LaRedoute.fr - 102 - Всичко за поръчката!

• 103 469
  • 1 993
  •   1
Отговори
# 540
    това от мъжките блузи ли раето дето е

# 541
Здравейте момичетаа благодаря на всички за инфото което давате, за търпението което имате и за хумора ви, понеже доста ме разсмивате понякога  Joy Joy Joy
Знам че тези балеринки доста от вас си ги взеха но сега и аз много ги искам и моля за помощ трябват ми размерите на 38 и 39 номер благодаря предварително  bouquet  bouquet  bouquet

не  е  ли по-лесно  да  ти кажа  че  си отговарят, според мен  са за жена  с по-тънък крак
аз имам 40 номер,този  нося  по принцип и  са ми ок

Благодаря за отговора  bouquet  bouquet  bouquet
Питам по този начин защото половината ми обувки са 38 и половината 39 а по см ще измеря и ще ми е по лесно  

# 542
  • София
Бихте ли ми дали линк към кръглите цени. Благодаря предварително  smile3525

# 543
Леле така като ви чета на мен нищо няма да ми е по мярка сигурно ! Rolling Eyes Поръчах си тази блузка http://www.laredoute.fr/vente-polo-tunisien.aspx?productid=32413 … tegoryid=38152124 в р-р 168 и сега си мисля дали ще ми е голяма ??? Също и тези потници http://www.laredoute.fr/vente-lot-de-2-debardeurs.aspx?productid … tegoryid=32408136 р-р 38/40 мисля ,че и те ще са ми големи !!!Мойте мерки са : Гр.Обиколка 88см , талия -68см , и ханш 92см Според вас за кой номер съм !!!И най -вече искам да попитам за панталоните кой номер да си поръчам ,ако поръчам 36 дали ще ми стане с ханш 92см ???

# 544
Ами те свършиха на 10.02 Simple Smile

# 545
  • София
няма кръгли цени вече

# 546
някой да е поръчвал бижута от ларедута.... някакви отзиви  newsm78

# 547
  • Пловдив
до сега не видях някой да е получил това яке .

Четох, че е много хубаво. Една мама беше много доволна от него. Не помня коя, дори и снимка имаше в албумчето си. Дано се познае и даде лично мнение.

# 548
  • Някъде там...
Гр.Обиколка 88см , талия -68см , и ханш 92см Според вас за кой номер съм !!!И най -вече искам да попитам за панталоните кой номер да си поръчам ,ако поръчам 36 дали ще ми стане с ханш 92см ???
за 36-ти номер си Simple Smile може и 38 Simple Smile

Мацки някой поръчвал ли си е сушоар? Харесала съм си един и направо много се чудя  Thinking  

# 549
до сега не видях някой да е получил това яке .

Четох, че е много хубаво. Една мама беше много доволна от него. Не помня коя, дори и снимка имаше в албумчето си. Дано се познае и даде лично мнение.
Hug Hug

# 550
Здравейте момичетаа благодаря на всички за инфото което давате, за търпението което имате и за хумора ви, понеже доста ме разсмивате понякога  Joy Joy Joy
Знам че тези балеринки доста от вас си ги взеха но сега и аз много ги искам и моля за помощ трябват ми размерите на 38 и 39 номер благодаря предварително  bouquet  bouquet  bouquet

не  е  ли по-лесно  да  ти кажа  че  си отговарят, според мен  са за жена  с по-тънък крак
аз имам 40 номер,този  нося  по принцип и  са ми ок

Благодаря за отговора  bouquet  bouquet  bouquet
Питам по този начин защото половината ми обувки са 38 и половината 39 а по см ще измеря и ще ми е по лесно  

нося 38 номер и ми станаха крака си ми е нормален

Чакам една заседнала поръчка от 13.01 - още я няма
почва да закъснява доста.
Разбрах от пощата че имало проблем на една от митницата

имате ли представа от къде минават.

# 551
  • Стара Загора
дали бихте ми казали какво значи +БД оферта

# 552
Гр.Обиколка 88см , талия -68см , и ханш 92см Според вас за кой номер съм !!!И най -вече искам да попитам за панталоните кой номер да си поръчам ,ако поръчам 36 дали ще ми стане с ханш 92см ???
за 36-ти номер си Simple Smile може и 38 Simple Smile

Мацки някой поръчвал ли си е сушоар? Харесала съм си един и направо много се чудя  Thinking  

Не повече от 36  Peace Не знам дали няма и да ти е голям. Моите мерки са с 2-3см по-малки и 34 ми идват големи понякога/май все по-често  Rolling Eyes  Peace

# 553
Днес си взех поръчката от 10.01,странното е че не ми взеха никаква такса в пощата.Случвало ли се е на други които не си взимат нещата от митница Thinking

# 554
  • София
дали бихте ми казали какво значи +БД оферта
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА е БД,а + оферта  е  че трябва ди изпълниш определените условия за да получиш БД
мая06 в пощата такса не взимат, както е на  митницата  Peace

Общи условия

Активация на акаунт