Ла Редут - само за КОДОВЕ - 23

• 50 790
  • 690
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Някой беше писал, че е намалил тази завивка с код,
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=8221731& … ue&ksource=-1
ако си спомня, да ми каже кой е Praynig, пробвах какво ли ни е не стана Sad
в кошницата имам и други неща.
63940/60488
Благодаря  bouquet, но и с това не се получи Cry

# 436
  • Пловдив
Някой получавал ли е скоро покривката с шестте салфетки и понпони? Simple Smile Да не са взели да я заменят и нея с някой друг подарък? Simple Smile
вчера в другата тема някой пусна снимки от получена поръчка,ма от коя дата беше,не си спомням,ако искаш се разрови и ще видиш  Peace

# 437
Някой получавал ли е скоро покривката с шестте салфетки и понпони? Simple Smile Да не са взели да я заменят и нея с някой друг подарък? Simple Smile
вчера в другата тема някой пусна снимки от получена поръчка,ма от коя дата беше,не си спомням,ако искаш се разрови и ще видиш  Peace
мерси, сега се сетих, че и аз вчера гледах снимките  Embarassed
mamaB, благодаря!   bouquet

# 438
  • In The Middle Of Nowhere
mamaB, 30953 е кода и до колкото помня със същия мини_79 е получила Лафумата, лош късмет за мен  Confused

# 439
Слагате този потник от Талисиме в кошницата
 http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=6444032& … ue&ksource=-1
въвеждате кода за тренча от първи пост
22179 - 42/44, 22187 - 46/48, 23329 - 50/52, 23337 - 54/56 -  и дава тренч и БД. От това по изгодно не съм срещнала!
Дано съм полезна на някой! Embarassed

Да, страшно полезна, но на последък не дават ли жилетка с тези кодове вместо тренч, или аз пак съм със старо инфо?

# 440
# 441

Точно щях да го пиша Peace Вземи буквите от пръстите hahaha
Измежду щедрите думи за облекчаване на поръчката ми с 23 от46 евро, долавям подарък кожени чанти Thinking Или греша? newsm78

# 442
  • Бургас
Стара песен на нов глас  Whistling Същото нещо го разпращаха преди  около 2 седмици само че с код 67709. Подаръкът се превеждаше като чанта плюс портмоне(несесер), а намалението 23Е от 46Е си е същото Peace

# 443
   Ensemble LE TANNEUR 100% polyester, doublure nylon
Empiècements PVC marron
Sac à main 36*14*28 cm
poignées renforcées
Trousse 18*6*9 cm, fermeture à glissière
Porte-monnaie 10*3*8 cm, fermeture à glissière
-25% sur tout le textile, toute la maison et tout l'équipement (même pages vertes) sauf pages rouges, prix mini.
FDP 5,50?

Code : 50199

# 444
Стара песен на нов глас  Whistling Същото нещо го разпращаха преди  около 2 седмици само че с код 67709. Подаръкът се превеждаше като чанта плюс портмоне(несесер), а намалението 23Е от 46Е си е същото Peace

Излиза, че чантата е цвят БЛАНК. newsm78
Брадата уби всичко детско в мен Joy Кажи ми, че е нещо различно, нещо хубаво подаръче...

# 445
  • Балчи-Варна
http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-de-sport-femme-core-55- … tegoryid=49135614
искам да пусна само това в една поръчка,но защо не ми приема кодовете за намаление в евро???т.е. приема ми ги ,но не намаля цената??? някой да може ли да ме светне някаква хитринка....с кой код да ги пускам и от  от новия ми акаунт-като първа поръчка или от стария акаунт като  шеста поръчка...искам да им намаля малко цената...
мерси ви предварително???  bouquet

# 446
  • Бургас

Брадата уби всичко детско в мен Joy Кажи ми, че е нещо различно, нещо хубаво подаръче...
Ще ми се, ама... Rolling Eyes Нямам идея какво точно се получава нито със стария, нито с новия код-само знам, че е едно и също. Единственият шанс е да сподели някой, който е поръчвал с този код  Thinking

Скоро четох за отказана поръчка с мотив-използван код, който не е изпратен лично. В двата френски форума пък има пуснати теми за нещо, свързано с "край" и "подаръци" и всички французойки се вайкат и ядосват. Дали правилно предполагам и са намерили начин да стопират вече всички поръчки, пуснати с "нелегален" код  newsm78 Хич не ми се ще да е така, но не хващам френски и не мога да разбера за какво точно става въпрос. Затова и сега се въздържам от пускане с чужди кодове (а тази чантичка по-горе ми хвана окото  Tired )

# 447

Ще ми се, ама... Rolling Eyes Нямам идея какво точно се получава нито със стария, нито с новия код-само знам, че е едно и също. Единственият шанс е да сподели някой, който е поръчвал с този код  Thinking

Скоро четох за отказана поръчка с мотив-използван код, който не е изпратен лично. В двата френски форума пък има пуснати теми за нещо, свързано с "край" и "подаръци" и всички французойки се вайкат и ядосват. Дали правилно предполагам и са намерили начин да стопират вече всички поръчки, пуснати с "нелегален" код  newsm78 Хич не ми се ще да е така, но не хващам френски и не мога да разбера за какво точно става въпрос. Затова и сега се въздържам от пускане с чужди кодове (а тази чантичка по-горе ми хвана окото  Tired )

Той ми е личен, а дали може някъде да вида, кое ти е хванало окото, че идва лято и бяла чанта ...
Имам и код с кафявите чанти, не съм се фукнала, че и той се извъря доста. Та сега съм в чуденка.

# 448
  • Бургас
Аз това за френските форуми просто го споделих-няма връзка с този код. Иначе ми хвана окото чантата с кода публикуван на предната страница от smool   Peace

# 449

А за това да питам аз кои продукти намаля че и аз го получих Simple Smile Благодаря ви момичета   Hug  Hug  Hug

Общи условия

Активация на акаунт