LaRedoute.fr - 105 - Всичко за поръчката!

• 123 881
  • 2 256
  •   2
Отговори
# 945
Имам спомен  , че през януари някой беше поръчал товаhttp://www.laredoute.fr/vente-batterie-de-cuisine-gain-de-place- … &numberpage=6. Да ли го е получил? Как мислите цената за целия комплект ли е ?

Да, за целия. Всичко, което е на снимката без зеленчука:)
аз го имам. всичко е приложено. дръжките са 2, покритието е тефлоново, капаците са от тънка ламарина /май ламарина е/, приборите са малко въз-големи за моя вкус, но стават. голямата тенджера също ми идва малко по-големичка - на ръба е да не се хване на раширителната зона на котлоните ми, но е ок; голямото й достойнство е, че побира 1 кило боб при все раздуването му. взех комплекта за 45Е. доволна съм  Peace

за доклада - имам известие за митница за поръчка /предполагам/ от 18-ти.

# 946
вмъквам се само да кажа, че преди малко си взех 2 поръчки от ПОЩА, за ВАРНА. едната е от 03.03, другата е от 04.03 - много са се разбързали франсетата!  hahaha
снимки ще пусна след малко. Peace

# 947
Ех че хубави новинииииии, моите кога ли ще дойдат  newsm78
Ама докато стигнат до нас минават май половината страна........
Имам от 17.02, 21.02, 07.03...... Ама все са по поне 6-7 неща, та не долитат бързо.

# 948
Момичета имам една молба! Не съм си поръчвала до сега от ЛаРедут и искам да съм сигурна, че като си поръчам нещо ще е хубаво и ще ми стане! Та имам въпрос за размера ми... Аз съм с талия около 85-86 см. и ханш окло 100 см., висока съм 160 см. и нося по принцип европейска номерация 38 и БГ М/Л! Точно по това М/Л искам да ме ориентирате, защото размерите с цифри по БГ нищо не ми говорят! Ако имам мамче, което знае френские еквивалент на М/Л да ми пише! Моля Ви!!! Rolling Eyes

По М или Л няма как да те ориентираме. Ако си разгледала сайта, повечето стоки се предлагат на точен размер 36, 38, 40 и т.н.
Мога да те ориентирам по размерите, които си дала.
Според мен си за №42, но нека и още някой да каже. /Духи, де си???/

# 949
Благодаря ти, мен в началото ме ориентираха към 40 номер!

# 950
Момичета имам една молба! Не съм си поръчвала до сега от ЛаРедут и искам да съм сигурна, че като си поръчам нещо ще е хубаво и ще ми стане! Та имам въпрос за размера ми... Аз съм с талия около 85-86 см. и ханш окло 100 см., висока съм 160 см. и нося по принцип европейска номерация 38 и БГ М/Л! Точно по това М/Л искам да ме ориентирате, защото размерите с цифри по БГ нищо не ми говорят! Ако имам мамче, което знае френские еквивалент на М/Л да ми пише! Моля Ви!!! Rolling Eyes

По М или Л няма как да те ориентираме. Ако си разгледала сайта, повечето стоки се предлагат на точен размер 36, 38, 40 и т.н.
Мога да те ориентирам по размерите, които си дала.
Според мен си за №42, но нека и още някой да каже. /Духи, де си???/

42 ще е голямо според мен.с подобни мерки си взимам 38 и ми стават. от юношеската номерация- 162 ми е точно. за дрехите, които е известно че са умалени, съм поръчвала 42.

# 951
  • Перник
здравейте момичета,имам поръчка от 17.01    smile3506  до колкото мога да изчисля вече изтича 8 седмица.какво да направя,все проявяваме търпение ама аз вече се изчерпах какво да им пиша вече в такъв случай не я искам   smile3516 smile3516
плаща ме си пък на всичкото отгоре и ще ги чакаме и по 3 месеца.

И аз чакам поръчка от 17.01. и от 18.01.
Всеки ден проверявам пощенската кутия и нищо. Tired
Писах им и за двете поръчки-били изпратени,да чакам.

Вчера писахме писмо с приятелка, за нейна поръчка от 17.01. и днес са й върнали отговор, че е изпратена на 07.02. /или там някъде/. Та да изчака до края на седмицата и ако я няма да попълни един формуляр.

# 952
Според мен с талия 85 см няма да влезеш в 40.
Пробвай първо с нещо евтино, което няма да те е яд дори и да не ти стане.

Бумеранг, аз си правя сметката така горе долу:
Аз съм с талия 67 см: взимам р-р 36. Ако приемем, че следващият размер е през 4 см, то на р-р 38 талията трябва да е около 70-72 см, на 40 - 74-76 см и на 42 - 80-82 см. Така смятам, че тя трябва да вземе 42. Поправете ме, ако греша, да не заблудим момичето.

# 953
Благодаря! Значи да се ориентирам към 38/40! а как се разбира кои дрехи са умалени? Тук ли го коментирате?

Ами май най-добре е да пробвам! Ама мисля не да поръчвам ами да пробам от Продавалник-а! Simple Smile Поне да си намеря номера!

# 954
Добре де, влез в магазин за дрехи втора употреба, намери някоя, на която има всички номерации. Премери я и ако ти става, виж срещу означението F какво пише. Това е твоят номер от Ла Редут.

# 955
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=8081166& … ue&ksource=-1

някой да има отзиви или размери на това ризе   bouquet

# 956
Добре де, влез в магазин за дрехи втора употреба, намери някоя, на която има всички номерации. Премери я и ако ти става, виж срещу означението F какво пише. Това е твоят номер от Ла Редут.
И това е идея!  Peace Много благодаря!  bouquet

# 957
аз съм с талия 70 и взимам 36

# 958
аз съм с талия 78 и р-р 38 ми заспа

# 959
зависи от модела все пак  Peace

Общи условия

Активация на акаунт