Притежатели на зоопарк в MondoZoo! 4

• 34 910
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
  • Варна
Virginity това беше бъг  Rolling Eyes

мдааа , сега се върнах назад и прочетох темичката  Cry ех , знаех си че е прекалено хубаво за да е истина  Joy
още си вися на 17 ниво  Tired все по едно-две новородени и по 2-3-4 умрели Rolling Eyes
що не направят наистина едно състезание 10 умрели за един ден  Joy

# 406
  • София
Аз днес направо се изненадах, като си отворих зоопарка. Нямам нито едно болно, имам 23 новородени и само 14 умрели.
Имам и над 13 000 посетители  Simple Smile Остават ми още 7 000 и ще мина нивото с 300 000 посетители.
Margaret (Brokenhearted) цъкнах на линка ти, надявам се да ти се е отразило. Аз съм минала цялата разходка и мога да цъкам всеки ден по едно линкче.

# 407
  • София
Jutoo колко животни имаш?
Гледам, че си ъпгрейднала зоните  Confused аз ги оставих за последно!
Не знам кога ще стигна до тях, сигурно след 10 -20дни

# 408
  • София
брррр 3 новородени и 14 мъртви...няма надежда Simple Smile))

# 409
5 новородени и 2 мъртви днес.

# 410
Аз съм доволна,изобщо не се напъвам да мина 17-то ниво.Слагам си сърцата на паркинга и вече печеля около 50/60 хиляди на ден,което за мен си е много.А иначе 4 новородени и 3 мъртви днес.
Замислих се и аз да подобря зоните  newsm78

# 411
  • Разград-София
Margaret (Brokenhearted) цъкнах на линка ти, надявам се да ти се е отразило. Аз съм минала цялата разходка и мога да цъкам всеки ден по едно линкче.

Благодаря Jutoo    Hug  bouquet  да отчете ми го .... само още 7 посетители и взимам втория подарък . Mr. Green

# 412
  • София
Jutoo колко животни имаш?
619 имам сега. Зоните ги ъпгрейднах докато чаках да ми се оправи репутацията пред ВАФ, аз доста постоях на това ниво и от чудене какво да правя...това измислих  Wink

# 413
Моля ви се помогнете за разходката с лодка. Ще съм много благодарна на всеки, които кликне на моя линк
http://ALFITA.mondozoo.com
Аз си кликам, ама то с по метър на ден не си е работа, а няма кои друг да накарам да клика на него.
Предлагам на всеки, които е в същото положение да ми пише на лични и да ми прати линк към неговия зоопарк и аз ще кликам на него всеки ден. Естествено в замяна очаквам същото.

# 414
ALFI, от едно ай пи може само на един линк. За това всички си цъкаме на собствените линкове. И да цъкна на твоя, няма да го отчете, защото вече цъкнах на моя.

# 415
Ясно, гадна работа. Мерси все пак

# 416
  • Пловдив
аз откакто си сложих мозилата не мога да гледам чужди зоопарци - който и линк от първата страничка да натисна, все ме води у нас  newsm78

Иначе съм вече на 440 метра, с честен труд на приятели, познати и непознати  Flutter ама вече и на мен ми се стига до 800 метра  Crazy

cvetomir@ , исках твойто зоо да разгледам, че ми е любопитно колко още работи трябва да имам, за да взимам и аз по 60к дневно  Blush ама не мога, кажи поне на кое ниво си, да се успокоя леко  Mr. Green

В най- ама най-добрите си дни печалбите са ми до 30 хиляди (след като продам новородените, разбира се)

# 417
Сашка днес ми увеличила плодовитостта в джунглата и имах 20 новородени Shocked Досега не ми се беше случвало. Умрелите ми бяха 2, доста добра съпоставка.

# 418
unchita, и аз съм на 17-то.50-60 са ми в слънчевите и ясни дни.Вече продавам всички животни,че като ги сложа при родителите и не ми раждат изобщо.А и незнайно как и от облаците печеля  newsm78 Не съм си давала линка на никой,а тук го пуснах скоро.

# 419
  • Пловдив
cvetomir@ , не се чуди, щом такива хубави работи ти се случват - наслаждавай се  Hug
а с колко животни си и от кога чакаш на нивото? аз вече подкарвам втора седмица на 17-то и имам само 122 животни, общо с гризачите, понеже не си давам зор, мисля да пооправя това-онова, така и така ще се чака

Общи условия

Активация на акаунт