113 DE: Третомартенска седянка

• 10 983
  • 315
  •   1
Отговори
# 135
Добре де, Риен, кажи ми само едно. ЗаЩо тогава, ако това е единственната действаЩа диета, тук никой не е 4ул zа нея? ЗаЩото немците са будала ли?  ooooh!

Известни са другите подобия Монтиняк и Аткинс. То не може всеки автор да се богославя, важен е принципа на режима
Сърф във нас се яде на всяко сядане на масата месо. В този ред на мисли, просто съм си махнала гарнитурата.
Зиме, съгласна съм.

Въпросът с данъците ме уби!  Joy  Joy Хората, за  да могат да отговорят на него следват няколко години. И генерално никой не може да каже. Купи си Борнхофен със учебните тетрадки и чети наред. 

# 136
Е, 4ак пък Борнхофен  Laughing  Обърни се към Lohnsteuerhilfeverein, име ги в по4ти всеки град, не са скъпи, но zа хора които си нямат грам понятие от данъците (ниЩо срамно, напротив, тя системата тук е толкова.... #Cussing out ....4е наистина ти трябват години zа да я раzбереШ) е идеално реШение. Програмите (Виzо и пр.) е zа хора които отбират поне основите, а данъ4ен консултант вzима по скъпо.

# 137
Вики Хриси честит рожден ден, бъди здрава, щастлива и винаги радостна   bouquet

Да обсъждали сте любимите ми теми диети и данъците  Laughing
Аз съм от тези дето са все на диета и все са си дебели. Иначе съм най-голям фен на разделното хранене. Чрез него успях да достигна перфектното си тегло от 51 кг и да го задържа около година и половина, но след това дойдохме в Германия и теглото ми остана само мечта. През това време съм опитвала и Аткинсън (за кратко) и УУ (ама без да плащам, намерих си списък с точките и формулата и си ги смятах. Имаше ефект, но не я пазих дълго). Сега съм на 90дневната, която пак до голяма степен е разделно хранене. За сега бива, да видим колко дена ще издържа. Аз без плодове и зеленчуци не мога да издържа.
Иначе за данъците последните 2-3 година бяхме към Steuerverein, но след първата година май повече плащахме отколкото ни върнаха  #Cussing out Този път ще я направя сама, макар че за предната доста имаме да ни приспадат понеже се местихме заради смяна на работното място. Надявам се да не пропусна нещо. Готова съм да чуя вашите съвети и идеи по тази тема.
Иве мерси за съвета за яслата. Аз и на частна съм навита. Тази само ми е малко бая далечко, но съм си я записала, все е някакъв вариант. Аз не че имам още работа, ама ясла търся  Mr. Green Правя си устата пред половинката, че заради кризата няма да си намеря сигурно на есен работа и да го оставим за пролетта hahaha Ама аз не знам дали ще издържа до тогава с такава програма като сегашната.
НА плуване ходим от както Яна е на около 4,5м. Много е доволна и после спи като къпана, а майка и може да си пие на спокойствие следобедното кафе  Sunglasses

# 138
ама на организирано плуване ли ходите бе хора. щото аз ровя, ровя и не мога да намеря за дребнова курс. а много ми се ще.
за данъците...........немам отошение Mr. Greenзасега.

# 139
ама на организирано плуване ли ходите бе хора. щото аз ровя, ровя и не мога да намеря за дребнова курс. а много ми се ще.
за данъците...........немам отошение Mr. Greenзасега.

На басейна в Олимпия парк има курсове за деца.

# 140
благодаря, ще отида да видя.  bouquet

# 141
Тази сутрин вали сняг. Да му се не види и времето.

# 142
Добро утро. И при нас вали мокър сняг.
А от тортата има още малко. Беше станала чудесна, като се има в предвид че ми е първа.  Simple Smile

# 143
При нас пък вали дъжд.

Алоха.

# 144
  • UK
А тук, поне засега, времето е прекрасно, дано не се разваля.

# 145
При нас си е направо пролет .. мм.
Страхотно!

Добър ден kaffeetrmker_2

# 146
дал бог дърво Crazy
аз съм в необяснимо добро настроение. диетката върви, но по-скоро е режим на хранене Wink
имам един чувал задачи, предимно папиркрам. мразя.
мацки, пак да подсетя. в един ви чакам на онуй място.......ще доведа за малко и ситната звяр.

някой да знае къде в мюнхен мога да взема апостил на едно немско съдебно решение.

не знам дали си спомняте онова детенце, за което се борехме миналата година, алекс. та, говори български, обаче отказва да говори немски. почти не иска да говори с баща си..........явно е започнал да преработва цялата гадория.
впрочем, бабата и лелите му са пратили на приятелката ми две пакетчета за коледа и цели 15 евро за детето, да му купят нещо. невероятна щедрост........
веднъж като говорих с тях казаха, ми ние какво можеше да направим. не знаехме, че детето е така малтретирано. а две от тях живеят в същото село.......
сега мисля да го почвам оня за издръжка. имам пълномощно. ще изчакам алекс още малко да се стабилизира и завеждам дело. със задна дата.

Последна редакция: пт, 06 мар 2009, 09:58 от matakosmata

# 147
Добро утро

Не мога да ви иzчета, но реших да се zапиша...
От всичкии диети аz най съм въzхитена от Schlank im Schlaf na Pape, май е нещо подобна на таzи на Дюкан.
Сбъдваща, а аz се радвам на снега, че другата седмица отиваме да караме ски. Още на мога да си го представя как ще стане това с малката, но съм оптимист  Whistling

И сега да ви помрънкам малко.... миналия четвътрък и тоzи четвъртък прекарах общо 4 часа на телефона в опити да се свържа с българското консулство... беzреzултатно. Телефоните или дават zаето или никой не вдига  #Cussing out . Ама съвсем сериоzно съм седяла с телефона в ръка преz целите 2 часа и набирах преz 2 минути (или чаках да им сработи Rückruf-a).   #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 148
 Simple Smile   при нас е пролет днес    Simple Smile

Сърфи, аз винаги си купувам по два чифта от един и същи вид чорапи и така дори и да се загуби един чорап, пак има достатъчно чорапи за носене. Много ефикасен модел на действие    Peace

Гери
, искрено ти съчувствам    Hug

Отивам да нахраня един Голям Гладник Simple Smile

Хубаво настроение     bouquet

Последна редакция: пт, 06 мар 2009, 10:22 от @->-- wild flower

# 149
Моята щерка чукна 7200. Още няма 3 месеца. Бие всякакви рекорди в семейството.
Някакви идеи как да я науча на биба? Ще черпя...

Общи условия

Активация на акаунт