, посетителите и т.н., всички възможни регистрации, извлеци от съдебни процеси в САЩ и Канада, направо ми настръхна косата - опасни са много, особено за деца, в САЩ и Канада са забранени със закони.
Но в БГ се рекламират като панацея."

Това мнение го копнах от една тема.Няма да ви кажа на кого е.Искам да чуя какво мислите по въпроса.Целта ми не е да всея паника не ме разбирайте погрешно.Просто искам да съм сигурна,че правя най-доброто за детето си.

# 39
ами какво да мисля - кажи на кой е това мнение и какви доказателства има
защото всеки може да си напише какво ли не и да всее паника

# 40
  • София
"Аз по същата причина - недоверие и страх - се разтърсих как стоят нещата със Зелената енергия и АкваСорс. След като проверих сайтовите регистрации, посетителите и т.н., всички възможни регистрации, извлеци от съдебни процеси в САЩ и Канада, направо ми настръхна косата - опасни са много, особено за деца, в САЩ и Канада са забранени със закони.
Но в БГ се рекламират като панацея."

Това мнение го копнах от една тема.Няма да ви кажа на кого е.Искам да чуя какво мислите по въпроса.Целта ми не е да всея паника не ме разбирайте погрешно.Просто искам да съм сигурна,че правя най-доброто за детето си.

какво означава няма да кажа на кой е?!

Как може да се коментира това иначе - ако е мнение на някой потребител на Аква Сорс, не ми е много миродавно, ако е на някой виден учен, ще ме заинтеросова. Но това си е само едно твъврение само без доказателства (поне линкове към съответните забрани в САЩ и Канада).

Иначе и ние искаме само най-доброто за деца ти, не искам да го тровя с нещо си.

# 41
Абсолютно! Дай да открием тези линкове, особено за съдебни процеси, закони, за да сме наясно с нещата. Аз също съм скептично настроена по принцип към всякакви хранителни добавки, които като такива са с много занижен контрол от страна на държавните институции, но когато си опитал всичко традиционно и не успяваш да стабилизираш здравето на детето си принуден да пробваш.

# 42
  • Варна
Не не е мнение на учен.Това е потребителка от нашия форум.
Не ме нападайте от месеци ползвам добавките на Аква сорс.

# 43
Ами дай да видим де!Само учтиво ще я помолим да ни даде информацията която има!
Няма да я убиваме я!

# 44
  • Варна
Ееее не ме оставихте на мира Laughing
Ето ви линк към темата и моля без атаки към момичето всеки има право на мнение Peace
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=345309.15

Общи условия

Активация на акаунт