Отговори
# 225
Денди,ако не те е страх,вземи си Чико от продавалника.Хем ще е здрава,хем на половин цена

# 226
Продавалника и аз го дебна, ако изскочи нещо Mr. Green.
И аз съм хвърлила око на това Чико.Има пълно легнало положение и столчето може да се ползва само като се налага да е в кола.Единствено се колебая заради малките колела, но ако инфраструктурата ви е добра, това не е проблем.

# 227
Аз пък искам да е нова, от магазина Peace За първото си дете искам всичко да е ново, дори и да е по-евтино Peace

# 228
И според мен е хубаво това Чико, ама няма ли да е хладно вече към края на Септември и вече Октомври  newsm78 Все пак бебетата ще са ни още малки и аз си мисля, че коша ще си е нужен  newsm78  Thinking

# 229
Тая количка е една от фаворитките ми заедно с Уно на Пег Перего. Единственото, което не ми харесва е, 4е бебето не може да бъде с лице към майката в първите месеци. Но пък сенника се завърта напред чак до табличката и е толкова маневрена! Една приятелка имаше такава, оттам съм запозната.  Peace

# 230
http://vbox7.com/play:06c318ce Малко и да се посмеем  Crazy hahaha

# 231
Здравейте момичета! Виждам че снощи сте обсъждали количката Чико Дуо CT 0.2 , искам да ви кажа че мойта е такава , много съм доволна. Не е много тежка , много е маневрена . Ползвах я 2 год. не е мръднала. Зимата с чувалчето и едно дебело одеяло беше увита малката и не съм имала проблем. Наистина бебето гледа само напред , но сенника се мести и той напред и може да си го гледаш бебето отгоре когато искаш. Поставките за шишета са много удобни и отзад също има 2. Няма обаче чанта и трябва да се купува отделно, но пък отдолу кошницата е голяма и събира много неща. Не смятам да купувам друга количка /въпреки че таткото е на друго мнение  Simple Smile но ще видим/.
Хубав ден от мен!!!

# 232
Добро утро.Утре е ден на борба с редките болести. Мислех,че ще пуснат някое изследване като БХСС безплатно в Майчин дом, ама им се е досвидяло, пък после да се борим:-(((

# 233
Еее, недейте така... Ако човек няма пари да си пусне едно изследване за кръв и урина, или БХС въобще как ще гледа финансово едно дете ... Имало е месеци, в които сме давали само 350-400 лв за памперси, адаптирано мляко, пюрета и мокри кърпи. За другите неща въобще няма какво да се коментира...

# 234
Еее, недейте така... Ако човек няма пари да си пусне едно изследване за кръв и урина, или БХС въобще как ще гледа финансово едно дете ... Имало е месеци, в които сме давали само 350-400 лв за памперси, адаптирано мляко, пюрета и мокри кърпи. За другите неща въобще няма какво да се коментира...
Съгласна съм , пък като се разболее да не говорим още първия ден, ако е нещо по-сериозно - 200лв. за лекарства и лекари.

# 235
Не трябва да се пестят пари за изследвания Peace Сигурна съм, че всяка от нас може да се лиши от някоя глезотия и да отиде на изследване Peace Аз като помисля колко пари давам за неща, които не са ми толкова важни, като си ги спестя ето парите за прегледа и изследването Peace

# 236
А добър ден на всички  Grinning

Днес, никакви ви няма...  newsm78

# 237
  • София
Здравейе,мамчета!Сега се връщаме от ЖК,бебо е добре,расте,подскача ииии май и ние ще носим сини гащи ,другата седмица ме праща на БХС и преди това ще ме гледа пак,дано се види по-ясно,ако не тогава Врагалева ще kаже на 06.03.

Последна редакция: пт, 27 фев 2009, 13:25 от Galka_84

# 238
Момичета измислете име на новата тема моля ви,аз хич не съм по тея неща.Ако някой се сети ще съм благодарна. Hug

# 239
Биа, ако няма измислено име на тема, спокойно може да пишеш: Август 2009 - тема 20. Според мен така даже по-добре да се водяттемите ни, не че ми пречат римуваните заглавия.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт