® E-bay - тема 23

• 43 043
  • 767
  •   1
Отговори
# 195
и аз ползвах goofbay. още не мога да си сменя паролата.

# 196
Впишете ме и мен при хакнатите акаунти. Peace До преди малко се мъчих да си го оправя...и с помощта на чата им и някаква си Хелън...успях. ooooh! Party Аз също получих сутринта мейл от ибей и не можех да вляза в акаунта си,защото ми даваше,че паролата ми е грешна. Crossing Arms И освен това и аз ползвах снайпер онзиден-Гуфито. Peace
Важното е,че успях да си сменя паролата и засега уж всичко е наред.

# 197
  • на пистата
как да си изтрия регистрацията от гуфито

# 198
Някой купувал ли е техника от Хонг Конг? Интересува ме плащали ли сте мито (и евентуално ДДС) и ориентировъчно какви са процентите? Продажната цена е около 670 паунда и ако я пишат на пакета най-вероятно ще ме викат на митническото гише....

А, да... Мацката, на която върнах сгрешената стока обеща да ми върне пощенските като я получи и ми прати вярната. Дано само скоро да е при нея, че с това размотаване напред назад да не изпусна 45 дневния срок (недай си боже се наложи диспут).

# 199
И аз си оправих акаунта. Заради използването на снайпера е. Жената от ибей ми написа, че са забелязали ненормално използване на акаунта ми и за моя сигурност са го hold-нали.
Написа ми да си проверя телефона и е-мейла, защото това е начина им на комуникация.
Сега обаче не мога да намеря как да си сменя телефона. Дава ми да променя само втория телефон, не и основния.

# 200
  • София
И аз имах писмо че ми е хакнат акаунта Sad  не ми дава  да си сменя паролата.

# 201
Супер тема за начинаещи в Ebay Simple Smile

# 202
  • София
и аз получих, но след като ми изпратиха за forgot password имейл и се опитвам от там да си сменя паролата ми дава session timed out или нещо подобно, а вече не мога да влизам със старата Twisted Evil писах на съпорта, явно трябва да чакам Rolling Eyes

Имам същия проблем  Rolling Eyes При теб оправиха ли се нещата и ако да как?

# 203
Добре, че не ползвам снайпер Crazy Crazy Crazy, засега нямам проблеми

# 204
Добре, че не ползвам снайпер Crazy Crazy Crazy, засега нямам проблеми
Хи хи и аз така  Laughing

# 205
и аз получих, но след като ми изпратиха за forgot password имейл и се опитвам от там да си сменя паролата ми дава session timed out или нещо подобно, а вече не мога да влизам със старата Twisted Evil писах на съпорта, явно трябва да чакам Rolling Eyes

Имам същия проблем  Rolling Eyes При теб оправиха ли се нещата и ако да как?

Аз бях със същия проблем. Трябва от ибей да ти пратят нова временна парола. Пробвай да влезнеш в чата им за помощ.

# 206
аз препратих имейла до съпорта им и чакам отговор. не се е оправило нищо.
не мога да влизам

# 207
как да си изтрия регистрацията от гуфито
cancel account

# 208
Ще може ли някой, който е плащал по банков път в Ebay да ми пише на лични. Hug

# 209
  • София
аз препратих имейла до съпорта им и чакам отговор. не се е оправило нищо.
не мога да влизам

Успях!!!! Изчисти си Private data-та на браузера!!!
Аз съм с Мозила  - Tools ----> Clear Private data

Общи условия

Активация на акаунт