LaRedoute.fr - 102 - Всичко за поръчката!

• 103 697
  • 1 993
  •   1
Отговори
# 240
  • Шумен
тази рокля ми взе акъла  ooooh!
има ли я някой ? гледам от стара колекция е ?

Чакам я, ама не знам кога ще дойде  Thinking, пък може и да ми е голяма защото поръчах 36 номер  Confused.

# 241
Искам най-официално да се оплача! Нито една получена поръчка от 17 насам.
( Дано да стане работата като се оплача)
Днес ходих в пощата и проверих , но днес не са отворили нищо от Франция. Търпение, търпение ама вече .....
Дайте снимки, че поне да се порадваме на вашите пратки.

# 242
# 243
  • гр. Пловдив
тази рокля ми взе акъла  ooooh!
има ли я някой ? гледам от стара колекция е ?
Страхота е наиситна. И аз ще чакам отзиви за нея. Simple Smile

# 244
Искам най-официално да се оплача! Нито една получена поръчка от 17 насам.
( Дано да стане работата като се оплача)
Днес ходих в пощата и проверих , но днес не са отворили нищо от Франция. Търпение, търпение ама вече .....
Дайте снимки, че поне да се порадваме на вашите пратки.

И аз съм така нещо взе да ми писва.И аз нямам нито една получена поръчка а имам 3 пуснати (9.1;1.2;7.2) #Cussing out
Полудявам вече даже не си спомням какво  съм поръчала.

# 245
Благодаря ви момичета.   Надявам се скоро на всички колетите да са пристигнали  Hug.
bradata (или просто Цушикате Качика) ,моята поръчка също е от 20.01 и една приятелка от Бургас ми я поръча.Надявам се и аз да се отчета със снимков материал.

# 246
# 247
Тъй като чета линковете нищо не ми хваща окото  Mr. Green
Сега съм на тема робе-та  Joy .. и съм влюбена в едни сандалетки от новата колекция.. Ама първо да си изплатя довечера фотоапарата в ебейско .. и тогава пак  Laughing

# 248
Съжалявам ако е обсъждано,но тези http://www.laredoute.fr/vente-ballerines-brodes-ruban.aspx?produ … tegoryid=32411212 +1 ли се поръчва или си отговарят на номера и хубави ли са?

# 249
  • София
И аз чакам едни тенджери от 09.01 и почвам да се притеснявам ако не дойдат до петък , ще им пиша вече. Много ги искам тези тенджери  Praynig дано дойдат

И моите тенджери са от 10.01 и ги няма, ще си ги чакаме заедно Laughing

# 250
# 251
  • Пловдив
http://www.laredoute.fr/vente-paletot-tissu-la-redoute-creation. … 6&prodcolor=5 порачвал ли е някой това палтенце става ли за сега защото го чакам
е стига де....колко пъти ще питаш,явно никой го няма,пък и нали го чакаш....... Whistling

мале драма,след драма,няма ми колета,имам 3,4,5....какво да кажат змейката и Пухи като имат по 20-на чакащи  Mr. Green я тия дето ви тормозят ги пратете да четат тук Simple Smile
Пък и като не помните какво си поръчвате-пишете си де,пак напълнихме темата за един ден със щуротии и аз чакам 7,ама какво да правя да се тръшкам,няма да дойдат Simple Smile А пък си и записвам,че нали само глупавите помнели и сега знам какво чакам,ама файда никаква Simple Smile
Сега пък се чудя какво става уж пуснах парички днес,ама сега нещо не мога да пусна поръчка,викам си ще изчакам след 4 опита и ще ви изчета,ама........

# 252
http://www.laredoute.fr/vente-paletot-tissu-la-redoute-creation. … 6&prodcolor=5 порачвал ли е някой това палтенце става ли за сега защото го чакам

е стига де....колко пъти ще питаш,явно никой го няма,пък и нали го чакаш....... Whistling

мале драма,след драма,няма ми колета,имам 3,4,5....какво да кажат змейката и Пухи като имат по 20-на чакащи  Mr. Green я тия дето ви тормозят ги пратете да четат тук Simple Smile
Пък и като не помните какво си поръчвате-пишете си де,пак напълнихме темата за един ден със щуротии и аз чакам 7,ама какво да правя да се тръшкам,няма да дойдат Simple Smile А пък си и записвам,че нали само глупавите помнели и сега знам какво чакам,ама файда никаква Simple Smile
Сега пък се чудя какво става уж пуснах парички днес,ама сега нещо не мога да пусна поръчка,викам си ще изчакам след 4 опита и ще ви изчета,ама........

Защо пък да не си споделим кой от кога чака.Нали в крайна сметка е затова форума- да обменяме информация.Като неискате да четете недей те.

# 253
Защото споделянето кой от кога чака създава масова психоза и не помага на никого с нищо.

# 254
  • Все на втория етаж
Един въпрос от мен.

Преди малко пуснах поръчка. В картата имах 171 лв. Поръчката ми е 54 евро. Кошницжата ми се изпразни, получих и мейл. Обаче като влязох в банкирането, видях наличност 66 лв. без никъде да има кой и кога е взел 110 лв. Ясно, че сумата е блокирана от ЛаРедут, но просто я няма в банкирането. На някой случвало ли му се е? Rolling Eyes На мен за пръв път, винаги виждам, че от тях е блокирана, а сега все едно просто изчезнаха тези пари... Сметката/ картата ми е ДСК и досега проблеми не съм имала.

Общи условия

Активация на акаунт