Феята на зъбчетата мина и през ОКТОМВРИЙСКАТА дружина!

• 12 403
  • 305
  •   1
Отговори
# 210
  • Пловдив
И Милен е от по-мързеливите, явно. Има по две, три обръщания и в двете посоки, но според мен са по-скоро случайни. А иначе на корем обича много. Сестра му беше като Криско на Инчето, много шавлива.

Цикъл и аз още нямам, надявам се и да нямам скоро. Но първите шест цикъла е нормално да са нередовни.

За играчките - не им се обръща почти никакво внимание, с изключение на една, две пеещи.
Най-много се занимава с обикновени найлонови торбички.

Смятах тази седмица да започвам да захранвам, но ще отложа, докато се оправи съвсем от гадното вирусче. Надявам се добре да приеме зеленчуковите пюрета.
Като му давам панадол и ентерол си отваря устичката за още и примлясква сладко, сладко.

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 18 нови отговора.

Бърза съм, де.

# 211
  • София
Хайде и аз да се оплача от моя синковец-много е кисел от няколко дни, просто не мога да му угодя. А преди си играеше сам -лежеше си и си гледаше нещо. Сега е просто ужасен.
С храненето също имаме проблем-храни се по-малко и лошо-докато яде приплаква, извива се, пак легнал иска....абе трудна работа.
Дано е някой период, че....
Иначе и той е предимно на 6 яденета. Нощното понякога го пропуска, но по-често иска да си хапне, макар и малко.

Обръщане- не може.
Стоене по корем-не обича. Много мързелив го раздава.

И на него крайниците са му студени доста често, а и крачетата му се потят.

Иначе всякакви играчки са му интересни, но най- му е интересна живата играчка-кака му. Няма такова зяпане! Гледа я като хипнотизиран, а от няколко дена й се смее с глас.
Слуз в акото може да се получи ако са настинали нещо бебоците.

# 212
adina много е хубаво клипчето  smile3525 Наде тук Никол е голяма сладурана http://www.snimka.bg/album.php?album_id=307350&pid=10722000 как ги  passifier ,като и омръзне едната слага другата    love001  .

# 213
  • Бургас
Пате ми омръзна ми като махне бибата и почва да цели уши,очи,нос и понякога уста Laughing
Ама и да я уцели като дръпне ръката и бибата пак не е на място Joy
И така си има и играчка и биба Laughing

# 214
Здравейте,
Няма да се обяснявам защо не съм писала скоро,на всички е ясно.
Имам въпрос- така..кърмата ми драстично намаля от няколко дни, наполовина. За който не знае, храня сина си с изцедена кърма от шише / така и не засука като хората/.
Пих чай за кърмачки, цедя се по-начесто от 6 часа,/ както е било винаги/, течностите съм увеличила, не се сещам какво друго...
Ако някоя има подобен опит да споделя. Не ме пращайте в кърмаческия, че от там идвам  Mr. Green

Цикълът ми се проточи, без финален резултат, според док абсолютно непредсказуем.

А, и още нещо, Борис си върна нощното хранене  ooooh! по два пъти- в 2 и 5 ч. луда станах, това не го е правил откакто се е родил.

# 215

С храненето също имаме проблем-храни се по-малко и лошо-докато яде приплаква, извива се, пак легнал иска....абе трудна работа.

Ох и ние сме така. Току що цока 2 минути, оригна се и повърна, а в момента мрънка. Направо се чувствам безпомощна.

mimizinq, и при мен е така положението с кърмата. Аз си чувствам циците супер празни. Пия чай, течности,
слагам го през два часа да цица, нощтно време също му давам. Явно е период или зъби. Дано да мине скоро  Praynig

# 216
Да се разпиша и аз Simple Smile
За цикъла гледам че пишете Simple Smile ами мен ми дойде само веднъж, но аз се чистих мнооогооо ама многооо време от лохиите Sad
Дано се нормализира защото...

# 217
Ето малко предложения и от мен:
Малко ООТОМВРИЙЧЕ се обръща, върху дивана връща!
ОКТОМВРИЙЧЕ весело се смее, пюренце хапва и пълнее/расте!
ОКТОМВРИЙЧЕ весело се смее, от смях залива се и пее!

# 218
  • Бургас
Адинко страшни заглавия Peace
Първото е най-актуално за нас Laughing

# 219
Здравейте момичета!
Недииии,сладурка си голяма, ама ти си го знаеш Hug
Момичета, почерпете се за здравето на Алекс, щото вече е голям Party
ssissi, честита месечинка и на вас Hug
За цикъла, още нямам.
Хранене, по 7-8 пъти на денонощие, щото и през нощта си хапва Embarassed
За акото, ми имаме слуз и ака редичко, та дадохме секрет и сега си чакаме резултатите Rolling Eyes Доста ми е притеснено, въобще миналата седмица ми е много крива. Много е кофти, когато и двете ти дечица са болни Cry Дано вече да отшумяват тия работи Praynig
Алекс не ще да яде от шише, та се видях в чудо ония дни, докато водех баткото по болници Sad Дори и изцедена кърма не иска, пропуска две хранения и пак неще, ужас! Как не умрях от притеснение тази седмица, незнам ooooh!
За колажа в момента нямам с какво да снимам, по-натам ще може ли Адинко?

# 220
  • Бургас
Теди дано резултатите не са притеснителни и излезете от тоя крив период Hug Heart Eyes

# 221
Tediko нямаме срок засега за колажа
Simple Smile

mimozinq съжалявам, че така е намаляла, дано да е временно  Praynig С опит не мога да помогна, знаеш моя случай  Rolling Eyes

# 222
  • София
Мимозия, ще ти напиша какво ми предписа нашата педиатърка, когато на мен ми намаля кърмата. Хомеопатично е, тя и педката е хомеопат (от което съм супер щастлива между другото). На латински е ricinus communis 5CH -по 5 гранулки 2 пъти дневно под езика след хранене. Това в комбинация с чая на Хип ми помага всеки път когато отидат на зле нещата - било при намаляване на кърмата, било при повишаване на нуждите на детето. Тези неща ги приемаш, докато прецениш че е достатъчно. Ако искаш пробвай и после пиши дали е помогнало. Това хомеопатичното го няма във всички аптеки, да знаеш.
Предписа ми и някакъв чай да си правя от стрък от жаблек  Rolling Eyes Така и не го открих никъде, та за него не мога да кажа нищо.

# 223
  • София
Въпрос - попадал ли е някой на песничката на патето Яки? Не инструментал, а българския вариант, мисля Й.Христова я пееше?

във vbox-а не откри ли песента или само инструментал?!

Аптеки Ремедиум са много добре заредени откъм Хомеопатични!

Сиси, радвам се, че си имаш и ти Педи-хомеопат, рядкост са, но съм сигурна, че това е комбинацията на бъдещето.

# 224
Има само инструментала. И някакъв орязан, много нескопосно направен вариант... Confused

Общи условия

Активация на акаунт