Въпроси към модераторите и администраторите

• 98 440
  • 1 392
  •   1
Отговори
# 495
Reza, хиляди благодарности  bouquet

# 496
Здравейте, гледам че вече е питано по този въпрос но и аз да си кажа проблема.
Днес установявам че линийките ми са със съвсем друг изглед, а и забелязвам не само моите на още поне 3-ма регистрирани потребители в нашата тема също са сменени и то със съвсем не отговарящи на истината, като пример на една потребителка детето е на 4 години а е сложена линийка с биберони, много е странно това.
Ако някой има смислен отговор за това ще бъда благодарна.
Лек ден и благодаря предварително

# 497
  • софия
А погледна ли в сайта, в който си генерирала линийките? Там пише, че го обновяват. Не може да търсите проблем тук, при положение, че форумът не генерира линийките.

Ето и съобщението: "Уважаемые пользователи ресурса «Пуз-Карапуз». С 1.06.09 по 10.06.09 будут проводиться технические работы на сервере. Возможны периодические отключения сайта, пропажа профилей и т.д. (После переезда на новый более мощный сервер, работоспособность будет восстановлена). Приносим свои извинения за возможные неудобства."

# 498
Мерси за отговора Zvanche  Hug Честно казано наистина не ходих да видя в сайта, мерси още веднъж.

# 499
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=404535.0
Днес писах в тази тема. не, че бяха кой знае какви високостойностни форумски мисли - изчезнаха. А авторката си остана по цици. Снимката еротична ли е? Не? Значи е нудистка, така ли?

# 500
  • В сърцето на живота!
Защо 2 от публикациите ми изчезнаха?Имах 1199,след което имах 2 поста в "готварски рецепти" (ако не се лъжа) а публикациите ми пак са толкова.Защо?

# 501
  • Пловдив
Защо да не виждаш? За нас е видима.
Ако снимката ти в аватара се помни в мой албум, мога да я увеличавам, намалявам, завъртам, фотошопвам и въобще, каквото ми хрумне.

Не става въпрос за снимка, но все пак благодаря за включването.

Bec благодаря логично   bouquet !

zvanche , когато зададох въпроса си всичко си беше ОК и си сложих старата линийка днес след като изчезна и аз видях , че го обновяват  Peace !

bouquet

# 502
  • София
Защо да не виждаш? За нас е видима.
Ако снимката ти в аватара се помни в мой албум, мога да я увеличавам, намалявам, завъртам, фотошопвам и въобще, каквото ми хрумне.

Не става въпрос за снимка, но все пак благодаря за включването.

Образно казано за снимката,че линийката ти е генерирана в друг сайт,Бг-Мамма не носи отговорност за нея или промените в нея.А и вече достатъчно ясно беше обяснено...

# 503
  • Пловдив
Образно казано за снимката,че линийката ти е генерирана в друг сайт,Бг-Мамма не носи отговорност за нея или промените в нея.А и вече достатъчно ясно беше обяснено...

Да, беше достатъчно ясно обяснено!А Вие с друго впечатление ли останахте, та се намесихте без въпросът ми да е бил насочен към Вас?А що се отнася до промените съм имала случай, в които са ми били правени такива.

# 504
Промените, които може модераторите да правят по отношение на потребителските профили, е да премахват аватари или подписи, които не отговарят на правилата.
Никой модератор или администратор не заменя изображения или подписи на потребители, освен ако самият потребител не е помолил изрично за това (ако не може да се справи сам например).

# 505
  • Варна
Снощи не можах да вляза във форума, въобще не ми зареждаше страницата.
Понеже преди няколко месеца имах същия проблем, но за по-дълго време, се замислих дали повредата е "в моя телевизор" или ме е засегнала някаква забрана?  Thinking
Дали е възможно да се провери това?

# 506
Около 00.30ч беше. Предполагам, че се чисти и подрежда, когато има най-малко посетители.

# 507
  • Варна
Вълк, това за мен ли го казваш?
Аз се засилих да вляза късния следобед, но - уви. До към 20-21 ч проверявах, но единствено форумът не ми зареждаше.
А предният път бяха няколко дена, мина ми през ума дали не е бан, но просто нямаше за какво. Rolling Eyes

# 508
  • Варна
Здравейте! Май има някакъв проблем с търсачката на форума. При опит да търся нещо ми дава: "Unable to access the search deamon."

# 509
Добро утро! Защо постоянно ми изчезва снимката от профила¿ Сигурна съм че е с допустимият размер·

Общи условия

Активация на акаунт