Пролетни придобивки/ 09

• 62 599
  • 580
  •   1
Отговори
# 375

Много са палави. Laughing

# 376

Ти сега палавница ли ме наричаш? Laughing Я си виж ника.
Майтап няма обаче, 11см ток, не е лесно да се ходи с тях. ooooh!

# 377
Ето това си избрах за 8-ми март и сега чакам да се стопли, за да си я облека - рокля

а тази беше за 7-ми Joy - рокля (отпред)  рокля (гръб)

# 378
Narina , много ми хареса бялата ти рокля.Нещо подобно  си търся и аз, но искам да е малко под коляното. Би ли споделила откъде е?

# 379
Totally*Av4e, срещу поликлиниката "Св. София" е магазинчето. 39лв струва сакото  Wink

# 380
Ето това си избрах за 8-ми март и сега чакам да се стопли, за да си я облека - рокля

а тази беше за 7-ми Joy - рокля (отпред)  рокля (гръб)

И двете са много хубави, но лично на мен бялата повече ми харесва.

# 381

jeny подобни ли търсиш тези са велурени и са отворени от пред струват 49 лв. от пиротска

# 382
Да, точно такива.  HugОт кой магазин са по-точно и скоро    ли си ги гледала там Praynig Praynig

# 383
Да, точно такива.  HugОт кой магазин са по-точно и скоро    ли си ги гледала там Praynig Praynig

Ако ги няма в магазина, поръчвай от сайта им направо. Simple Smile

# 384

Ако ги няма в магазина, поръчвай от сайта им направо. Simple Smile
На Мегияс май са Embarassed
Благодаря Ви  bouquet  bouquet  bouquet
Да не оспамвам по-вече темата Hug

# 385
http://www.obuvki-bg.com разгледай сайта тези се водят летни боти. Магазина е на пиротска горе-долу в началото от лявата страна е като тръгнеш от посока цум към пазара. Дано си ме разбрала имаше и други цветове бежаве, кафяви, мисля  че и тъмно зелени. Една приятелка си купи черни онзи ден.

# 386
точно тези не са на мегияс

# 387
  • Все на втория етаж
marm@ris чудно рокле  Hug

Сега ако кажеш че е от Карнобат, ще падна.  Laughing
От Карнобат е    Joy Heart Eyes

Aз да ви помогна, ако мога. Wink
Роклята доколкото виждам е на Ив Дей . Такива дрехи съм виждала в магазина на ъгъла където започват колоните посока Ботев. На самия ъгъл е, до него има магазин за бременни, поне преди там предлагаха много модели на тази марка и даже мисля, че беше българска. Мисля си, че в София със сигурност има такива.

# 388
# 389
Честити придобивки steli-ssd - със здраве да си ги носиш.Всички са много симпатични,но обувките и чантата най-ми грабнаха окото...СТРАХОТНИ са !!! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт