LaRedoute.fr - 103 - Поръчките от намалението ЗАКЪСНЯВАТ! Без паника!

• 90 724
  • 1 561
  •   1
Отговори
# 1 500
  • София
Бреййй как така се расте на месец с 4 см  newsm78 ......тук вече стана направо.... doh

Да ти пратя малката да видиш. Mr. Green
   Persia Ами имам две тамън една на 2 и една на 9 ,ама сигурно нещо растат забавено щом казваш  Mr. Green Растяха с толкова като бяха на месеци,ама след 3г. с 4см на месец е множко   Wink
    Именно и мойто дете сега е дръпнало 4см ама е на 4 месеца и половина..за лятото определено ще носим 74, даже и 81..Момичета лятото намалят ли зимните детски якета като дойде голямото намаление?Питам защото незнам колко ще е пораснал и не ми се ще сега да рискувам със зимно яке.
Joy
лятото  се намалят пролетно-летните  дрехи и пускат  нова колекция есен-зима

Последна редакция: сб, 28 фев 2009, 15:41 от viky_v

# 1 501
моля, помогнете!
търся инхалатор-а, но не мога да го намеря. прерових си цялата хронология в скайпа, щото ми се струва, че съм пращала линк на приятелка. и в редут-а рових католуда, и пак не успях.
моля помощ!
...
брадата - сърдечно, сърдечно благодаря!!!

Последна редакция: сб, 28 фев 2009, 14:20 от маик

# 1 502
  • софия
    Именно и мойто дете сега е дръпнало 4см ама е на 4 месеца и половина..за лятото определено ще носим 74, даже и 81..Момичета лятото намалят ли зимните детски якета като дойде голямото намаление?Питам защото незнам колко ще е пораснал и не ми се ще сега да рискувам със зимно яке.
Joy
лятото  се намалят полетно-летните  дрехи и пускат  нова колекция есен-зима

Ако има останали някакви модели - да.  Peace

# 1 503
# 1 504
Ходих до варненската митница, имаше съвсем малко кашони, казаха, че ще получават на 5ти чак нови. От списъка запоних Росица Маджарова, Ивелина, Тодорка, съжалявам само толкова.

# 1 505
Момичета а защо когато искам да им пратя писмо че не съм си получила поръчка,не ми го праща,изписва ми че датата трябва да е раделям с / (тази наклонена черта)аз я коригирах и пак ми дава същия проблем.Ползвах чернова от писмата в първи пост.                        

# 1 506
  • Пловдив
Благодаря ти за снимките,бяхте помолила  Praynig и за размери и кой номер е вашето? Когато имаш време,не е спешно  Hug

# 1 507
  • София
Днес си получих ваучер по пощата за липсващите артикули.
За протокола: В реимб-са липсващия артикул беше отразен на 16.02, ваучера - на 21.02., писмото е с дата 23.02., пратено на 24.02. и днес ми беше в кутията. От него вече ми стана ясно, защо ми връщат 6.27, като изчерпания ми артикул е за 4 Е. Оказва се, че имам и още 1 изчерпан, който не е отбелязан в реим-са и с него вече сметката е точна.

Липсва ми долния чаршаф с ластик на големите оранжеви точки. Ако някой има в излишък (поръчан по погрешка в повече или неуцелен размер) 140/190, моля да ми пише.

Иначе и аз им писах, че 2% разлика на 65Е поръчка не са 0.90 Е, ми са 1.30 Е... Да видим дали и мен като Брадата ще ме замотаят  Rolling Eyes

# 1 508
  • Варна
Ходих до варненската митница, имаше съвсем малко кашони, казаха, че ще получават на 5ти чак нови. От списъка запоних Росица Маджарова, Ивелина, Тодорка, съжалявам само толкова.
А освен Маджарова, дали нямаше и някоя друга Росица случайно  Whistling

# 1 509
  • plovdiv
Аз от сутринта не мога да си вляза в кошницата  Sad Да не би случайно като съм си записвала някои артикули там, а не съм ги поръчала и платила да са ми сецнали достъпа newsm78 Че от френски грам не отбирам...

Няма такова нещо! Или за момент се е бъгнал сайта и когато по-късно опиташ, ще се получи, или пък си я препълнила с повече артикули, отколкото е лимита на кошницата (мисля около 23-25 артикула Rolling Eyes)!

Някой да има представа тази риза дали си отговаря, все пак е лен , притеснява ме дали няма да се свие. Благодаря !

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=8464235& … ue&ksource=-1

Chemise en lin manches courtes SOFT GREY

* Homme
    * Chemise
    * Chemise ville
    *  Chemise en lin manches courtes SOFT GREY

Според мен изделията от лен се отпускат при носене, а не се свиват!

Много благодаря на eitalina

# 1 510
Аз от сутринта не мога да си вляза в кошницата  Sad Да не би случайно като съм си записвала някои артикули там, а не съм ги поръчала и платила да са ми сецнали достъпа newsm78 Че от френски грам не отбирам...

И аз от вчера имам проблем с кошницата,слагам разни неща,излизам от сайта и като вляза пак кошницата е празна,не ми помни артикулите newsm78 слагала съм 2 или 3 неща,със сигурност не е препълвана.
Някой има ли идея на какво се дължи?Благодаря предварително  bouquet

# 1 511

И аз от вчера имам проблем с кошницата,слагам разни неща,излизам от сайта и като вляза пак кошницата е празна,не ми помни артикулите newsm78 слагала съм 2 или 3 неща,със сигурност не е препълвана.
Някой има ли идея на какво се дължи?Благодаря предварително  bouquet
Мхм.. И на мен така..
Постоянно ми се празнят кошниците, мешат се акаунти.. кошници се мешат.. страшна работа  ooooh!
Ако така продължава ще се побъркам  Crazy

# 1 512
  • Пловдив
Пробвайте през друг браузер,това май се повтаря вече трети ден,вчера мисля някой спомена че през Мозилата ставало така,но през експлорера си влизал нормално.Дано се оправи че много неприятно  Hug

# 1 513
  • Пловдив
Благодаря за отговора  pobeditelka  bouquet. Ти кой преводач използваш????

Този на 1-ва страница на темата.

# 1 514

Общи условия

Активация на акаунт