За празника на мама, Януарчето вече с усмивка я дарява

• 17 103
  • 300
  •   1
Отговори
# 120
 Ние сме почти скачени съдове, Копривке.  Joy Да зема да се кръстя Мадам Киселица освен. Много съм доволна от д-р Илиева. Вярно че отидохме при нея с много уговорки и ходатайстване от д-р Дочев, но все пак се нави да приеме Краси, за разлика от четиримата лекари, при които бяхме ходили при това (моя грешка, не трябваше да им показвам епикризата предварително Thinking).

# 121
Иначе да се изфукам за спането...като заспи към 00-01 часа се буди към 6-7 озверяла от глад(веднъж се събуди в 9 часа), напуква се яко и пак заспива и така до към 11-12 часа.

Ееееех, дай боже всекиму такъв здрав бебешки сън Laughing
Как го постигате, че при нас изглежда мисия невъзможна Thinking

# 122
тя сама си спря яденето в 3.00 часа, но си измести последното ядене към по-късно, което обаче мен ме устройва защото аз и без това преди 1.00-1.30 не мога да си легна...

# 123
Иначе да се изфукам за спането...като заспи към 00-01 часа се буди към 6-7 озверяла от глад(веднъж се събуди в 9 часа), напуква се яко и пак заспива и така до към 11-12 часа.

Ееееех, дай боже всекиму такъв здрав бебешки сън Laughing
Как го постигате, че при нас изглежда мисия невъзможна Thinking

И аз така кърмя ,Павлинке. Кърмя  си още през 2-3 часа  като свиня майка малки прасенца и ръката му  е все в устата  и ми показва ,че иска да суче. Много често си пати от лакомията си като повръща. Оня ден само направи голяма пауза през нощта (около 5   часа),събуди се поцока съвсем малко и към предиобед гърдите ми щяха да се пръснат   , боляха ме  и щях буквално да удавя малкия после.А той като  се дави,неможа и да суче .Накрая заспа ,аз се изцедих ,олекна ми,а той яде след 2 часа. Така,че по-добре да си кърмя нощем.

Не ви  е лесно на вас с по -големи дечица.И аз като  се е родил брат ми много тормоз съм му хвърляла.Бъркала съм му във очите,ушите,устата ,мислила съм го за кукла и са ме пратили на заточение на село  при баба  дядо.

# 124
  • Варна.....
Не съм значи само аз крива и нервна.
Ама и това недоспиване много ме трови- вечер се буди поне два пъти, през денят не става да дремя, че гледам да поработя и тя ставааа.
А баткото даже е и от полза понякога, но все пак е по- голям.
А готвенето хич не го и мисля- хвърлям нещо набързо и салата. То всъщност в къщи винаги е било така- преди като работех се прибирах в 7-8, кво да направя за 30 минути.
Днес обаче имах гости и ми се изготви готвенето. Добрата новина е, че има храна за няколко дена останала. То всъщност тамън свърши от предните гости  Mr. Green и сега имаме до следващите.
Айде да спите много и до късно .

п.п. Всъщност вече е време да Ви честитя Денят на жената.  bouquet

# 125

Мила мамо,
как да намеря
дума най-добра за тебе,
от звездите ли аз да я взема
или е в сърцето.

Ти свойте сълзи под очите не бърши,
те казват всичко и дори да мълчиш.
Разбирам аз, какво по-щастие голямо
да казвам с обич "мамо"

Отпусни глава
на моето рамо,
тъй както правех аз, мамо.

# 126
Хайде честит празник и от мен момичета!!!
Бъдете много щастливи и много обичани  и уважавани от мъжете си, малки и големи!

# 127
Честит празник, мили момичета!

# 128
Момичета, нещо съм  се разнежила и искам да ви покажа две стихчета за момченце  и за момиченце.Мен ме просълзиха.

Ръцете ми заети бяха през деня.         
Не можех да играя или да ти почета;
Когато молеше и канеше ме ти,
за теб минутка аз не отделих.
Днес кърпих дрехите и сготвих,после прах,
ти дотърча с рисунка и със весел смях
и каза:"Мамо,виж каква шега!"
Аз рекох:"Синко,чакай малко,не сега".
Внимавам хубаво да те завивам,
молитвата като си кажеш и излизам,
на пръсти отивам лампата да загася -
а трябвало е още миг да постоя.
Животът кратък е,годините летят и изведнъж -
момченцето пораснало е и е вече мъж.
Не е край теб с молбите си безкрайни
и не споделя скъпоценните си тайни.
Албумите с картинки са прибрани,
игрите до една са изиграни.
Молитвата вечерна,целувка за нощта -
това са вече минали неща.

Ръцете ми,заети постоянно,
сега притихнали стоят.
Тъй бавен,муден,празен е денят.
Да можех да се върна и да сторя
онези нещица,които искаше ми ти с:"Мамо,моля!"

Зайченце бяло, котенце мило,
в скута на мама сега се е свило,
твойта главичка на моето рамо,
можеш ли ден да прекараш без мама?
Мама във чашката мляко налива,
сплита косите на плитка красива,
кърпи чорапи с пробити петички,
мама се грижи за всичко.
 Кой ще разкаже на мойто момиче,
как тъй луната на сърпче прилича,
как се превръща водата на пара
и самолета с кого ли се кара,
има ли в спътника истинско куче,
мама попитай и ще научиш.
Но след години ще станеш голяма,
умните книги сама ще намираш
и ще рисуваш и ще бродираш,
дългите плитки ще сплиташ самичка.
После ще литнеш и ти като птичка,
 умна и силна ще стигнеш далече,
можеш без майка си вече.
Мама ще бъде с коси побелели,
тихо ще пази две детски кордели,
ще се тревожи и скришом ще плаче,
ако не носи писма раздавача.
Друго на трябва, три думи само:"Добре съм ,мамо"

# 129
# 130

Да сте живи и здрави, много обичани и желани!

natali81, направо ме разплака.

Радвайте се на миговете с бебчетата, защото тези мигове отлитат и повече никога няма де се върнат.

# 131

честит 8-ми март!!!!!!!!!!
вижте тази сутрин коя е кукувицата....АЗ hahaha
нахраних Евгени и сега ще приготвям багаж за Бургас ooooh!-ще ходя за 2 седмици и като си помисля....ще трябва да опаковам половината къща Crazy,а да не говорим,че снощи идва детегледачката и ние излизахме да си отпразнуваме 8-ми март и за капак гледам малко стерео #Crazy #Crazy #Crazy....няма и за кога да лягам да си доспивам Tired
ще си взема компютъра,но дано да успея да се включа бързо..иначе съм решила да ходя там на пътеката,че снощи макар и в черна рокля с презрамки,пак съм си Тьотя Маша Embarassed...и вече трябва да отслабвам..
и да ви се похваля/ако е за хвалба де/...пак имам МЦ-май ви бих всички...много съм плодовита Mr. Green...Дани иска да правим 3-то...само секциото ме спасява,а и аз искам цици и пластика на корема Crossing Arms...стига съм раждала
приятен празник от мен  bouquet  bouquet  bouquet

# 132
  • Варна
Честити 8ми март, девойки!!!

Аз да се похваля, или да питам дали е нормално, моята госпожица да спи от 20 часа дооо 6 сутринта? Та това са 10 часа!!!!

# 133

Аз да се похваля, или да питам дали е нормално, моята госпожица да спи от 20 часа дооо 6 сутринта? Та това са 10 часа!!!!

Колко благородно ти завиждам  Heart Eyes

# 134
  • Русе
Честит празник на всички!Вече сме не само жени, но и мами. Това си е двоен празник. За сега навън е слънчево, надявам се да се задържи така и на обед, за да направим първата си семейна разходка тримата. Вчера таткото отработва 02.03 като повечето хора и излизахме в парка сами. Не знам дали от колики, но снощи Кари плака яко от 20ч. до 1 през нощта и нищо не можеше да я успокои. Разнасях я през апартамента и щом седна пак заплаква, а тя вече сигурно е към 6кг. Отиде ми кръста. Таткото е болен от 1 седмица кашля и се сополиви и не смее да я доближи, за да не се зарази, така че се налага да се оправям сама. За да ме компенсира, обаче, явно изморена от 5 часовия рев спа като къпана до 7ч. Това не е било до сега Mr. Green
Пожелавам на всички весело празнуване довечера и слънчев ден!

Общи условия

Активация на акаунт