LaRedoute.fr - 104 - Поръчките ВСЕ ОЩЕ закъсняват!

• 90 134
  • 1 588
  •   1
Отговори
# 690
  • Пловдив
Аз също чакам от 13.01, 14.01, 17.01 и нататък още 23 колета  Peace Днешната беше от 22.01  ooooh!

За пазаруването от Редута - честно казано много се надявам повечко хора да се откажат да пазаруват повече - определено ще стане по-спокойно както беше преди  Mr. Green

# 691

Единият кашон беше скъсан, но нищо не липсваше. Странното е, че и на трите е отваряно найлончето с фактурата и на трите фактури е откъсната долната част, която се попълва при връщане на артикул....  newsm78
На кой ли му е притрябвала....

И аз взех днес, ама само 1 бр и то една от малкото мънички поръчки Rolling Eyes, а предвид броя, който чакам се надявах поне на 5-6  Crossing Arms
И моята долна част на фактурата липсваше
Същата работа и при мен на Сф.митница,но найлончето беше цяло,а кашона беше облепен с допълнителни лепенки.

# 692
 И аз искам да помоля за малко разяснение  Praynig  Hug
висока съм 155см, ханш 99см, талия 74, бюст 90  - определих се  като размер 38/40  newsm78
Само за протокола -  аз също чакам поръчка от 09.02 търпеливо, за да видя какво ще получа и тогава да пускам нова (тази е първата ми и е чрез 450  Heart Eyes) , защото вече ме зарибихте (нищо , че сега има доста проблеми с доставката)  Crazy
И да попитам (сигурно вече е обсъдено много пъти, за което се извинявам) Тези които са получили прахусмукачката от кодовете - доволни ли сте от почистващата й способност?

# 693
Имам чувството, че някои пазаруват от редута с мисълта , че ще бъдат ограбени, излъгани, прецакани, сякаш някой насила ги кара и оттам идват всичките нервни изблици в последните 3-4 теми.

# 694
  • у дома...
Алекс, мерси за отговора.   bouquet Просто разсъждавахме върху темата.

# 695
И аз днес се чудих, как теглят парите, понеже помня, че в темата четох: трябвало да предоставят документ, че са изпратили стоката. Аз лично не го вярвам това с документа, пазарувала съм от БГ и чужди сайтове, само Ларедут досега са ми блокирали парите, всички други са си ги теглили директно  Peace
За първите ми две поръчки ги изтеглиха на първия или втория работен ден след поръчването.  Поръчката ми от 16/01 май беше тръгнала на 22/1 и пристигна на 6 февруари, за поръчката ми от 30/01(направих запитване днес, понеже направих услуга да поръчам за приятели) - казаха, че е изпратена на 1/2 и да почакам още малко. Ами чакам, като поръчвах предупредих - 6 седмици не питайте дали нещо е дошло, ако дойде - ще разберете веднага. Другите ми 4 поръчки са от първата седмица на февруари и имаха само блокирани суми до миналия петък. Не се безпокоя.  Зависимост не намирам и не търся в срока на опаковане, изпращане и доставка. Има редица фактори и не смятам, че ларедутци са виновни за всички от тях. Друго също ми идва наум: като пазарувам от dealextreme например, те имат срок за опаковане: това е съобразено с това, колко бързо поддоставчиците донасят съответните артикули. Според мен, Ларедут също не държат всичко на склад. Те също зависят от поддоставчици и не са длъжни да отговарят за всичко и всички. Не са длъжни да следят и БГ пощи. Наскоро мой колега получи нещо от Германия - чака го 6 седмици, а се оказа, че то 1 месец е било в БГ. И говорим за DHL, при това  Shocked Доколкото съм чела тук (а то не е малко, нищо, че съм от скоро), хората винаги са били коректни при връщане на суми, подменяне на артикули и т.н. Много добре разбирам, че всеки си е правил дадени планове, когато е поръчвал от сайта, но и си е поел риска. Това са си 4 седмици големи намаления, представете си го само ако се случваше в реален, а не във виртуален магазин - щяхме да се хванем за косите сигурно  Crazy Не сме само ние, дето обичаме намаленията, напротив  Grinning Мисля, че тук напрежението ескалира повече, понеже някои мацки вече са получили поръчки от февруари, при това много бързо, а други чакат от началото на януари. С негативни емоции не печелим нищо. Аз ще си изчакам 7-те седмици, ако не ми дойдат нещата - ще се разберем с ларедутци.  Няма да спра да пазарувам от тях.
Желая лека нощ и спокойни сънища на всички ви  Hug  bouquet

# 696
здравейте
може ли някой да ми каже това какаво точно е ваничка за крака или ел.пила или и двете
http://www.laredoute.fr/vente-spa-manucure-pedicure-de-scholl.as … &numberpage=1
някой порачвал ли си го е
отзиви
благодаря предварително   bouquet
и с тея порачки е оле мале и аз чакам от 16.01 ама тихо и кротко стига сте се вайкали  Mr. Green

# 697
  • Чукарландия
Здравейте момичета! И аз да попитам, дали има някой от Кърджали с получена пратка? Моите поръчки са от 10.02. и 13.02. Дали да пратя запитване или все още е рано? Единствено ме притеснява да не се загубят някъде по трасето. Като си се настроил за нещо и като не го получиш, разочарованието е голямо, поне при мен  е така. Желая на всички търпение и дано накрая всички сме с пълни ръце!

# 698
  • Sofia
Днес пуснах поръчка  на стойност 278 Е и ми се случи следното нещо:
не успях да си пусна всички продукти  в една поръчка,и то незнайно защо имах в  кошницата около 12 артикула и не ми даде,пуснах първо поръчка за 100 Е после пуснах с  300 зора втора за още 100 Е (изписа ми преди това няколко пъти че имам проблеми с картата)и накрая  пуснах от  другия си акаунт останалите  артикули,защото с този пак ми каза че имам проблем с картата  а  вътре има  достатъчно пари.Това ми се случва много често в  последните  ми поръчки,кажете защо,бъг  в  сайта  ли има  не  знам,да  им пиша  ли на  Франсетата,защото  така  в  случая  се набутах  с 3 доставки.
Да не си задала лимит за 1 кратно теглене?Мисля, че има такава опция при повечето карти, освен дневния ?

# 699
Здравейте момичета! И аз да попитам, дали има някой от Кърджали с получена пратка? Моите поръчки са от 10.02. и 13.02. Дали да пратя запитване или все още е рано? Единствено ме притеснява да не се загубят някъде по трасето. Като си се настроил за нещо и като не го получиш, разочарованието е голямо, поне при мен  е така. Желая на всички търпение и дано накрая всички сме с пълни ръце!
Аз чакам от 11 .01  в Кърджали- днес нямаше, звънях  пощата!
Дано утре!

# 700
Аз мисля, че за поръчки от 10.02 и 13.02 трябва да се притесним ако не дойдат до края на март, началото на април. И моите поръчки са точно от тези две дати, но е много рано за притеснения.

# 701
  • Варна
Февруарска поръчка аз изобщо не я смятам за закъсняла, искам си от 15 и 21 януари поне  Mr. Green, следващите не ги мисля.

# 702
Имам чувството, че някои пазаруват от редута с мисълта , че ще бъдат ограбени, излъгани, прецакани, сякаш някой насила ги кара и оттам идват всичките нервни изблици в последните 3-4 теми.
На много хора живота им минава с тази мисъл........Извинете,ама някой много драматизират  Peace Колетите от февруари ви ги няма и ще им пишете  Tired

# 703
Виdях свелина в тунела  Crazy, взех си днес поръчката от 11.01! Тръгнала е от Франция на 27.01, клеймо на нашите пощи не открих. Сега остава и тази от 18-ти да дойде Simple Smile И моят кашон беше разкъсан и облепван допълнително, но съдържимото  Mr. Green си беше ок. Май им е мек  Wink картона на франсетата. Да ви призная липсват ми найлоновите пликове ларедутски  Laughing.
Всичко е ок в поръчката, щерка ми вече е влюбена в дънките си Joy, спи с тях, блузата и пуловера, които дойдоха.
Само аз съм тъжна и  зарочарована , бях поръала само едно сако за себе си с идеята,че е кадифено и става за ежедневно носене с дънки, но не.......... Никак не е лошо, но не е моето сако:

# 704
бихте ли ми казали къде да звънна за проверка
на кой номер и за коя митница става въпрос
предстои да получа за първи път и не съм наясно
благодаря предварително и моля ви се не ме запращайте в десета глуха
до сега каквото и да питам никой не ми отговаря и разбирам, че не ви е до мен и на никой не му се занимава, но само на това моля някой да ми отговори и повече няма да досаждам

Общи условия

Активация на акаунт