Клуб "Парфюмен ценител"-5

• 24 654
  • 338
  •   1
Отговори
# 195
Какво ще кажете за Тялото на Готие? Харесвате ли го и в какъв вариант ЕДП или ЕДТ? Или може би безройните му летни версии? Аз дълго време го заобикалях отдалеч, защото смятам че шишето му е доста кичозно, но го пробвах преди време и много ми хареса в ЕДТ вариант.
Няма много отзиви за него, мисля че е малко харесван, защото е сладък, натрапчив, нахален и особен. Но съм сигурна че има и своите верни фенки. Споделете. Grinning

# 196
Аз го харесах много в ЕДТ вариант, от проба на кожа преди около 3-4 седмици, така се разви този парфюм , поне 3-4 различни миризми докара за около 5-6 часа и тогава закова на едно място и не мръдна доста време. Направо ме изуми.

# 197
Не мога да се стърпя и да не се нахваля - получих си Будоара на Вивиан Уестууд!!! Веднага си пръснах на ръката и излязох в дъжда. Поразително ухание...Усмихвах се безгрижно въпреки проливния дъжд. Фантастичен е! Толкова е странен- напомня за черно-белите снимки, за роклите с кринолин и градините на Версай през лятото с великолепието си от цветя и фонтани.  Не съм  очаквала толкова да ме впечатли!

# 198
densi, и аз го харесвам тялото. )))) но скоро не съм го пробвала и не мога да изкажа по-сериозно мнение в момента. ))))

# 199
Aimante, аз Phylosykos не го познавам, магданоза го видях в описанието му. А и някой беше писал, че е страхотен магданозен парфюм. Смокинята също малко ми е как да кажа, рисков аромат за мен, понякога ми бие на кокос (който пък хич не понасям ако не го ям  Laughing)
Тъй че на пръв поглед не бих рискувала с поръчка на сляпо.
Но пък може и много да ме изненада, защото съм се убедила, че пирамидите не са това, което са.  Grinning Въпросът е, че марката не е много разпространена и ще ми е трудно да го издиря за проба.

Аз днес съм с Eden на Cacharel. Пълен разкош в дъжда! Като бомба, която носи страхотен положителен заряд! Струи много настроение, много красота от този аромат.
Но пък е ужасно претенциозен и ако не улучиш момента да го сложиш може да душИ.

# 200
Phylosykos е много подходящ за моя нос, на прясно откъсната смокиня, зелен, леко сладък.
Но приятелка не го хареса, твърде зелен и дойде, така че не е за насляпо.
Аз си кътам едно малко количество и го ползвам пестеливо. Grinning

# 201
Днес бях със Шанс на Шанел.
Нещо не усетих шипровото в него. Уж е цветен шипър.  Thinking
Дали и аз не съм объркала сезона?

# 202
Какво ще кажете за Тялото на Готие? Харесвате ли го и в какъв вариант ЕДП или ЕДТ? Или може би безройните му летни версии? Аз дълго време го заобикалях отдалеч, защото смятам че шишето му е доста кичозно, но го пробвах преди време и много ми хареса в ЕДТ вариант.
Няма много отзиви за него, мисля че е малко харесван, защото е сладък, натрапчив, нахален и особен. Но съм сигурна че има и своите верни фенки. Споделете. Grinning

ТОВА Е ГОЛЯМАТА МИ ЛЮБОВ!!!!!!!!ЕТД вариянта е убийствен.В най тържествените случаи сме винаги заедно.Не знам дали знаете но една от съставките му е афродизиак.И е верно.Когато съм с него винаги ми е адски секси,ако пък се сложи и подходящото белъо,.......... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Дензи сори ама не се здържах за автара Blush

# 203
  • при морето
Не мога да не се похваля-вече съм горда собственичка на Орхидеята!!! newsm44
Много ми харесва студенината й,макар че повечето момичета,които са я тествали или
 я имат,казват,че е топла.На мен ми е студена,в същото време наситена и разкошна!
Паднах в плен,може би завинаги. Hug
Денси,аз имам Тялото на Готие във вариант едт.Много е хубав.Класен и стилен.Не е за дневен обаче,
прекалено тежък и сладостен е.Има в състава си мандарина,а в базата ванилия и амбра и предполагам оттам идва сладостта.В същото време се усеща и горчивинка,която пък аз си обяснявам с туберозата в състава й,както и ириса.Интересен шлейф има.Красив.
Магия е просто,аз го обожавам. bowuu

# 204
  • Варна
Честити придобивки на всички! Да се множат!

Не го харесвам Тялото, имала съм го, лепне ми, това ми е най-яркото усещане. Създава ми усещане за нечистоплътност.

Ей, ужасни сте с този Phylosykos  Mr. Green, тъкмо мирясах и пак тормоз.

# 205
  • при морето
Честити придобивки на всички! Да се множат!

Не го харесвам Тялото, имала съм го, лепне ми, това ми е най-яркото усещане. Създава ми усещане за нечистоплътност.

Ей, ужасни сте с този Phylosykos  Mr. Green, тъкмо мирясах и пак тормоз.
Хе-хее,Мимс-Мимс  :peace:1 на 1 Peace Joy   

# 206
raza68, Jeliaznata LeIdy, Winter fairy - честити нови вълнения, много да ви радват!
eta, mims - приемам указания за изпращане на проба (подробни, моля, новак понеже  Embarassed) или по-добре нося за пръсване на ръка, само да съвпаднат графиците за виждане в Сф, по пътищата съм за няколко седмици. Като прочетох кокос, веднага започнах да го усещам Joy, сигурно ще си тръгне скоро, но пък магданозът още се бави по трасето. Да видим утре пак ли ще съм така с "новите" ноти.
Не помня кой беше писал, че не обича зелени аромати - аз също, обичам много Gucci - Envy, Bulgari - Eau Parfumee au The Vert Extreme, но не ги "нося" зелено, не знам как да го опиша - свежо да, леко, прохладно, зеленото не ми е в тази поредица. Вероятно съм в заблуда някаква, както ако си чуе човек гласа на запис се изненадва как звучи, и аз сигурно няма да позная начина, по който възприемат околните аромата ми Rolling Eyes
densi - признанието ми не е за този клуб Embarassed, но има някои аромати, на които преди време съм поставила някакъв етикет или отъждествявам с носили ги човеци, и не им давам втори шанс. Знам, не отношение на ценител, вероятно трябва да преразгледам теорията за шанса Grinning Тялото е в тази група, заедно с Light Blue, Dune, Roma, 212, отровите, сладките гучи-та, повечето на версаче, ланком и армани, ябълката на Нина Ричи... ужас!  Shocked 

# 207
  • Варна
Aimante, с най-голямо удоволствие ще се възползвам от любезното ти предложение  Grinning
Хайде, пиша ЛС да ти обясня  Peace

# 208
И аз много благодаря за любезното предложение! Няма нужда да хабиш две проби, с Мимс ще го тестваме съвместно.  Simple Smile

Аз имам някаква непоносимост, дори мога да кажа алергия към зелени нотки. Заболява ме много странно главата през носа и започва един световъртеж с гадене. Просто като хрътка ги подушвам зелениите и ги откривам преди да съм видяла описанията на съставките Laughing
Но тези, за които си писала, Aimante, не са "баш" зелени. Eau Parfumee au The Vert Extreme, например, е на Жан-Клод Елена, и там има типично Ермесовски дървесни нотки.
Зелен, който ми докарва 2 дена карантина от аромати е например Тру на КК. Май от него се започна. После реших да си припомня Органза, не я бях мирисала почти от преди 20г. Пак ме удари такава болка в носа  Shocked Поглеждам в описанието на съставките и нещеш ли - зелени нотки в началото!
Подарих ги и двата. Както казва Мимс, един вид индулгенция, с надежда да ми изчезне тази непоносимост  Laughing

# 209

На мен тялото на Готие не ми допада имам го падарък от Дубай.За през деня наистина не става, но и за вечер не ми допада особено.Орхидеята и на мен ми харесва.В момента съм с новия на Диор Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт