Re: Ла Редут - само за КОДОВЕ - 24

• 57 865
  • 891
  •   1
Отговори
# 645
  • Sofia
Я кажете някой получил ли е от тези така спрягащи се хавлии, които дават БД при офертата за тренча, стават ли за нещо изобщо или са тънки като онези лотове в синьо и розово?
Искам да пусна 30 комплекта, но не искам да си ги блъскам после в главата.
Само ви чета и ви се радвам на офертите, на мен само 30% намаление от TAILLISSIME ми пускат, раничките Найк обаче ми се хващат, детска раница обаче ми звучи като малка раница, та нещо не ме блазни, била тя и Найк.

# 646
  • Пловдив
kras8204,   bouquet

# 647
Я кажете някой получил ли е от тези така спрягащи се хавлии, които дават БД при офертата за тренча, стават ли за нещо изобщо или са тънки като онези лотове в синьо и розово?
Искам да пусна 30 комплекта, но не искам да си ги блъскам после в главата.
Само ви чета и ви се радвам на офертите, на мен само 30% намаление от TAILLISSIME ми пускат, раничките Найк обаче ми се хващат, детска раница обаче ми звучи като малка раница, та нещо не ме блазни, била тя и Найк.

Страхотни са, особено след изпиране стават още по хубави, аз лично съм много доволна, не са като сегашните китайски боклуци, които не попиват изобщо. Иначе не са от най-дебелите, но не са и тънки пък. То си пише колко им е гъстотата на нишките!  Peace

# 648
77968 ми се хвана само с един лот от 2 блузки от лятната колекция, към тях добавих и силиконова форма за кекс и една блузка от намаленията и така пуснах поръчка за 12 евро + термочантата и подаръците  Shocked
Можеш ли да споделиш кои са блузките, че при мен нещо не става, каквото и да сложа  newsm78

http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-enfant-garcon-redoute-crea … &numberpage=5

# 649
  • Sofia
Steli_Meli, благодаря!  Grinning

# 650
  • София
Момичета,
ето снимка  на  олекотената  завивка в  сиво  и розово,сега  я  получих и мога  да кажа че е под  всякаква критика  просто Peace

# 651
  • София
Вече изглеждам като пълно глупачка! Thinking Каквото и да пробвам от примерите които сте дали, от колекцията не става и съм бясна Embarassed

# 652
И при мен не се получава. Не се ядосвай PeaceУтре може дастане.

# 653
  • София-Младост
Момичета, Наоми и iankampanova...лично ли сте получили кодовете?
Аз току що пуснах...макар, че от опит знам, че подаръците са в повечеот случаи...но заради пустото БД. Може пък чантата да струва, макар че с размери 31х31х31...

# 654
  • София
Аз току що пуснах...макар, че от опит знам, че подаръците са в повечеот случаи...но заради пустото БД. Може пък чантата да струва, макар че с размери 31х31х31...
аз получих  и на  двата   и мела, разлизни кодове
единя  който пуснах  по-горе  дава  БД+хладилната  чанта,
а код 27030 дава  само хладилна  чанта и не  взима  лихва  при пазаруване  с  карта KANGOUROU(която  важи само за  ФР)
http://www.laredoute.fr/StaticPages/ContentPage.aspx?pagename=so … urecode=001RQ0324

# 655
27030
http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=026860de3862199bd1

Някой може ли да ме насочи къде мога да видя хладилната чанта? Hug

п.п.Видях я Peaceчанта+покривка+кутии с капаци
 http://www.laredoute.fr/StaticPages/ContentPage.aspx?pagename=so … urecode=001RQ0324

# 656
  • София
Аз току що пуснах...макар, че от опит знам, че подаръците са в повечеот случаи...но заради пустото БД. Може пък чантата да струва, макар че с размери 31х31х31...         Не съм го получила лично, но друг път не е имало проблем и при спазване на условията се получаваше . А сега не става. Много Ви благодаря, за положените усилия да ни помогнете   bouquet  bouquet  bouquet

# 657
Аз да попитам за тези новите кодове с хладилната чанта задължително ли е нещата, които слагаме в кошницата да са ненамалени или може и да са намалени. Благодаря

# 658
Аз да попитам за тези новите кодове с хладилната чанта задължително ли е нещата, които слагаме в кошницата да са ненамалени или може и да са намалени. Благодаря
Всякакви може  Peace

# 659
Eдин въпрос 27030 чанта+покривка+кутии с капаци , как ви го изписва в кошницата , при мен излиза само чантата , така ли трябва да е ?

Общи условия

Активация на акаунт