Германската Нова Медицина на д-р Хамер 3

• 68 750
  • 743
  •   1
Отговори
# 435
a tova dete ima li navik da kara kolelo dosta chesto ?

# 436
   Нали знаеш, Мимито, че "разсейките" са от вторични или други конфликти? Стана ми интересно и много жалко за детето...

# 437
  • Варна, морето и сините вълни!
   Нали знаеш, Мимито, че "разсейките" са от вторични или други конфликти? Стана ми интересно и много жалко за детето...
Знам но не искам да се предвам.Искам да има изход. Приятел е на сина ми. Играят заедно....

# 438
a tova dete ima li navik da kara kolelo dosta chesto ?

Това пък какво общо има?

# 439
Цитат
Детето е на 7 години. Семсйството е прекрасно и детето също. Ходи на предучилищна в детската градина която до момента е посещавало.Рака е открит спед преболедуване от варицела. Лошото е че рака е в доста напреднал стадий и има доста разсейки. Лекарите в БГ са казали че са направили каквото могат. Толкова от тях...
Тук има 100% много подробности.
Нещо е станало по време на варицелата.
За какви разсейки става дума...

# 440
  • Варна, морето и сините вълни!
Крис, не можах да разбера много къде са разсейките. Докторите правили операция и са казали че наоколо имало много разсейки - дребни които не могат да чистят. В момента родителите мислят за консулт в чужбина.

# 441
При толкова оскьдна информация е много трудно....

# 442
  • И аз не знам къде...
Аз имам един въпрос!
Възможно ли е проблемите ми с гърлото (постояно е зачервено и ме боли) да идват от един конфликт с бащата на мъжа ми (нямаме брак, за това не го наричам свекър)? Това беше още месец ноември и от тогава просто не му говоря. За мен нещата са прости и ясни - обиди ме без основание. Той е човека които трябва да се извини, но от инат не го прави. Аз за себе си съм му простила, но докато не се извини не смятам да си променям отношението към него.

Благодаря предварително!

П.П. От всичко прочетено не видях начини за справяне с конфлитите  newsm78! Или това си е индивидуален подход и решение? То ясно, че няма едно решение за всички хора, но насоки дали има дадени?

# 443
Уточни "проблеми с гьрлото".
Конфликтите се решават реално.

# 444
искам накратко да ви споделя случая на моя приятелка и да дадете съвет.
тя е с "диагноза" атопичен дерматит. положението й вече е наистина страшно и зловещо - около 60% от тялото й е в рани. бори се с това нещо от около 2 месеца. имала е подобен проблем като дете, но в много по-малка степен. някъде към 10-тата й година й е минало и оттогава досега (на 30 е) не се е появявал проблема.
сега, когато се появи отново беше след раждането на второто й дете. като говорихме с нея и търсихме причината стигнахме до 2 варианта:
- докато беше бременна докторите я бяха психирали жестоко, че бебето е малко и не се развива добре. предполагам, че този стрес е бил много силен, но някак не го свързвам с конфликта на раздяла - или може би след целия стрес и раждането на детето, което се роди съвсем здраво и нормално е минала в лечебна фаза и тогава се е появил дерматита?
- тя сподели, че се е притеснявала как ще преживее един вид "отделянето" от по-голямото дете - това, че ще има друго дете, което ще има нужда от нея и любавта й, как ще се справи с тази ситуация, което отново може да се види като раздяла.

тя е на хомеопатично лечение по принцип. лекува и дерматита така, допреди 2 седмици, когато беше много зле и реши, все пак да пие антибиотик 10 дни. това леко облекчи нещата за кратко и отново се започна. маже се и с бабешки, билкови мехлеми. засега нищо не помага, напротив влошава се. лошото е, че в един момент и бебето направи подобна криза, но му мина. бебето сега е на 5 месеца, тя кърми и иска да кърми, но се притеснява дали кърменето в тази ситуация няма да повлие на детето. честно казано вече е доста отчаяна и не знае какво да прави.

ще съм много благодарна ако можете да помогнете.

# 445
Това е симптом на решен конфликт.
Трябва точно да определеи кога е започнало,как и кога най силно е изразено.
АБ скрива симптомите защото й активира конфликта.АБ е симпатикотонен химиотерапевтик,т.е. врьща я в фаза на симпатикотония.
Като го спре пак ще избие.

С раждането е бил решен конфликта от диагнозата.По скоро може да се е появил бронхит при нея или да е карала нещо белодробно.

Цитат
тя сподели, че се е притеснявала как ще преживее един вид "отделянето" от по-голямото дете - това, че ще има друго дете, което ще има нужда от нея и любавта й, как ще се справи с тази ситуация, което отново може да се види като раздяла.

Колко време се е притеснявала?

# 446
благодаря за светкавичния отговор, кристиян.

за нея не съм сигурна, но малката имаше някакъв белодробен проблем като беше на 2 месеца - нещо като бронхит - не си спомням точно как го бяха нарекли.
не знам колко време се е притеснявала. ще я питам. но предполагам, че и този конфликт е вече решен, тъй като сега вече е спокойна, че няма пренебрегване на по-голямото дете, заради бебето.
въпросът е след като е решен конфликта, какво може да направи сега, за да облекчи положението - просто да чака или?

и да доплъня, че вече и хомеопати, и лекари й намекват, че са много загрижени за нея и е по-добре да имат жив пациент - това е цитат.

# 447
Цитат
не знам колко време се е притеснявала. ще я питам. но предполагам, че и този конфликт е вече решен, тъй като сега вече е спокойна, че няма пренебрегване на по-голямото дете, заради бебето.
въпросът е след като е решен конфликта, какво може да направи сега, за да облекчи положението - просто да чака или?

и да доплъня, че вече и хомеопати, и лекари й намекват, че са много загрижени за нея и е по-добре да имат жив пациент - това е цитат

Явно е,че е решен,но лечебната фаза ще е точно толкова дьлга колкото е била активната.Затова питах колко време се е тревожила...
За облекчаване на симптомите всеки решава сам какво да предприеме.По ГНМ няма "забрани",стига да има облекчение,дори и субективно.
А цитата не го разбрах сьвсем...

# 448
благодаря отново, кристиян.

относно цитата - намекват й, че положението е толкова зле, че едва ли не може да умре. и затова й препоръчват антибиотици и кортикостероиди - един вид по-добре да се подтисне цялата работа, макар и да се знае, че после ще избие пак най-вероятно, но да остане жива.

# 449
На каква основа се твьрди това?
Да няма други подробности,които не казваш....

Общи условия

Активация на акаунт