Re: Ла Редут - само за КОДОВЕ - 24

• 57 822
  • 891
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Момичета,какво означават тази  оферта
http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=cbfb2ea3bd372de796

а тази  е  за   30% на TAILLISIME http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=78a257ea37344eaedd

# 136
Поръчвам за първи път и днес на имейла се получи някакво съобщение за Relais Colis
което вече разбрах какво е и отгоре този код, за който нищо не пише
ако има място в сайта където могат да се проверяват кодовете то къде е това.
А без преводач така или иначе съм за никъде Mr. Green

# 137
И азполучих този код като става въпрос доколкото разбрах за безплатна доставка, но не ми стана ясно при какви условия. Пробвах го не ми даде БД, а уж е персонален. Моля ако някой може да ми помогне да го разберем!

Madame Maria Panayotova Poznakova,

Connaissez-vous le service “Relais Colis”
de la Redoute ? Nous vous donnons la possibilité
de le découvrir grace à notre offre exclusive :
la livraison 24h chrono en relais colis est
exceptionnellement gratuite. Alors profitez-en,
ça ne dure que 3 semaines !  

57029  

Qu’est-ce qu’un Relais Colis ?

Un relais colis c’est tout simplement un commerçant partenaire de la Redoute. Il vous remet vos petits colis et, reprend gratuitement les articles non volumineux que vous souhaitez retourner ou échanger.  

Retrouvez dans votre Espace Client TOUTES les adresses des Relais Colis  

Où trouver votre Relais Colis ?

Il y a des Relais Colis partout en France, il ne vous reste plus qu’à
choisir ! Près de chez vous, d’une école ou de votre lieu de travail ?
Vous trouverez très facilement l’adresse la plus pratique sur laredoute.fr

Petits plus :

Les Relais Colis sont ouverts tard dans la soirée et même parfois
le samedi. Vous avez donc tout le loisir d’aller récupérer vos articles !
Vous avez jusqu’à 15 jours pour échanger.

# 138
  • Бургас
И азполучих този код като става въпрос доколкото разбрах за безплатна доставка, но не ми стана ясно при какви условия. Пробвах го не ми даде БД, а уж е персонален. Моля ако някой може да ми помогне да го разберем!
57029 дава безплатна доставка, когато сложиш в кошницата поне 1 артикул от новата колекция, може и намален. Аз днес пуснах с тези кърпи (аман от калъфки): http://www.laredoute.fr/vente-lot-de-2-serviettes-la-redoute-ess … &numberpage=1

# 139
Благодаря и аз го пробвах и стана пускам.

# 140
  • София
batterie de cuisine Sitram code 26891 réf 7024207 (participation 10 ?)

тези тенджерки дали са тежки? newsm78
моля ако някой вече ги има да каже дали са под 2 кг  Thinking

# 141
  • Пловдив

тези тенджерки дали са тежки? newsm78
моля ако някой вече ги има да каже дали са под 2 кг  Thinking

Шансът да тежат по-малко от 2 кг клони към нула - едната дори е със стъклен капак

# 142
Аз получих този код 63142 ("барабар" със всичкото описание го пускам) когато пуснах поръчка с код 23159 , - надуваем дюшек/матрак/  ( която ми е отказана, а е първа)newsm78

Цитат
Envie de profiter au maximum des avantages réservés par laredoute.fr ?

Faites votre choix parmi ces offres.

L'offre sélectionnée s'appliquera automatiquement à votre panier : à vous les économies et les cadeaux !

Certains champs du formulaire posent un problème: 23159

Je peux changer d'offre en choisissant ci-dessous :

Jusque -25% de réductions pour craquer sur les nouvelles collections !Mon code offre spéciale 63142-25% sur votre article TEXTILE préféré choisi dans les nouvelles collections FEMME, LINGERIE, BEAUTE, ENFANT, HOMME et LINGE DE MAISON La Redoute Printemps-Eté 2009 (hors pages vertes, prix verts, pages rouges, prix rouges et prix mini) ou dans les collections TAILLISSIME (hors pages vertes, pages rouges et chaussures) et ANNE WEYBURN Printemps-Eté 2009* -20% sur le reste de votre commande passée dans les nouvelles collections FEMME, LINGERIE, BEAUTE, ENFANT, HOMME, SPORT, LINGE DE MAISON, LITERIE, MEUBLE et DECO, PETIT ELECTROMENAGER, GROS ELECTROMENAGER, IMAGE et SON, ET DANS TOUTES LES PAGES VERTES La Redoute Printemps-Eté 2009 (hors pages rouges, prix rouges et prix mini) et sur toute la collection AM.PM. Printemps-Eté 2009 (hors prix rouges)*. * Offre valable une seule fois, jusqu'au 03 février 2009 dans les collections indiquées, et non cumulable avec une autre offre. Les réductions ne sont pas ouvertes aux exclusivités, produits déjà démarqués et nouveautés.

# 143
  • Пловдив
Момичета,някой ползвал ли е скоро кода 31399,че до скоро ми се хваще на акаунта,но днес не-дали не става вече с двете евтини калъфки или му е изтекла валидността  newsm78
Може ли някой да пробва,че да знам утре да се мъча ли пак  Praynig

# 144
  • Пловдив
57029 дава безплатна доставка, когато сложиш в кошницата поне 1 артикул от новата колекция, може и намален. Аз днес пуснах с тези кърпи (аман от калъфки): http://www.laredoute.fr/vente-lot-de-2-serviettes-la-redoute-ess … &numberpage=1

а тези кърпи 50 на 100 см ли са?

# 145

а тези кърпи 50 на 100 см ли са?
да, такива са. Simple Smile

# 146
  • София
Момичета,какво означават тази  оферта
http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=cbfb2ea3bd372de796
приканват те да си изпразниш кошницата, кака ми отговориха на едно мое питане за същото изпратено нещо Hug

# 147

Искам да попитам- слагам този код, видимо ми го приема/ не се появява червения надпис/, но в самата поръчка няма никаква промяна. Не се появяват тенджерите- това означава ли че не го приема все пак?

# 148
  • София
Момичета,някой ползвал ли е скоро кода 31399,че до скоро ми се хваще на акаунта,но днес не-дали не става вече с двете евтини калъфки или му е изтекла валидността  newsm78
Може ли някой да пробва,че да знам утре да се мъча ли пак  Praynig
Сиси,и при мен доскоро действаше,но сега пробвах и на другия акаунт-не става. Confused

# 149

Искам да попитам- слагам този код, видимо ми го приема/ не се появява червения надпис/, но в самата поръчка няма никаква промяна. Не се появяват тенджерите- това означава ли че не го приема все пак?
Според мен трябва първо да сложиш тенджерите и след това да сложиш кода. Не съм опитна,но карам по логика.

Общи условия

Активация на акаунт