МАМИ ОКТОМВРИЙКИ, МАЖАТ ВКУСНИ ПЕЧЕНИ ФИЛИЙКИ - 5

• 14 937
  • 304
  •   1
Отговори
# 165
edira  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
martina75   bouquet

# 166
  • София
Мартина, честито тупкащо сърчице  Hug Това за 1 седмица разминаване си е напълно нормално.
Аз ще ходя на частно, и добре че няма да имам нужда от направления. И то поне хубавото, че фирмата ни осигурява в здравен фонд, та оттам ни поемат и следенето на бремеността.
С фирмата аз няма да имам проблеми, другия месец ще ги уведомя, но не писмено.
Освен Марков и Фемина, къде на друго място има добро специалисти за фетална морфология. Тези не ми се нравят затова. Ама айде дотам да стигна. В петък ще се разбере.

# 167
Честито сърчице Мартина,
Аз сминалият път уведомих устно, и въпреки че се мразехме със шефа, не мие правил проблеми, ама те всички знаеха.
И сега мисля устно да уведомя, не ми се вярва да правят мизерии на бременна жена.
Томова за мен е супер добра в ФМ, но е далеч, в Красно село.
Даже съм чувала отзиви че е по-добра от Марков.
А марков ми е съсед, но напоследък все лоши отзиви има за него, май остарява...

# 168
  • София

А марков ми е съсед, но напоследък все лоши отзиви има за него, май остарява...

Това не звучи хич добре  Joy Той да не е някой на 80г ,аз във форума го избрах -много го хвалеха.
Иначе ФМ има и в 14-та п-ка ,това е Иван Вазов , имам телефона им ,ама нали хвалеха Марков толкова ,че при него се записах.

# 169
Момичета това е цитата от КТ:

Задължение за уведомяване
Чл. 313а. (Нов - ДВ, бр. 52 от 2004 г., в сила от 01.08.2004 г.) (1) Бременната работничка или служителка ползва права по чл. 140, ал. 4, т. 2, чл. 147, ал. 1, т. 2, чл. 157, ал. 2, чл. 307, 309, 310 и чл. 333, ал. 5 след удостоверяване на състоянието си пред работодателя с надлежен документ, издаден от компетентните здравни органи.
(2) При прекъсване на бременността работничката или служителката по ал. 1 е длъжна в 7-дневен срок да уведоми работодателя.
(3) Работодателят и длъжностните лица в предприятието са длъжни да опазват в тайна обстоятелствата по ал. 1 и 2.

Знам че този документ, трябва да се заведе с входящ номер, но не знам дали трябва да бъде придружен с някакъв друг документ в свободен текст освен този издаден от гинеколога.

# 170
  • София
ама нали хвалеха Марков толкова ,че при него се записах.
Ами някои го хвалят, но други даже са разочаровани. На всичкото отгоре се оказа, че е и мошеник. Не е искал да издаде фактура на колежката. Все едно всеки ден му искат фактура и ще има много пари за отчитане, Ей това не ми допадна. Затова няма да ида при него.

# 171
  • Sofia
Аз се записах при Врагалева във Фемина  Rolling Eyes Не съм чула лоши отзиви,а даже,че най-обстойно разглеждала бебо  Praynig Praynig Praynig

# 172
Аз се записах при Врагалева във Фемина  Rolling Eyes Не съм чула лоши отзиви,а даже,че най-обстойно разглеждала бебо  Praynig Praynig Praynig
Аз съм много доволна от нея Peace и от Димитрова - въобще от всички във Фемина, дори мисля там да си слуедя бременността.
Марков откри проблема при предишната ми бременност - с много кофти спомени съм от срещата ни тогава, но съм го признала за специалист и живот и здраве ще го посетя отново.

Момичета, най-диагностична е втората ФМ, а за нас до тогава има време да се запишем при светилата!

# 173
  • Sofia
Прити,наистина ли може във Фемина да си следиш бременноста ? Предполагам,че имат някакви готови пакети или ...че не съм много наясно.Определено не искам да ходя само на ЖК.Мислех от една страна да си плащам в Тина Киркова,защото живот и здраве искам и там да раждам,защото ако недай си Боже нещо стане, Praynig Praynig Praynig могат да реагират,а не тепърва да транспортират като много други скъпи болници.Все пак не отивам на хотел  Naughty newsm78 Как мислите  Crazy

# 174
  • София
И аз се глася за Тина Киркова , там избрах лекар да ми следи бременността, праща ме на съответните изследвания и прегледи . Кои са платени кои не ,той ми казва кое след кое да направя. Не съм с пакета от 400лв ,за всеки преглед ако се наложи допълнително нещо си доплащам.

Прити ,това е много полезна информация ,благодаря   bouquet,вече се бях замислила и на второ място да отида на ФМ. Щом първата не е най-важна ще го мисля за втората.

Последна редакция: вт, 24 фев 2009, 17:54 от iskrichka

# 175
  • гр.София,кв.Овча купел
Здравейте,мами HugВ четвъртък бях на доки /понеже съм блондинка Embarassed ,забравих да я питам коя седмица сме ,май съм 6.г.с по мои изчисления тук в калкулаторите/ и съм много щастлива, имаме си сърчице и докторката каза ,че сме отличници,дотук добре,обаче ме изпрати на изследвания и днес  звъннах, да знам, какви са резултатите-каза ми че,кръвната картина е добра,но в  урината има бактерии...Някоя от вас имала ли е и опасни ли са?
P.s.В четвъртък пак ще давам урина,стискайте палци Embarassed Praynig

# 176
  • Sofia
Миличка Дани,честито сърчице и все така да е отличник бебчо в развитието  Praynig Изследванията на урина се пускат точно за това да се види дали има нещо,но всичко се оправя с лекарства,които разбира се са съобразени със състоянието ти  Peace
Цитат
Изследване на урина - белтък, захар, седимент - поне петкратно в хода на една нормално протичаща бременност. При наличие на бактерии в урината - задължително трикратно микробиологично изследване с определяне чувствителността на изолирания микроорганизъм към определен набор антибиотици.
Не се притеснявай излишно, а доки ще ти каже какво да правите . Успех и дано следващите да са супер  Praynig Hug

# 177
  • гр.София,кв.Овча купел
Благодаря ти много,plamito Hug.

# 178
 Simple Smile Браво момичета, честити сърчица

# 179
Здравейте,мами HugВ четвъртък бях на доки /понеже съм блондинка Embarassed ,забравих да я питам коя седмица сме ,май съм 6.г.с по мои изчисления тук в калкулаторите/ и съм много щастлива, имаме си сърчице и докторката каза ,че сме отличници,дотук добре,обаче ме изпрати на изследвания и днес  звъннах, да знам, какви са резултатите-каза ми че,кръвната картина е добра,но в  урината има бактерии...Някоя от вас имала ли е и опасни ли са?
P.s.В четвъртък пак ще давам урина,стискайте палци Embarassed Praynig
Да кажа, че и на мен ми откриха бактерии /Е.coli/, и понеже и аз съм към 6 г.с решихме с мъжа ми /доктора ми/да пия уринал и след това пак да си пусна урина. Ако и твоите са такива, преполагам, че такава ще процедурата и с теб.

Общи условия

Активация на акаунт