1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - част 27

• 19 802
  • 451
  •   1
Отговори
# 300
Лъжа след лъжа, много черни точки за Онур, вече никак не му симпатизирам. Дано да си получи заслуженото, такива уж невинни лъжи, никак не бива да  се толерират.....

# 301
  • Варна
АЛи Кемал голяма отворка станал, я чакай малко бе..... fight

# 302
То на секса му викали"Проект Дубай".....Вай,вай,вай.....

Охлаби жилата любимеца ни.............Е ЗАТОВА НЕ ИЗЛИЗАМ В МЕЖДУЧАСИЕ С МОЯ!!!! Shocked

Извинявайте , не разбрах тук за какво ставаше въпрос , че звънна тела и пропуснах...да му се невиди

# 303
Ха, сега ми обяснете - Онур сгази ли лука или не, а? Mr. Green Ех, бял и добър, бил Whistling

Бурхан милия, тъкмо да свърши работата на го*ното и той, взе, че оака на метеното Crazy Ама Яман как го подхвърли  hahaha - все е дно мръсно коте  Crazy

А, Периде милата - стана ми вече много тъжно за нея - много си сдуха таз, жена - не е лека самотата. Да вземат да и направят едно внуче ( или да и купят куче) та да се кротне и тя и те  Joy

# 304
Ох густо  Laughing какъв тукат изяде Кемала хахахах

# 305
  • Варна
Опаааааааааа Мерт как издаде Онур.Ей сега ще се развилнее Шехи #2gunfire

# 306
  • София
Мдааа, Онурчо сгази лука. Е, ще се съгласите, че погледнато от страната на Шехи си е виновен отвсякъде.

# 307
Ха, сега ми обяснете - Онур сгази ли лука или не, а? Mr. Green Ех, бял и добър, бил Whistling

newsm56 newsm56 newsm56 newsm56 newsm56

олелеееееееееееееееее Мерт одриска пейзажа -  отиде сега Шехи ще се цупи 7326432563275 години Rolling Eyes

# 308
НА ЛЪЖАТА КРАКАТА БИЛИ КЪСИ.

чЕСТИТО НА ФЕНКИТЕ!!! #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 309
  • София
"Проект Дубай" в действие.  Joy

# 310
  • Варна
Опс...

# 311
ха такааааааааааа -  Онуууууууууууур идвай при мен Шехи не тЪ искаааааааааа Mr. Green

опа да не би болестта на Севал да е наследствена... че кара синчетата да се изследват Thinking

# 312
Бял бял,ама фенките,ааааа
има надежда за нас обичащите го... Joy Joy Joy Joy

# 313
Май банално става вече , все едно и също , ако не е Ясмин , ще е някоя друга. И аз вече не знам какво да мисля. Ама Шех и тя като се среща с други колеги , пита ли Онур

# 314
  • Варна
Лъжа след лъжа, много черни точки за Онур, вече никак не му симпатизирам. Дано да си получи заслуженото, такива уж невинни лъжи, никак не бива да  се толерират.....
Ами така си е, Онур е много нагъл, той може да ревнува, а тя няма право, така ли ? Е няма как да стане. И Мерт не е виновен в случая, не той беше цяла нощ с изключен телефон и на гости с преспиване. Радвам се че Онур загази най-накрая  Mr. Green, време беше, не е светец стана ясно  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт