My Toys - В света на играчките - 11!

• 20 160
  • 336
  •   1
Отговори
# 180

Stryper,намерих един интересен комплект в LaRedute,не знам дали пазаруваш от там,но според мен е по-изгоден и по-интересен комплекта,аз го пуснах и сега чакам колета:

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=3911640& … ue&ksource=-1

има 3 ножици с различен ръб и перфоратор с 8 приставки,които правят дупки с формички
smile3521

Момичета извинявам се,че излязох от Mytoys  smile3525

Благодаря ти!
Пазарувам и от там. Но напоследък не съм го заглеждала.

# 181
Ножичките са две,без тази отгоре на снимката.

# 182
http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.sh.ca01.03.16/1757662

Здравейте, исках ето тези маратонки, но няма № 25 или 26, някой виждал ли ги е тук в БГ ? Дали ще качат пак в сайта ? Много ми харесват и отдавна искам да взема такива белички.  Ако някой знае нещо да пише.

А може ли да ми кажеш каква е цената им тук в БГ ? Да търся тук а не да чакам в сайта да пуснат .

Ние взехме на малката ето тези http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.sp.br01.17.04.02.07/1802179 от Deichmann в Пловдив и там имаше тези, които си показала.  Peace

Цената беше 45 лв. Peace

# 183

Stryper,намерих един интересен комплект в LaRedute,не знам дали пазаруваш от там,но според мен е по-изгоден и по-интересен комплекта,аз го пуснах и сега чакам колета:

има 3 ножици с различен ръб и перфоратор с 8 приставки,които правят дупки с формички
smile3521

Ножиците в този комплект били 2 , не 3 - четох коментар .
Тези ножици държа да ги похваля - дъщеря ми реже списания , каталози дъъъъълго време и много се забавлява .
Не се страхувам , че ще се нарани , отпред са тъпи - предпазени са , дори не я наблюдавам - дам ли й я и ме обхваща едно спокойствие ...мълчи , седи , реже и слуша.....кеф ви казвам голям. Mr. Green
Аз й я купих преди месеци от книжарница  за 1 ,70 лв - съвесем същата като в сайта

# 184
Здравейте, искам да запитам, има ли някой който днес успешно да е пуснал поръчка в mytoys.de. От вчера вечерта се опитвам и нестава и нестава. Вече започвам да си мисля че самия сайт в момента не позволява, затова се допитвам до вас.  smile3518

Последна редакция: пт, 13 мар 2009, 12:10 от vpd

# 185
Аз къдравата ножица я купих есента от Практикер за 2-2,70 лв. някъде. Наистина много се забавлява дребният с нея Peace
vpd, аз онзи ден пуснах, вчера ми пратиха и мейл, че е изпратена, нямах проблем никакъв  Thinking

# 186
Момичета,може ли един въпрос?При правене на поръчка на страницата,където се въвеждат данните на картата отгоре излиза първо това Karteninhaber,очевидно притежателя на картата,тъй като автоматично излиза моето име от регистрацията...та трябва ли да го променям,тъй като картата е на името на съпруга ми или няма проблем да си остане така?Благодаря!

# 187
  • гр.Варна
Момичета,може ли един въпрос?При правене на поръчка на страницата,където се въвеждат данните на картата отгоре излиза първо това Karteninhaber,очевидно притежателя на картата,тъй като автоматично излиза моето име от регистрацията...та трябва ли да го променям,тъй като картата е на името на съпруга ми или няма проблем да си остане така?Благодаря!

Според мен трябва пишеш името на на истинския притежател на картата(съпруга ти) . Системата проверява данните- имената ,валидността,номера ,наличност по сметка Peace Аз съм поръчвала с карта на съпруга ми ,от моя сметка и нямаше проблем ...Но ми е абсолютно забранил да го правя(дори си е сложил забрана за Интернет плащания)  Mr. Green ,страх го е,да не му я компрометират.
А в моята карта имам две блокирани суми,които още не са освободили...Затова и не поръчвам ,да не си помислите,че съм зарязала сайта  Joy

Последна редакция: пт, 13 мар 2009, 15:38 от marianik

# 188
а пьк аз си преиздадох картата и сега си мисля,дали няма да имам проблеми с новата?  Rolling Eyes или е важно да е на мое име?

# 189
# 190
  • гр.Варна
а пьк аз си преиздадох картата и сега си мисля,дали няма да имам проблеми с новата?  Rolling Eyes или е важно да е на мое име?
Няма да имаш проблем с новата. Най-важното е да има парички в нея  Wink

# 191
мерси,марианик!

# 192

smile3521

Ножиците в този комплект били 2 , не 3 - четох коментар .
Тези ножици държа да ги похваля - дъщеря ми реже списания , каталози дъъъъълго време и много се забавлява .
Не се страхувам , че ще се нарани , отпред са тъпи - предпазени са , дори не я наблюдавам - дам ли й я и ме обхваща едно спокойствие ...мълчи , седи , реже и слуша.....кеф ви казвам голям. Mr. Green
Аз й я купих преди месеци от книжарница  за 1 ,70 лв - съвесем същата като в сайта

Като ги получа ще ви кажа колко точно са ножиците и дали си струва тоя комплект Wink,
идеята на поста беше,че са по-изгодни от тези в MyToys,не че по принцип са много изгодни Peace

# 193
  • Под гъбата
Момичета, искам да попитам някой гласи ли скоро поръчка? Искам само една блузка от сайта а никога до сега не съм пускала поръчка. Пратиха ми някакви кодове за намаления и ако някой иска да му ги изпратя?

# 194
някой да е купувал одеалца от сайта да ми покаже реална снимка да видя как са като материя

Общи условия

Активация на акаунт