На НОЕМВРИйската ръчичка мама вързва мартеничка

• 10 857
  • 295
  •   1
Отговори
# 120
Момичета, какво беше за меренето на температурата в дупето  newsm78 Вие казвахте, но  smile3555 забравих. Снощи термометъра показа 37.8  Rolling Eyes
Ако измерената в дупето температура покаже над 39 градуса, има леки поводи за притеснение. Аз бих дала лекарство, и ако стигне 40, едва тогава - на лекар, заради риска от гърч.
При толкова малки бебенца до 39 абсолютно не се брои за опастност.

Вадеха се някакви единици от температурата, мерена в дупето, твоето бебче няма температура...  Hug

# 121
  • до Пловдив
Момичета, какво беше за меренето на температурата в дупето  newsm78 Вие казвахте, но  smile3555 забравих. Снощи термометъра показа 37.8  Rolling Eyes
вадят се 5 единици когато се мери в дупето

# 122
Ей, снощи уж си легнах по-рано, а днес съм още по-изморена от обичайното...  smile3507 smile3524 smile3504 smile3511

Момичета, моля ви никакви шоколади и техни производни!  Naughty

Всеки ден се каня да

обаче нямам сили за подобни занимания

Пази Боже!

# 123
Радвам се ,че ни харесвате,но все още никоя мацка не ни е поискала Sad.ето още снимки за който има време за губене newsm03 http://picasaweb.google.bg/kiro.tania/4#

# 124
Танче Скръндзаше ми се мойта мома, ама ако обещаете да ми я пазите и глезкате, може да ви пристанем  Joy

И ако ни харесате, де  Rolling Eyes

# 125
  • София
Здравейте Мамчета,
гледам някои за второ тренират, други пристават. Ние сме изпуснали купона!

Хубав ден на всички!

# 126
marojinka Е ще ви глезим,разбира се той и нашия е един,да го гушкаш,да му говориш,да го погалиш,изобщо специален е ,та и вас ще ви изучим.То където един,там и двама  bouquet newsm51

Последна редакция: чт, 26 фев 2009, 10:20 от tania821

# 127
Радвам се ,че ни харесвате,но все още никоя мацка не ни е поискала Sad.ето още снимки за който има време за губене newsm03 http://picasaweb.google.bg/kiro.tania/4#

Как, бе Таня?! 
Големи сте сладури - щях да ти го казвам, но покрай шокиращата снимка по-горе, на която попаднах, забравих.
Ние сме свободни все още!  newsm03

# 128
Утро моля моля Naughty Naughty ако не си прочела наш Ивко се заглежда по вас така, че сме си заплюли вашта мома и ний ша крадем Twisted Evil

# 129
Танче Скръндзаше ми се мойта мома, ама ако обещаете да ми я пазите и глезкате, може да ви пристанем  Joy

И ако ни харесате, де  Rolling Eyes

айде вече сме сгодени,чакайте ни скоро с пръстена

# 130
За килограмите - да ви е яд аз си ги свалих моите и пак съм си 47 smile3533 smile3533 smile3533 а хрупам едни вафли като нафорки Crazy
Бебоците от снимките са страхотни Hug
Лиде къде бсе загуби бре жена - много липсваше Hug HugСпециално за теб

Честито на месечинките ни - Димитър и Екатерина!

# 131
Лорче-аз съм твърдо ЗА животни с малките деца.Ние сме 3 деца и винаги сме имали животни.Малкия ми брат в момента има зайче,морско свинче,куче(по скоро кучиЩЕ) и две гугутки.На Ивко рибките са му първите домашни любимци и със сигурност няма да са последните.Естествено като стане на възраст на която да осъзнава че са живи същества и трябва да е внимателен с тях.
Айде викат ме
Ми аз съм 48 кг. в момента.Споко всички ще отслабнем

# 132
та и вас ще ви изучим.

To, хубаво ще ни изучите, ама дали ще ни изхраните - от 6ч. яде за трети път  Joy

И да не се стискате за пръстена  Mr. Green

А, верно пълничка жената  hahaha , ама пък шпагати прави. Евала  

# 133
marojinka щом ядете е добре,ще се справим някак.Пръстена най-хубавия разбира се,те и децата не са лоши hahaha

# 134
Брей човек да не ви покани на по бира-веднага ме изкарахте битов алкохолик. Crossing Arms

Варненската дружина днес ще е в МОЛ-а.По тоя повод Юлето да вземе да се весне и тя.Ако има желаещи да се присъединят да свиркат.

Да ви питам някой ще направи ли официална Ноемврийска темичка 2009-дето да не им се бъркаме много много на бъдещите мами, че тази ако така продължаваме ще им я изпишем.Та ако няма желаещи аз може да се заема.Как си пробутах услугите само  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт