Как тренирах-7

• 21 361
  • 454
  •   1
Отговори
# 300
Поци, искам да те питам какво да пия за да ускоря изгарянето на мазнини, не ми е водеща цената , а да е ефективно? Ходя на фитнес 2-3 пъти седмично и правя само кардио, редувам пътечка и кростренажор, пулса ми не пада под 130 през цялото време, стига до 170 даже. Добре ли е само кардио, ако искам засега отслабване само или трябва и упражнения с тежести и на уредите да правя?

# 301
аз днеска правих 4 сериики по 20 коремни преси,30 мин.на степера,10 мин.ска4ах на въже,и с една гири4ка се накланях  за паласките(мн.помага)по4ти из4езнаха,а правя от около 3 сед.
Незнам дали е правилно ,ама....

# 302
miro_slava_ аз пия Л-карнитин на ф-ма PEAK. мога да кажа, че действа, щом тренираш кардио  Peace

Аз днес 20 мин. джогинг  Party

# 303
Поци, искам да те питам какво да пия за да ускоря изгарянето на мазнини, не ми е водеща цената , а да е ефективно? Ходя на фитнес 2-3 пъти седмично и правя само кардио, редувам пътечка и кростренажор, пулса ми не пада под 130 през цялото време, стига до 170 даже. Добре ли е само кардио, ако искам засега отслабване само или трябва и упражнения с тежести и на уредите да правя?
..за отслабване..кардио Peace
..ох..много продукти има..кво да ти кажа..зависи.. ooooh!
..има такива които малко вредят..но отслабването е сигурно Peace
..и такива ..които са безвредни..но трябва да ги пиеш 2-3-4 месеца Peace

# 304
Днес-трапец+корем+30 мин крос Peace

# 305
аз днеска правих 4 сериики по 20 коремни преси,30 мин.на степера,10 мин.ска4ах на въже,и с една гири4ка се накланях  за паласките(мн.помага)по4ти из4езнаха,а правя от около 3 сед.
Незнам дали е правилно ,ама....
..всичко е супер..ама си мисля ...че са изчезнали от въжето Hug Peace

# 306
  • в моя свят
Поци нова съм в темата и не съм прочела всичко,но би ли дал съвет за паласките..? Прочетох за накланянето в страни с гиричка,но как точно се прави това упражнение? А ти пишеш за скачане на въже.Може ли въртенето на обръч също да помогне? Приемам всякакви съвети за упражнения за паласки.Кое според теб би имало най-добър ефект и ако е възможно и бърз.Благодаря  Hug  Ще следя темата.                                                                                              П.С. Искам да попитам и още нещо.Тренирам в къщи,а не в зала,правя една програма за извайване на тялото,основно е с гирички.Аз нямам такива и ползвам тежести от по 2кг.,тези които са за ръце и крака и се залепват с лепки около ръцете (как само го обесних) Та дали ефекта е същия (защото ми се струва,че за 2 кг.не ги усещам много) или трябва да се сдобия с гирички?

Последна редакция: пт, 06 мар 2009, 00:15 от me4ta22

# 307
Поци нова съм в темата и не съм прочела всичко,но би ли дал съвет за паласките..? Прочетох за накланянето в страни с гиричка,но как точно се прави това упражнение? А ти пишеш за скачане на въже.Може ли въртенето на обръч също да помогне? Приемам всякакви съвети за упражнения за паласки.Кое според теб би имало най-добър ефект и ако е възможно и бърз.Благодаря  Hug  Ще следя темата.                                                                                              П.С. Искам да попитам и още нещо.Тренирам в къщи,а не в зала,правя една програма за извайване на тялото,основно е с гирички.Аз нямам такива и ползвам тежести от по 2кг.,тези които са за ръце и крака и се залепват с лепки около ръцете (как само го обесних) Та дали ефекта е същия (защото ми се струва,че за 2 кг.не ги усещам много) или трябва да се сдобия с гирички?
http://www.bb-team.org/exercise/2425/

..обръча..ще помогне много Peace
..вземи си гирички Peace
http://www.youtube.com/results?search_type=&search_query=dum … ;oq=dumbbell+side

Последна редакция: пт, 06 мар 2009, 08:37 от Поци

# 308
  • в моя свят
Благодаря много за съветите  Hug

# 309
Вчера тренировката : крака 5упражниния *3 серии*15повторения
                                   корем 2упражнения*5серии*20повторения
                                   кардио - 15мин пътека + 15 мин вело
Дали е добре? Взимам само Л карнитин. Имам за сваляне 4 - 5кг. Но за стягане имам много Embarassed

# 310
  • Благоевград
Здравейте и от мен  Grinning
Поци, впечатлена съм - с какво търпение отговаряш - евала!!!!
Тъй - да започна с представяне, после и на въпросите . На 39 г. съм, с две деца, на Дюкан от 1 месец. Свалих почти 5 кг,  имам да свалям още 3-4 кг. Но! Има мноооого за стягане!Нямам много време за фитнес, но ще се постарая.

Въпросите:
- какъв Л-Карнитин и какъв Фет-бърнър - (прочетох по-горе адрес на сайт, ма се изгубих там - какво да избера - да има ефект и да няма вреда  Grinning)
- домашна гимнастика, от типа каланетика, Зумба, степер - брои ли се
- 3 пъти седмично фитнес задължителен минимум ли е, за да има ефект

Мерси!

# 311

..обръча..ще помогне много Peace

Вдъхновена от това, днес си купих обръч, напълних си го с ориз (защото е пластмасов и съответно лек) и от днес въртя като полудяла  Crazy
Та ще видим дали има ефект, дано, дано, дано... Praynig
Че там ми е най-трудно да се възвърна след 2те раждания  Rolling Eyes

# 312
Аз от няколко дни почивам... по обясними женски причини  #Cussing out

# 313
Pomo6t Poci imam mnogooooooooo vaprosi .Na 30 god sam 75 kg na dieta ot 2 meseca.Zapisax se na fitnes i xodia redovno ot 2 sedmici.Zna4i:mnogo mi xaresva spininga i e v odobno za men vreme i xodia vseki den bez sabota i nedelia dobre li e?Iskam da svaliam.Posle pravia niakolko minyti kardio no mi izkly4vat ma6inite za6toto pylsa mi e mnogo visok. Az li barkam niakade 4e tezi ma6ini ne iskat da rabotiat s men newsm78.Iskax da si kypia L-karnetin no namerix samo karnetin kakva e razlikata da dopalnia samo 4e sam v london i s angliiskia ne sam mn dobra kakto i s sporta. Za parvi pat vliazox v zala i to za6toto 4etox teb,no mi xaresva naistina zagybila sam celi 30 god da se straxyvam ot sport a to bilo mn xybavo.Ima i o6te no posle pak 6te pitam.Izviniavam se za latinicata no niamam kirilica.Blagodaria predvaritelno.Da znae6 4e ti si vinoven ako otslabna.Mn me naxasva6 Hug

# 314
Вчера тренировката : крака 5упражниния *3 серии*15повторения
                                   корем 2упражнения*5серии*20повторения
                                   кардио - 15мин пътека + 15 мин вело
Дали е добре? Взимам само Л карнитин. Имам за сваляне 4 - 5кг. Но за стягане имам много Embarassed
...съвет....само когато тренираш ..крака...прави кардиото преди силовата Peace

Общи условия

Активация на акаунт