LaRedoute.fr - 105 - Всичко за поръчката!

• 123 757
  • 2 256
  •   1
Отговори
# 825
Дори да е така, в което се съмнявам, не е много редно да взимат част от документ, който е предназначен за получателя, съдържащ и лични данни.  Thinking И като ги обработят после във Враждебна, какво се случва с отрязъците?  Wink Да ни ги пращат по пощата, като свършат обработката.  Peace
Как пък изведнъж се загрижиха за бързото получаване.  Crossing Arms

Все пак с липсващата част от фактурата се правят евентуално замени и връщане на артикули.
Отделно, често се случва данните на фактурата, да са различни от данните на получателя. Тогава какво обработват всъщност?  Rolling Eyes
И аз това се чудя и мая, че някой отпоръчките ми са от друг акаунт с друго име и адрес,но неможаха да ми отогворят в този случай къде ще отиде колетът и след това какво ще стане с откъснатите части на фактурите. newsm78

Момичета коя част оит фактурата ви  е откъсната? Моята е в пликче залепена за колета newsm78 Пликчето ли ви е отваряно ?
да, и на последния ми колет ( поръчката от 14ти януари) плика беше отворен, долната част на фактурата липсваше.  при другите ми колети ( от 6, 7, 8 и 15ти януари) плика не беше отварян.  Rolling Eyes

# 826
Днес получих синьото кадифено сако от момичешките 162 размер,което вчера коментирахме.Много е хубаво,и е доста дебело.Малко уголемено.
Снимки
това сако изглежда супер и аз го чакам от поръчката си от 27.01,за която вече ми се изчака чакането smile3516

# 827
  • Стара Загора
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=3185249& … ue&ksource=-1 някой да ги е поръчвал ...и номерата ако  bouquet знаете как са

# 828
# 829
КАМИ ще искам и аз линк ако може и твоите размери че немога да преценя по снимката "габаритите" ти  Mr. Green Peace  bouquet

# 830
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
Сигурно ужасно тъп въпрос, но ...  Blush
Какво означава 140x190: 2p? Едното е размера на чаршафа, ама това 2р? И някой може ли да каже добра дума за този чаршаф с ластик (ако правилно съм разбрала)?

# 831
Какво означава 140x190: 2p? Едното е размера на чаршафа, ама това 2р? И някой може ли да каже добра дума за този чаршаф с ластик (ако правилно съм разбрала)?

5 лв за консултацията за чершавчета.  Mr. Green
Означава, че е два персона. Размерът му е 140 х 190 см. И е долен чаршаф с ластик.

# 832
Означава персон. Може би има калъфки- 2, или просто е упоменато, че размера е за 2 лица, т.к...
Не мога да не кажа, че снимките на малкия са разкошни...пу- пу

# 833
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
5 лв за консултацията за чершавчета.  Mr. Green
Означава, че е два персона. Размерът му е 140 х 190 см. И е долен чаршаф с ластик.
Пазаруването в Ларедут соленичко ще ми излезе ooooh! Благодаря за бързия отговор Hug!
Cvetelinka, и на теб Hug

# 834
Стига, де! Ти пък сега! Ефтинко взимам!  Mr. Green

# 835
  • София
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=3185249& … ue&ksource=-1 някой да ги е поръчвал ...и номерата ако  bouquet знаете как са
Аз, но ощ не са пристигнали

# 836
  • София
ето още  малко снимки от  мен
 на  поръчките  от  онзи ден,ако някой има  въпрои да пита  Peace
http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=2065&AlbumId=127437

# 837
Вчера , някой писа за мъжката тениска Левис от новата колекция,че е получил-черната с орела отпред-може ли да ми даде размери? Умалена ли е?

Последна редакция: ср, 11 мар 2009, 13:48 от Наоми

# 838
ПРОБЛЕМ! напълних си кошницата, пъсла си е, но немога да продължа напред. не ми е активен бутона пък артикулитеса 17.. нали макс. беше 25... влизах излизах...неще...  newsm78 newsm78 newsm78

# 839
Не мога да разбера коментарите на тези дънки
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=7341377& … ue&ksource=-1
Някой може ли да ми каже дали си отговарят на номера?

Общи условия

Активация на акаунт