8-ми март дойде, най-хубавият подарък е ЮЛСКОТО дете (тема 80)

• 10 744
  • 293
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
Дуци, не ми отиват по-тънки, просто формата на веждите ми не стои на "оскубани"  Laughing Очите ми са светли и тъмните вежди им отиват, независимо,че съм изрусена..
С Никол на Сисонка, по натам и с Боби на Инка

мама -фръцла

откраднах си момиченцее Heart Eyes

и кафе с ерген пих  Mr. Green

# 241
Ама и аз се просълзих бе. Аз съм си ревла по принцип. И "Приятели" да гледам пак ще намеря нещо да си порева.  Laughing

лЕген или лИген?

# 242
Крис, стискам палци. Много мразя такива "благородни" лъжи... щото понякога вместо да помогнат, пречат. Дано жената се оправи!

Дуци, още не са ти превели парите ли, бе. Егати. Не мога да си представя да ми секне кранчето (което ще стане в един момент).

Иве, твоята Алекс като бяха бебета ми приличаше на моя Алекс в някои пози. Но вече хич, станала си е мома Simple Smile

Деница, много хубаво го каза.

Евридика, сега ми запали любопитството с тази твоя мисия  Whistling

# 243
Леген!

Пърли, бях убедена, че ще ме разбереш Hug

# 244
  • Варна
Дени, ние с мъжа ми се чуваме почти всеки ден и затова се предполага, че аз трябва да му кажа. И да сега може да се върне бързо, защото контракта му изтича и освен това са в Европа. Ох не знам. Май ще поизчакам ден-два. Сега ми казаха, че не била толкова зле. Говорела, само малко завалва думите.

# 245
Крис и аз стискам палци Hug

Мен пък ме е яд, че понякога трябва да сготвя или да изгладя или нещо си друго да свърша, вместо това си време да го прекарам с детето. Определено не мисля, че съм обсебващ тип майка, просто искам всяка една свободна секунда да я прекараме заедно, защото знам че това време никога няма да се върне. В момента имаме нужда сме заедно и го правим, гушкаме се, играем си, боричкаме се...Това не означава, че детето ми не е самостоятелно. Напротив, занимава се сама в продължение на часове, примерно докато си доспя, докато си взема душ или просто изгледам един филм. Знам, че независимо дали ще режа с ножичка, или ще рисувам или ще прочета приказка, за моето дете съм най-добрата майка и за мен тя е най-доброто дете Peace

# 246
А къде е Маябии?

Пърли, не са.

# 247
  • Варна
за моето дете съм най-добрата майка и за мен тя е най-доброто дете Peace
Grinning В десятката - ей тва исках да кажа и аз  Flutter За всяка майка детето и е идеално, неповторимо и времето с него безценно.Методи на възпитание и грижи -хиляди, всяка съм убедена,че намира най-добрия за собственото си дете  Grinning.
Крис, fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Мая не беше с нас, срещнахме се случайно за малко

# 248

Писа на предната страница

# 249
Снимка сложила ли си е Mr. Green
Веси ме разбра.

# 250
С Пепи искам да прекарваме повече време заедно у дома, но не съм такъв тип, да седя и кълцам с ножица, нито пък с двете си леви ръце мога да майсторя или рисувам
Аз пък с такова нетърпение чакам точно тези моменти Crazy Направо ме застреляхте като казахте, че то само по-трудно ще става. То сигурно си е така де, но на мен толкова ми се играе с Лили, нали сме на едни акъл и без друго Laughing

Иначе приятелят ми понякога го наричам и "мъжа ми", но обичам да съм коректна в изказа си  Mr. Green
И аз така, а той ми се сърди малко за това Crazy

Предния път щях да пиша, но забравих, трябваше да ми дойде на 1-ви март, а още няма нищо Shocked Предния път ми закъсня с 3-4 дена само. В неделя имах някакво зацапване, днес също съвсем малко. Изобщо не разбирам какво става.

Крис, надявам се да се оправи Praynig

# 251
Белинда, не е Зап-а за нашите бебета - няма легнало положение. Иначе е страхотна. Догодина лятото съм си я купила, но засега ще си карам с Косатото, което не ти препоръчвам, щото ми се вижда паянтово по гадни пътища, но пък ако нямаш такива, ще ти дойде добре, предвид микроскопичните му размери - тънко и дълго. Бъстъра е класика, ама ми се досвидяха толкова пари за него.
Оле, радвам се, че ме назначи за свой говорител. Винаги съм обичала да заемам видни длъжности.  bowuu
За стихотворението няма да се изказвам, защото не го четох. Въобще не съм на такава вълна и не ми се реве на нищо.
Да ви почерпя с нещо друго за размисъл, като сме тръгнали литературно:

Ние сплетохме здраво ръце,
с тебе се счепкахме здраво.
Кръв капе от мойто сърце,
грохнал си ти. Тогава? -
Един ще бъде повален,
един ще бъде победен -
и победеният си ти.

Не вярваш ли? Не те е страх?! -
но аз пресметнах всеки ход,
последния кураж събрах
и ти ще бъдеш победен,
разкапан, озлобен живот.
...
Не почваме сега, нали?
Двубоят ни е твърде стар.
Двубоят ни се води с жар
от дълги дни.
От дълги дни сме вплели здраво
ръцете си един във друг.
И никога не ще забравя
жестокия ти, груб юмрук.
Как мислиш,
ще ли победиш,
навъсен, мръсен,
зъл живот?
 И аз  горя,
и ти гориш,
 и двамата се къпем в пот.
 Но ти изчерпваш свойте сили,
слабееш ти,
отпадаш ти.
Затуй така жестоко жилиш,
в предсмъртен ужас
                                   може би...
                  (Двубой на Вапцаров, взето от http://www.slovo.bg/old/vaptsarov/dvuboy.htm)

# 252
Малко на страна от темата за възпитанието, но искам да попитам защо ориза и картофите се ползват за основа на пюретата. Или аз с такова впечатление останах Thinking При мен се получава, че те дори не присъстват, или присъстват супер рядко в менюто newsm78

# 253
Пърли,те като бебета повечето си приличаха,даже на една снимка Емо на Нип също приличаше на Алекс hahaha пусках я след като видях Емчо
Дони,след затишието дойде с гръм и трясък Hug

# 254
  • Варна
Крис, аз казвам всичко. Дано не е сериозно  fingerscrossed.
Днес и вчера ми беше много приятно  Hug.
Малко снимки:
http://inka26.multiply.com/photos/album/40/40

Общи условия

Активация на акаунт