Хайде да откажем цигарите завинаги!

• 53 404
  • 555
  •   1
Отговори
# 450
# 451
Аз НЕ пуша само когато съм бременна  Embarassed
Огромното ми желание никога да не посегна отново към ужасните цигари, но като знам колко усилия ще са ми нужни след като живот и здраве родя и приключа с кърменето nonoВсичките ми приятелки налапаха фасовете веднага като спряха да кърмят smile3516
  Ще следя темата с интерес,за да не си изкуша никога повече.
Много инат и воля на всички.Да откажем цигарите е едно от най-добрите нещо,които човек може да направи за себе си,след това да не ги започва никога smile3521

# 452
Привет и на теб!Разчитай на нас,ще ти помогнем да не "налапаш цигарите" след,като спреш да кърмиш!  bouquet

# 453
Добро утро на всички НЕпушещи!Искам да се обърна специално към една непушачка със следните думи:
Честит рожден ден Викунче!Желая ти много щастие,здраве,късмет и любов!И един красив и чист живот без цигарен дим!Бъди ни жива и здрава! newsm51
/незнам дали е точно днес рожденният ти ден,но те видях в списъка с рожденниците.

# 454
dodyniki Днес е благодаря ти от сърце за пожеланията . Хайде почерпете се , макар и виртуално  Laughing

# 455
Ооо,трогната съм!Само,че съм на диета,но все пак ще се почерпя от коктейлчетата!
Ама ти май днес имаш двоен празник бе Викунче?Аз ли бъркам или някъде беше споменала? newsm53

# 456
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ВИКУНЧЕ! ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА. ЧЕСТИТ ЦЯЛ МЕСЕЦ БЕЗ ЦИГАРИ. НИКОГА ДА НЕ СЕ ДОКОСВАШ ДО ТЯХ. ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ НА ДВОЙНИЯ ПРАЗНИК. КАКВИТО ВКУСОТИИ СИ СЛОЖИЛА ЩЕ СЕ ПОЧЕРПЯ НЕПРЕМЕННО.  Gift bdbaloni

# 457
Браво момичета, следя темата от две седмици и половина , а от 15 дни и аз не съм пушила нито цигара. Аз се надъхах от идеята, че "подсъзнанието може всичко" , понеже гледах няколко пъти 'хипнотизаторът' по btv , а и съм чела многократно, че много холивудски звезди са спрели цигарите с хипноза и така. Тогава си казвах няма ли да се намери и в Б-я един добър психотерапевт , че и аз да ги спря, но сега съм на друго мнение. Защо да давам на някои да ми бърка в главата, когато при най-малкия стрес пак може да се върна към тях, когато мога сама да си настроя мисленето по такъв начин , че цигарите да не ми липсат. Прочетох "Не пуша вече" , но не тя беше причината да спра цигарите, по скоро си реших че тази книга ще ме домотивира да го направя. От страница първа, чаках с нетърпение да я прочета, да изпуша последната си цигара и никога повече да не се върна към този гаден навик. Пушех от 8 години, сега съм на 24 , пушех по кутия, а при вечерно излизане и повече ( две) , не съм опитвала да ги спирам, освен веднъж бях доста болна и 1 месец не можех да се доближа до цигара, но от бяло виктори минах на многократно по-леки цигари карелия ултима - пушачи сте разбирате разликата. Съжалявам , че ви занимавам така на дълго и нашироко , но исках да ви покажа, че пушех доста и дълго време , но в момента не изпитвам нужда от цигара и съм сигурна, че всеки може да го направи стига да си повярва и ако щеш да си самовнуши някои неща. Цялото ми обкръжение пуши, не ми пречат. Не вдишвам от дима на цигарите им жадна за никотин , единственото странно за мен беше физическия навик- сядаш на кафе или заведение и чакаш поръчката, говориш с приятелка и тя пуши, а ти не. Много съм щастлива от ден първи, че спрях цигарите. От 15 дни съм непушачка. Последните си 5-6 цигари докато прочетох книгата ги пушех с нежелание да пуша, но вдишвайки дълбоко, осмисляйки пушенето, миришейки цигарата и пръстите си и макара да осъзнавах, че плюсове за това да пушиш няма се чудех дали го искам достатъчно силно и дали няма да запаля след ден два, но учудването ми беше голямо когато дори и на дискотека, прилично на градус ( покрай Великден в родния ми град) не запалих цигара и не тормозих волята си.
И един съвет, понеже аз малко започнах да се подувам ( всички знаем за разхлабващия ефект на цигарите) , а не исках да пия хапчета или чайове, започнах да консумирам по 3 с.л овесени трици в кисело мляко ( някои от вас са чели дюканските книги) и това наистина ми помогна.
Давайте момичета, Вие можете , даже и идея си нямате ( някои от вас де ) колко е лесно ако наистина го поискате и повярвате .

# 458
Цитат
И един съвет, понеже аз малко започнах да се подувам ( всички знаем за разхлабващия ефект на цигарите) , а не исках да пия хапчета или чайове, започнах да консумирам по 3 с.л овесени трици в кисело мляко ( някои от вас са чели дюканските книги) и това наистина ми помогна.
Е,не-честно,този пост все едно аз съм го писала.Направо мислиш ,като мен,ама дума по дума...незнам...настръхнах-не ми се бе случвало досега да виждам мислите си написани,без дори аз да съм ги писала.Да не си екстрасенс???
 Wink
А относно цитата-това и аз го правя още откакто ги спрях,наистина е много ефикасно,особено за тези,които не са редовни.

# 459
Благодаря ви момичета ....много сте мили. Наистина е двоен празника и много се гордея със себе си, че устисках .
А ето и подаръка от мъж ми  Embarassed фук , фук  Embarassed

Това е специално за dodyniki

# 460
АЙ ВИКУНЧЕ ДА ТИ Е ЧЕСТИТА НОВАТА БРИЧКА. СЪС ЗДРАВЕ ДА СИ Я КАРАШ И ДА НЕ ВЗЕМЕШ ДА ПУШИШ ВЪТРЕ  #2gunfire #2gunfire #2gunfire ще обадя аз на мъжо за какви подаръци става на въпрос. Ще ми маже той очите с Голф 4  Laughing Laughing Laughing

# 461
Викунче, честито!
Леко и безаварийно!
gun_moll, ами казвайте ги по-рано тези неща
с триците.
Аз как се мъчех с едни сини сливи. Ужас!
Добре дошли на всички нови ентусиасти
да си прочистят къщичката!
На устискалите- браво!
На сгрешилите- да си признаят незабавно
или всички да минат да дъхнат.
Вече се чувствам супер, даже не се сещам.
че съм пушила и вече не вдишвам чуждия пушек
като гаден наркоман.
Общо взето с всеки изминал ден ми става по-леко и по-добре.
Успех на всички!

# 462
Викунче,честита ти колца!Лека и безаварийна от мен!  bouquet
Благодаря за плодовете-много са апетитни...Ммммммм... Hug

# 463
Доли браво на тебе  Hug Hug На новите в темичката Добре дошли при нас.
Тука момичетата са много мили и много добре действа това, че се подкрепяме на мен лично много ми помага.

# 464
Днес получих прозрението...Знаете ли до какъв извод стигнах...до нещо,което сме дъвкали и предъвквали всеки ден тук с вас.Всъщност днес осъзнах,че никога не ми се е пушило,дори и когато съм палила цигара...всичко е плод на болната и натровена психика на пушача...Когато ги спрях просто си казах-Аз никога не съм пушила през живота си,това ,че съм палила е било сън и аз ще се отърва от него.А и още нещо-никога през този период не съм си мислила да запаля...и още нещо си казах:"Гръм да ме убие,ако запаля още веднъж!"....Ха запалете в тоя случай ,а?Нааа,...22-а,може,ама не вярвам....И така изобщо забравих ,че съществува нещо такова,като цигара.Психиката,психиката-там е ключът-там го търсете в собствените си чувства,мислите си и мозъка си...никъде другаде,само там!Аз вярвам,че всички ще се справите и ви подкрепям с две ръце и даже със крака  Mr. Green Но трябва и вие да си повярвате-иначе нищо не става!Ок?Хайде на пушачите-с вас сме ние непушачите и ще помагаме!

Общи условия

Активация на акаунт