Енигма, затягащо действат картоф и морков, както и оризова каша, НО първо се посъветвай с педиатъра. Предполагам, че пиете Ентерол в момента, би следвало от него да се нормализира чревната флора. А какъв точно му е проблема.. разстройство ли е или просто има по-редки изхождания? Изследвания правени ли са?
Като чета за разногласията ви с татковците и ми става много кофти
. Много е важно майката да има подкрепата на таткото при отглеждането и възпитаването на децата и методите им да не се разминават. Аз, слава Богу, нямам проблеми със съпруга ми в това отношение, и двамата имаме едни принципи, сигурно защото четем от едни източници /форума/ И след като никой не ни оспори приза за най-тънък ерген, се кандидатираме и за още един - първо зъбче. При Иван вече е факт, второто се вижда, но май още не е избило.
Никози, ти като специалист чела ли си нещо по въпроса с избиването на зъбите - все съм си мислила, че са "по наследство" и т.к. ние с мъжа ми сме изкарали първи зъби около годинката, бяхме много изненадани, когато на Никола му изби зъб на 6 месеца, сега пък брат му го изпревари с 2 месеца.. не знам какво да си мисля
/няма вариант да са от друг баща
/.

, 
. От къде го прихвана пак незнам, сигурно от сестра му. Този път е с температура и зелени сополи. Така жално мърка цяла сутрин. Аман вече, още е само на 4 месеца, а вече два пъти се разболява, изключвам престоя в болница веднага след раждането. А уж изключително кърмените бебета били по-здрави. Дръжки. Сестра му е кърмена един месец и един месец на смесено хранене, а се разболя сигурно като тръгна на градина. Гадост 
дано е няква лека форма и бързо да се оправите.

,но от две седмици ака всеки ден или през тен доста редичко,понякога зелено,понякога пак с цвят на горчица,но рядко и слузесто.Най- ме притеснява,че трудно яде...този месец е качил само 350гр.,но пък е порастнал с 4см.Педиатърката каза ,че е нормално това наддаване ама знам ли..а за изпражненията нищо не ми каза - да давам прахчето 3 дни и толкоз...