Къде в Бургас(15)

• 44 988
  • 433
  •   1
Отговори
# 330
  • Бургас
Mr. Green  сега целият народ от Кауфланд ще се прехвърли на Карфур.

А пък аз довечера ще отида да го разгледам Кауфланд на спокойствие  Mr. Green

# 331
  • Бургас
а къде ще се намира МОЛ-а?

# 332
  • London, baby
Абе защо не се чете назад?

# 333
  • Бургас
Абе защо не се чете назад?

следа темата отдавна, но не разбрах къде ще се намира?
Какво толкова има, че попитах?
Ако някой има желание нека каже, така или иначе и от други места мога да разбера

# 334
  • Бургас
Mr. Green  сега целият народ от Кауфланд ще се прехвърли на Карфур.

А пък аз довечера ще отида да го разгледам Кауфланд на спокойствие  Mr. Green

хах и ние сме го замислили така  Laughing Дано не не сме много с тази стратегия, че Карфур-а, да не остане празен, а в Кауфланд пак да не се диша. Mr. Green

# 335
Сутринта голямата щерка ме дигна в 6,30 да ходим на Карфур-е отидохме!Мола още не е отворен ,магазина е на 2 етажа -на 1 има част от мола и Карфура а на 2 етаж Мола .
Карфура има хубави нищица аз взех бельо на малката и голямата марката е ТЕХ пише на френски и гръцки а производство пиши Китай но такова бельо взимам на по-високи цени от Англия.Има страхотни сутиенчета за пуберчета-и от тях взех за каката с и без банели,направиха ми впечатление е идни кутии с дръжки за документи ,калъфи за дрехи и завивки и много домакински джижавки които ги имаше в Ларедута на по висока цена а тук в Карфура са на супер ценичка-снабдих се и с тях. Peace
Заслужава се да се види има страхотни дрешки за деца до 1-2 годинки на достъпни цени Hug
п.п.Забравих да кажа че се снабдих и с прословутите банани на 0,99 ст. hahaha

# 336
Голяма тъпканица ли е? Става ли да разгледаш що-годе спокойно или има опастност да загубиш крайник Simple Smile

# 337
  • Бургас
Четири тона банани са заредили,голямо плюскане ще падне. Joy

# 338
Четири тона банани са заредили,голямо плюскане ще падне. Joy
Не 4, а 40 тона банани! Наистина ще е ГОЛЯМО плюскане  ...

# 339
  • Бургас
Да бе, вчера на Кауфланд още в 11 часа свършиха бананите, ама то всяка бабичка мъкнеше поне по 2 или 3 торби с банани  ooooh! После пак са заредили, ама как пък да не се замъкна пак дотам  Mr. Green

# 340
  • London, baby
 И в Била днес трябва да са 0.89ст. А до вчера бях над 3 лв.

# 341
  • Бургас
Цитат
Цитат на: The_Sunrise в Четвъртък, 26 Март 2009, 09:38
  сега целият народ от Кауфланд ще се прехвърли на Карфур.

А пък аз довечера ще отида да го разгледам Кауфланд на спокойствие 

И ние за уикенда сме запланували да посетим Кауфланд-уж на спокойствие Grinning.

# 342
  • Бургас
О,да,40 бяха.друго няма ли на далаверка,само на банани ли ще живеем?

# 343
До 8 часа сутринта нямаше хора а след това стана ужас не можеш да се разминеш,всички колички бяха свършили и който излезеше с количка го нападаха,вътре има кошници на колелца.
А бабите не само с бананки а и с декоративни възглавнички,столовете от 9,99лева и многоооооо кисели млека Joy

# 344
  • Бургас
Ууууу оставете малко банани и на майките с деца Mr. Green Довечера май пак от кварталния за 3,60 ще се взимат .... #Cussing out

хах и ние сме го замислили така  Laughing Дано не не сме много с тази стратегия, че Карфур-а, да не остане празен, а в Кауфланд пак да не се диша. Mr. Green
hahaha  hahaha  hahaha Верно я има и тази вероятност  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт