На НОЕМВРИйската ръчичка мама вързва мартеничка

• 10 857
  • 295
  •   1
Отговори
# 210
Helloooooooooo people.
  Честито на всички месечини и Честит рожден ден на ТАЙНАТА.
Днес се проведе поредната междуквартална Варненска среща и не знам кой кой си е заплюл ама ние вече си харесахме Яна и Анитка.Мятаха се днес едни усмивки и лиги.Обаче много голяма конкуренция ни се очертава Дани.
   Ето http://media.snimka.bg/2254/010762729.jpg малки са но вече знаят. smile3505

# 211
  • София
това моето чуда най-накрая заспа.
От няколко дни се къса да реве,акото му е по-рядно от обикновено какво му има newsm78
Т няма,не е гладен,не е жаден,дупето е сухо,а бе всичко съм отметнала а той продължава да се дере.Единственото за което се сещам и единственото което не съм отметнала,това е да му расте зъбче.Въпреки че според мен е рано за друго не се сещам.Немога да преценя дали му е надут венеца,нито мога да преценя дали се белее.
Оф!!! Незнам вече

hahaha съчувствам ти. и Ида днес е ужасна. не реве, но като е будна не спира да мънка. Ни на ръце, ни по корем, ни по гръб. Никакви играчки не й харесват. Единственото, което помага е кокълчето на моя показалец в устата й  Joy Но ние си имаме диагноза  Wink растат ни зъбчетата. вчера педка каза, че се белеят и ги напипва. аз нито виждам нещо да белее, нито усещам нещо необичайно,  newsm78 но щом леля доктор така е казала, коя съм аз че да споря  Sunglasses и аз мислех, че е много рано за зъбче (нищо, че в отбора вече имаме събати бебета) и сега чешем венеца и съм поръчала на тати да ни купи чесалка за зъби, защото така с едната ръка в устата й нищо не мога да свърша

# 212
  • Sofia
Да се отчетем от консултацията -качили сме 980 гр и сме пораснали с 4 см т.е - 6990 гр и 66 см сме.според педиатъра растем доста.И живот и здраве през март ще слагаме първия Пентаксим

# 213
Вале   remybussi много сладко става колажчето! Те дечицата ни са хубави и го красят.

Майче, браво на вашия юнак. Ние сме утре на консултация и после ще се отчетем , ще ваксинират и баткото и малката . Викнала съм таткото ни за подкрепление, защото последния път като взимаха кръв на Любо, бая ритници изяде сестрата от него Embarassed.

# 214
И живот и здраве през март ще слагаме първия Пентаксим

Защо толкова късно бе Майче.  newsm78Ние утре слагаме последния

# 215
дам, а ние след седмица и аз се очудих че толкова късно...

# 216
  • София
Благодаря за отговорите на чужбинските мами; аз мисля да сложа тези две допълнителни ваксини.

Хм, объркахте ме с тоя пентаксим - ние сме слагали по схема 2-ри, 3-ти, 6-ти и 13-ти месец на Коси, сега забавихме с 1 месец заради пневмонията.

# 217
Майче, ако твоя Дани няма дама за колажа, мястото при моята Али е свободно.

# 218

Хм, объркахте ме с тоя пентаксим - ние сме слагали по схема 2-ри, 3-ти, 6-ти и 13-ти месец на Коси,

А сега де.Аз си мислех че е еднакво навсякъде.Ние слагахме 2-ри, 3-ти и 4-ти месец след това на годинка и нещо беше.Вече и аз се обърках много.Иде ми да ги  #2gunfire тия лекари

# 219
  • София
За Пентаксима копвам от листовката
3. КАК СЕ ИЗПОЛЗВА ПЕНТАКСИМ?

Дозировка:

Общата препоръчвана схема включва първична ваксинация, състояща се от три инжекции с едномесечни или двумесечни интервали помежду им, започваща от двумесечна възраст, последвани от реимунизация с една доза по време на втората година от живота.

Ето и линк към цялата листовка http://www.framar.bg/prepor_product.php?id=30008247&page_spe … 7%C0+%C4%C5%D6%C0

# 220
  • София
Иве, мерси, ще я питам нашата педка защо така newsm78

# 221
Абе мен ако питате си правят каквото искат.
Пък то на листовката си пише-в разстояние от един или два месеца.

Някой бира иска ли или днес сме на твърдо гориво. Joy

# 222
Вале сори за спама Confused Embarassed напоследък съм много разсеяна и не гледам много какво правя.
Снимката на баткото можеш да си харесаш от тук или тук

Айде пак ли разиграхте бирата Laughing от мен почерпката с картофки Sunglasses

Аз отивам да къпя челядта Rolling Eyes
След тази дейност мога единствено да се положа в хоризонтално положение Grinning

На нощната смяна - лека и безаварийна, че с тея бири Wink

Последна редакция: чт, 26 фев 2009, 21:28 от tonesa

# 223
днес аз съм на биричка,някои ще се присъедини ли към мен да ми прави компания?Тонеса мерси за картофките добре ще ми доидат с биричката cheersназдраве и чакам компания smile3521който има време ето една смешне и интересна тема за четенеhttp://www.bg-mamma.com/index.php?topic=75870.0

# 224
Без мен за къде.vaninha наздраве и аз съм на биричка.Арее въздържателките пак се скрихте в миши дупки като стана време за пиене  Mr. Green
Ние отиваме да се къпем и после пак ще ви нагледам hahaha

Общи условия

Активация на акаунт