LaRedoute.fr - 105 - Всичко за поръчката!

• 123 939
  • 2 256
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Най-накрая съм получила поръчката си от 24.01  Crazy Три теми съм пропуснала, тоест три седмици не съм получавала нищо след поръчката ми от 18.01 ( а още една от същата дата още я няма). Може и да сте коментирали нещата вече. Ако е така, извинете, но не съм чела 3 последни теми Rolling Eyes Много съм доволна този път Simple Smile
Та да пусна линкове, които намерих:
Страхотен панталон - плътна ластична материя, много приятна. Цвета е тъмно син на тънки райета, а седи панталона просто чудесно. 38 размер.

Страхотно сако
, много приятен велур. 38 размер.

Имаше един ленен панталон сив за 11 евро, нещо не го намирам вече, но питаха за него много хора. Хубав е , обаче е мааалко уголемен. Моя е 38 номер и би могъл да бъде по-малък една идея. Доста е дълбок, стига ми до талията, но хубав е въпреки това.

Снимки от тук.

МОже ли да те помоля за размери на  ленения панталон че и аз го чакам 38-ми номер.Да се настройвам дали ще ходи в продавалника ooooh!
Ще с такова нетърпение го чакам Tired

Ами той не че ми е голям, просто е свободен заради кройката, а и заради плата. Все пак ленът е мек плат и има опасност да се отпусне още, но ми харесва панталона и ако нещо, ще го постесня по-нататък. Иначе отзад на талията има две стягащи джвъчки (нещо ми убягва названието им Laughing).

Талия -  41
ханш - 51
дълбочина - 27
крачол - 32 (ама той си е широк зарди кройката)

# 406
Днес взех колет от митницата с поръчката ми от 23.01,изпратена е от Франция на 16.02.Фактурата ми липсваше цялата  Rolling Eyes
Вчера, когато взимах колета, бях влезнала в склада и ми направи впечатление, че почти всичките ларедутски колети, които видях, бяха с разкъсани джобчета за фактури, а самите фактури или липсваха или бяха сгънати и пъхнати небрежно вътре. Моята не липсваше, но също беше отваряна и пъхната вътре. Не ми стана ясно защо... да не би вече ги проверяват фактурите на каква сума се поръчват нещата? Иначе колетите, доколкото видях, не бяха разкъсвани и залепвани.

Е тях какво ги бърка за каква сума са колетите. Така или иначе от Франция са, което автоматично изключва шансовете да ни приберат още пари за мито или ДДС.  newsm78 Аз все още не съм си получила двете януарски поръчки за митница, но тази от февруари, която получих на поща си беше с цяла фактура (не беше пипана и късана). Ще видим големите поръчки като пристигнат дали ще са ги пипали...

# 407
Момичета писах на франсетата да ми изпратят номера на валчера за отказан артикул
Получих това
Rappel de votre numéro de dossier : 1617124-1236619847     

Bonjour Mme Vasileva OLIA,

Vous souhaitez connaitre le numйro de votre bon d'achat.

Je comprends votre demande.

Le numйro du bon d'achat est le ..............................

Merci de votre confiance.

Това ли трябва да е номера

# 408
  • София

Le numйro du bon d'achat est le ..............................
Това ли трябва да е номера
Да, това. Моят е с 9 цифри

# 409
  • Бургас
Момичета, някой получавал ли е от 22.01 и около тази дата от Бургас? Писах им, но отговор още нямам. Взех да се изнервям, че ми е и най-голямата поръчка досега  Confused тъкмо тази .....

# 410
да се похваля и аз взех тази сутрин поръчка от 23,02, тръгнала е от там на 26.02 и е била тук на 05.03 летяла е. (това не значи че не чакамот по предни дати) много съм доволна едни маратонки на адидас 38р-р

http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-de-sport-stan-smith-rou … 1&prodcolor=1

много сладки Simple Smile препоръчвам  Grinning Peace

# 411
  • Шумен
Днес взех колет от митницата с поръчката ми от 23.01,изпратена е от Франция на 16.02.Фактурата ми липсваше цялата  Rolling Eyes
Вчера, когато взимах колета, бях влезнала в склада и ми направи впечатление, че почти всичките ларедутски колети, които видях, бяха с разкъсани джобчета за фактури, а самите фактури или липсваха или бяха сгънати и пъхнати небрежно вътре. Моята не липсваше, но също беше отваряна и пъхната вътре. Не ми стана ясно защо... да не би вече ги проверяват фактурите на каква сума се поръчват нещата? Иначе колетите, доколкото видях, не бяха разкъсвани и залепвани.
.......................
И на мен ми е много интересно какво става, от двете последни поръчки едната фактура липсваше, а на другата и беше скъсана долната част. Липсваше фактурата с по-голямата стойност.  #Crazy

# 412
http://www.laredoute.fr/vente-sweat-capuche-zippe-david-beckham- … &numberpage=2

Мислите ли че това ще е добре на мъж, който носи XL номер 112/119 ?

# 413
  • Бургас
Момичета, някой получавал ли е от 22.01 и около тази дата от Бургас? Писах им, но отговор още нямам. Взех да се изнервям, че ми е и най-голямата поръчка досега  Confused тъкмо тази .....
Мисля, че Силвето вчера писа, че е получила от този период Thinking
Аз получих една миниатюрна поръчка от 29.01. отдавна, но чакам от 21, 24, 28.01 - големи; февруарските не ги споменавам изобщо Mr. Green За тази от 21.01. ми писаха вчера, че е изпратена на 10.02 и че има голямо забавяне в нашата страна, та да чакам 6 седмици от 10.02. Peace

# 414
  • София
Момичета, тези тениски уголемени ли бяха?

http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-david-beckham-par-adidas.a … &numberpage=1

# 415
аз да попитам за едни детски маратонки LE COQ SPORTIF: http://www.laredoute.fr/vente-escrimilla-bebe-fille-et-garcon-le … 2&prodcolor=1

платката отпред на пръстите от кожа ли е или от материя като подметката, че на снимката си е определено кожа, но преди време като че ли имам спомен, че някой каза, че не е кожа, а по-твърдо като подметката. Така ли е или се лъжа?

кожа е, това е единственият им недостатък, иначе са много хубави

# 416
  • София
sophsan , понеже са футболни (и от полиестер са) са по-свободни и по-дълги. Мъжа ми е L (96/103) и му бях взела същия номер, той каза, че така и трябва да стоят - по-широчки и по-дълги демек.

# 417
  • Бургас
Мисля, че Силвето вчера писа, че е получила от този период Thinking
Аз получих една миниатюрна поръчка от 29.01. отдавна, но чакам от 21, 24, 28.01 - големи; февруарските не ги споменавам изобщо Mr. Green За тази от 21.01. ми писаха вчера, че е изпратена на 10.02 и че има голямо забавяне в нашата страна, та да чакам 6 седмици от 10.02. Peace

ooooh! Мерси ! Дано поне ми отговорят по-бързо!

# 418
добро утро!

Аrcho - поръчката ми от 29.01. е пусната от Франция на 19.02. Беше пристигнала на Митница Варна вчера.
Рupsik - не е същия панталона, аз мислех, че съм поръчала този с червените ленти отстрани, а този, който пристигна няма ленти. да не говорим, че прозира доста и не ми хареса как ми стои. ще се продава...
dessitto - и аз го имам панталона 168 размер, ако те устройва ще пусна размерите.

някой беше питал за едни полички от 2 евро - ето линка:
http://www.laredoute.fr/vente-jupon-3-volants.aspx?productid=324 … 2&prodcolor=1

и някой беше питал за мъжкото сако - кафявото, 180 размер е. след малко ще пусна мерките.

# 419
  • Пловдив
Тази сутрин приятно ме изненадаха с една мъъничка поръчица, която е само с мои неща и която Самимами беше така добра да пусне с неин код  Heart Eyes  bouquet

Тези сандали са прекрасни - естествена кожа отвън и отвътре в черно - отговарят си на номера

http://www.laredoute.fr/vente-sandales-redoute-essentiels.aspx?p … &numberpage=2

Общи условия

Активация на акаунт