Иначе за храненето и ние сме на готови пюрета - Сънвал. Тя яде по едно-две пюрета дневно и то не винаги, така че не е много скъпо. Все се изкушавам да й правя, ама ме е страх, че нещо няма да направя както трябва. Четох разни рецепти, но не ми дойде музата. Но малко остана, после ще минем на кухня, надявам се.
Посудите на Вени мия с четката авент и с течен сапун, че уж по-лесно се измивал. За гъбите наистина са котило на всякакви бактерии.
На снимките с куклата и Любчо се напиках от смях - наистина не е за вярване колко са пораснали.
От Хъджиса останах мнооооого доволна (поне засега) - много ви благодаря за препоръките. Иначе и ние взехме доста да спестяваме от тях - поне няколко месеца вече не е акала в памперса, а подава сигнал или я слагам на гърнето.
Изобщо много неща научавам от вас постоянно - радвам се, че ви открих, макар и по-късно
Айде лека, че много се отплеснах.

ама ще се научи детето. И постоянно протяга ръчички да става. Не иска да седи ( и на гърнето също, обръща се, пльосва се на земята по корем).
Нооо ще се наложи да измислим нещо с него, защото кухня няма как да запиша
( не че съм и фен). До два месеца се местим на новата къща, на село- там едва ли има кухня
Вие в какво замръзявате?