LaRedoute.fr - 102 - Всичко за поръчката!

• 103 556
  • 1 993
  •   1
Отговори
# 990
  • София-Лагера
Алекс успокои ме. Peace

Марина,аз имам сандалите.Ще питам щерката дали ще ги носи.
Подсети ме на ЛС  bouquet

# 991
  • Sofia
Здравейте!
Някой от вас поръчвал ли е зелената детска триколка - колелото, което може да се бута от мама, за 74.99 евро.
За колко време ви пристигна?
Поръчах го днес, заедно с бебешки дрешки от намаленията. Дали ще пристигнат до 07.03, че тогава имаме рожден ден?

# 992
И аз чакам от 11.01
Тази от 29.01 дойде.
Алекс, можеш ли да ме успокоиш  Mr. Green
Колко е тарифата?

Имам поръчка от 9.01, която още не е дошла. Не й се притеснявам въобще. Ще дойде, когато й дойде времето. Имам и от 14.01, 16.01 и т.н.... Миналата година една от януарското намаление я получих на 2-ри април.  Joy Кашонът й беше станал кръгъл от пътуване и обикаляне между Украйна, Франция и България. Но нищо не липсваше. Ще дойде.
Тарифата е - 5 пъти прочитане на 1-вия пост!  Mr. Green

# 993
Cvetelinka , Алекс1 Благодаря ви за отговорите. До сега съм нямала главоболия с поръчките. Даже първите 3 за янураи ми пристигнаха за около 3 седмици. Песнати на 7-8 януари и ги взех на 25-6 януари. Доста бързо. А тази..... newsm78
Успех и търпение-явно това е тайната

Забравих да питам: не си спомням да е коментирано следното-ако има регистриран референтен номер за продукт, възможно ли е заради него да се бави. Конкретно става въпрос за прохасмукачката-проработи ми номера.

# 994
За отказаните артикули са ми сложили нов ред в мес...ама пак си е един артикула +5-те %, значи пак няма да разбера кои са нещата, защото съм сигурна, че не е едно за тази сума. Освен да им пиша да ми пратят номер на ваучер, та да пускам поръчка и да не се разправям повече...

# 995
Момичета,
моля за помощ.Искам да напишписмо за ваучер.Трябва да напиша дата на пускане на поръчката, това е датата на която аз съм я поръчала 15.01. или датата на която те са я пуснали 30,01.
И още нещо  кое е номера на поръчката от сайта:
1. № commande
2.№ de colis

Мерси, предварително Hug
Пробвах с речника ,но неможах да се оправя.

# 996
Пишеш датата на пускане на поръчката, т.е 15.01.

№ commande е номерът на поръчката. Махаш първите 4 цифри от номера, т.е 2009 - това е годината. И това е номера на поръчката.

# 997
Някой има ли излишни от тези 38 номер на ниската цена, искам да купя за сестра ми, защото видя моите и мрънка, че не съм поръчала за нея.
и аз искам №37 бели

# 998
  • София
Vache, а дали може якенцето да стане и за момченце според теб.
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5651182& … ue&ksource=-1

Да, разбира се!!! Дори според мен на снимката е момче или поне така на мен ми изглежда  Grinning Якето е унисекс. Поръчах го аз есента, колежката поръча кафявото. Много е хубаво и то, въпреки, че аз лично не съм фен на тоя цвят  Wink

Последна редакция: ср, 18 фев 2009, 20:50 от Vache

# 999
  • Варна
Един въпрос към варненки относно колетите които са за поща. Досега съм получавала само на митница. Всички в централна поща ли идват или може и по клоновете ? Питам защото в адреса за доставка съм писала код 9010, който е код за районната поща, но ...?Имам съмнения за някоя от поръчките че може да е за поща, а имам и проблем с известията и затова питам, ще ходя без известие. Благодаря предварително.

# 1 000
Здравейте пратих им писмо за отказаната ми поръчка изпратиха ми две писма които превеждам че трябва да изчакам 2-5 седмици Но какво?Дали е писмо с валчера или да изчакам артикулите.Немога да разбера нищо.Моля някой по компетентен да ма светне за какво става въпрос.Благодаря много  Hug
 Vous кtes sans nouvelles de votre commande.
Je vous prйsente toutes mes excuses pour cette attente.
Vous ne devriez pas tarder а la recevoir.
En effet, le dйlai moyen d'une livraison dans votre pays est de 2 а 5 semaines.
Je vous remercie de bien vouloir patienter, en effet, suite а un surcroоt d'activitй, votre commande a йtй mise en prйparation le 30 janvier.
A savoir : si votre colis est toujours signalй "en prйparation" dans votre suivi de commande, je vous invite а ne pas tenir compte.
Това е другото
Votre message vient d'être envoyé à notre Service Relation Client,
nous traiterons celui-ci dans les plus brefs délais.
Un numéro de dossier relatif à cette demande vous a été attribué : [1605202-1234899454]
Gardez-le précieusement, il nous permettra d'en assurer le suivi.
Notre réponse vous parviendra à l'adresse suivante

# 1 001
  • София
за Духи в отговор на въпроса и
Цитат
Може ли размерки на панталончето 
имам същия 168р-р, който продавам и затова си позволявам да ти дам размерчетата
Талия-39см, ханш-50-51см, дължина вътрешен ръб-78см.
плата е еластичен

На моите размерите са същите,само че ханшът е 48 см  newsm78 ,мерих го няколко пъти в най-широката част.Сигурно затова ми стават,чак и аз се учудих,по принцип ги бях поръчала за майка ми,която носи 38 размер(с ханш 100)  Thinking

# 1 002
Един въпрос към варненки относно колетите които са за поща. Досега съм получавала само на митница. Всички в централна поща ли идват или може и по клоновете ? Питам защото в адреса за доставка съм писала код 9010, който е код за районната поща, но ...?Имам съмнения за някоя от поръчките че може да е за поща, а имам и проблем с известията и затова питам, ще ходя без известие. Благодаря предварително.

Ще пристигнат в този клон където си посочила-няма проблем  Grinning Peace

# 1 003
Днес взех една малка поръчка (1,770 кг) от 9.02. Да успокоя чакащите, имам неполучени по-малки и по-големи от по-предни дати. Хич не ме бива със снимките, така че ме извинете за лошото им качество и вид  Embarassed
Тази пола ме разочарова много. Стои ми ужасно, в талията ми е широка, надолу се стеснява, кройката не е за широк ханш. Размер 44. Платът е доста еластичен. Линк
Тази пола вече доста я коментирахме, като за 4 евро ми харесва. Взех 46 р-р поради липса на 44, но не ми стои като голяма, а точно като на снимката от сайта, т.е. с паднала (ниска) талия Линк
Този лот нощнички  не е лош, тайната ми надежда беше да стават за плажни роклички, но трикото е доста тъничко и прозрачно, стават си точно за нощнички или за домашни роклички. Размер 42/44Линк
И за мъжа ми един лот от боксерки да не мрънка колко пари съм похарчила  Wink Трикото не е нещо особено, но иначе не са лоши, р-р 44. Линк

Само да кажа, че тези неща съм ги взела на смешни цени, бяха в кръглите, а аз ги намалих с още 10 евро от кода за покана на приятел.

Последна редакция: ср, 18 фев 2009, 21:01 от pepi7096

# 1 004
Здравейте, бихте ли ми помогнали като погледнете това? Не ми е ясно кой продукт ми е отказан, пише две различни неща. Мерси предварително. Тук атрикулите са без 5%.

Общи условия

Активация на акаунт