AVON- обсъждане на продукти за 04-ра и 05-та кампания

• 25 507
  • 427
  •   1
Отговори
# 360
  • USA, Steak State
И на мен на това ми намирисва Simple Smile

Цитат
Според мен ти е предложила да станеш представител...

# 361
  • София
Абсолютно Peace
За спрейовете , аз имам черешата , ягодата и не помня вече какви още се заредих миналата година Blush много са хубави, но според мен да ухаеш на банан вече е прекалено WhistlingСамо си представете в жегата да минете покрай някой който ухае на толкова силен аромат #Crazy поне на мен не ми харесва , но това е личен избор. Аз много харесвам черешата Peace

# 362
Момичета, когато си поръчваме от сайта на Ейвън вместо от представител как стоят нещата?

Със сигурност ти е предложила да станеш представител. Аз не бих си дала юзъра, защото няма гаранция че после потребителя ще си плати. На сайта на Ейвън има поле за поръчка от клиенти, но поръчките се разпределят от централен офис и няма как да стигне при нея. А тя като представител няма никаква полза ти да поръчваш, защото и правиш конкуренция - следователно е координатор и набира представители. Обади и се и разучи условията. Успех!

# 363
Според мен ти е предложила да станеш представител...

Peace

# 364
Да попитам някой купувал ли е мъжкия
трябва ми за подарък... дали е хубав?

# 365
  • София
А, и да добавя, понеже имам магазин за перилни препарати и козметика, можела съм да взимам от Ейвън, било легално вече. newsm78

Сериозно? Това може много да промени ролята на представителя.

# 366
  • София
Имам въпросче към bebsun    bouquetИмах един лосион за тяло с блестящи частици-    Предполагам са му сменили опаковката,защото моя е стар,ако го има може ли да ти поръчам?Аз съм в Борово Rolling Eyes

# 367
аз съм побърката на тема спрейчета за тяло на ейвън - имам ги всичките.наистина определени аромати са по - леки и трайни от други.но като цяло всичките са страхотни,но не ми се стуват подходящи за мн топло време,защото в жегата напараво се задушавам понякога от собствената си някаква там плодова миризма.за мн топло време за мен най-подходящи са дезидорантите,но това си е мое впечатление.
да споделя за основата за грим,за която разпитвах преди време:
с крайно противоречиви впечатления съм!от една страна няма никаква,ама никаква покривност... както изравлява и аз незнам?колкото и да сложа все същата работа,НО има едно голямо НО прави кожата много много много мека.това според мен я прави особено подходяща за хора с мн хубава кожа,които не ползват ФДТ.мн добре би им се отразила,защото на допир е чудесна.
да не забравяме,че това се пак е основа за грим.не съм очаквала,че като си я сложа ще стана порцеланова кукла,но като за под ФДТ става.

# 368
Имам въпросче към bebsun    bouquetИмах един лосион за тяло с блестящи частици-    Предполагам са му сменили опаковката,защото моя е стар,ако го има може ли да ти поръчам?Аз съм в Борово Rolling Eyes
Има го, аз също го имам този лосион, и ще си го ползвам и това лято, слава богу че срока му на годност е 24 м. Peace
А иначе изглежда по същия начин в сегашните каталози, само капачката му е златиста. Ив 6 и 7 каталог е 9.90.

# 369
Здравейте момичета! Аз сега от тази кампания, която върви до 16-ти съм си поръчала комплекта с кайсия, един лосион против стрий и целулит и се изкуших и си поръчах и комплекта "Саке и ориз от Япония" на  промоционална цена.  Simple Smile Какво ще кажете имате ли отзиви от лосиончето и от втория комплект? newsm78 Като пристигнат и аз ще пиша отзиви от тях. Grinning

# 370
А, и да добавя, понеже имам магазин за перилни препарати и козметика, можела съм да взимам от Ейвън, било легално вече. newsm78

Сериозно? Това може много да промени ролята на представителя.
В какъв смисъл да промени ролята? Каза, че преди не е било легално, но вече е разрешено? newsm78

# 371
  • USA, Steak State
Чесно казано изобщо не разбрах за какво говорите, кое е легално и нелегално... Аз ако имам магазин за перилни препарати ще си просна каталога там или ще заредя с някой друг продукт и ще си продавам... Все пак Ейвън не е компания за перилни препарати и няма да има конфлик на интереси...А и познавам много хора които са двойни агенти- на Орифлейм и Ейвън... Не смятам, че е голям проблем.

# 372
Здравейте, не знам дали въпросчето ми е за тук, но искам да попитам за впечатления и отзиви от червило Glazewear (по-конкретно нюанс Champagne Glow) и червило за плътни устни Ultra Colour Rich SPF 15... Чудя се кое от двете да си поръчам... Thinking

# 373
лосиона с кайсия има поне за според мен малко странна миризма...аромата на слънчоглед сякаш надделява над този на кайсията - с две думи е малко особено,но иначе приятно ухание.леко дразнещ и специфичен,но за сметка на това доста траен (аз го ползвам в комплект със спрея за тяло)

# 374
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Все забравям да се запиша и да следя тази тема...
Интересно обсъждане се е заформило за магазините и продажбите.. ще чакам разяснение от дамите, какво са имали предвид?

Общи условия

Активация на акаунт