LaRedoute.fr - 105 - Всичко за поръчката!

• 123 652
  • 2 256
  •   1
Отговори
# 1 005
  • Бургас
Някой да има тези дънки - http://www.laredoute.fr/vente-jean-denim-5-poches-longueur-32.as … 2&prodcolor=2
Получих ги днес и се ужасих от цвета им   Shocked

Да и ние така ужасно зелено, а мъжът ми не харесва зелени. Добре поне ,че са му точни  #Cussing out

Какво зелено  Shocked
Досега съм получила поне 10 чифта.. нито едни не бяха зелени.. дори с отенък.. От най-светлите до най-тъмните.. от 40 до 50 номер всякакви ..  Shocked
Ами, dirty brosse си зеленеят наистина, но пък моят мъж страшно си ги хареса точно заради цвета, е и заради модела, де Laughing. Духи, ще споделиш ли впечатления от другия тъмен цвят, brut мисля, че беше newsm78, че сега чакам такива Praynig

Да, зеленеят определено. Нито аз, нито мъжът ми, останахме впечатлени от цвета, но си ги носи.

# 1 006
Не помня тия ботушчета дали си заслужаваха?! Някой би ли се произнесъл моля!
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4717120& … ue&ksource=-1

А това панталонче дали ще дойде уголемено заради шесте процента еластан?!   newsm78
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5496489& … ue&ksource=-1

# 1 007
Някой да има тези дънки - http://www.laredoute.fr/vente-jean-denim-5-poches-longueur-32.as … 2&prodcolor=2
Получих ги днес и се ужасих от цвета им   Shocked

Да и ние така ужасно зелено, а мъжът ми не харесва зелени. Добре поне ,че са му точни  #Cussing out

Какво зелено  Shocked
Досега съм получила поне 10 чифта.. нито едни не бяха зелени.. дори с отенък.. От най-светлите до най-тъмните.. от 40 до 50 номер всякакви ..  Shocked
Ами, dirty brosse си зеленеят наистина, но пък моят мъж страшно си ги хареса точно заради цвета, е и заради модела, де Laughing. Духи, ще споделиш ли впечатления от другия тъмен цвят, brut мисля, че беше newsm78, че сега чакам такива Praynig
Ми.. на мен си ми харесват и 3те цвята Simple Smile
Точно вчера пуснах за Бургас едни светли и едни тъмни Simple Smile
Ама вкусове разни..

# 1 008
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
Аз вече нямам търпение за първата си поръчка от 26.02, а като ви чета вас от кои дати чакате - свят ми се завива ooooh!
 A domicile ми излиза с/у всеки артикул от поръчката, когато цъкна на suivre mes commandes - това нали трябва да значи, че е пусната? Нали, нали, нали?! Praynig

# 1 009
Аз вече нямам търпение за първата си поръчка от 26.02, а като ви чета вас от кои дати чакате - свят ми се завива ooooh!
 A domicile ми излиза с/у всеки артикул от поръчката, когато цъкна на suivre mes commandes - това нали трябва да значи, че е пусната? Нали, нали, нали?! Praynig
да,да,да Laughing

# 1 010
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
  bouquet
Party тра-ла-ла-ла-ла

Очаква се да получа някакво писъмце/покана за пощата (в случай, че е под 2кг.), нали?
И още нещо - кога са най- големите ларедутски прИмоции, кои месеци?

# 1 011
  • Стара Загора
http://www.laredoute.fr/Product.aspx?Single=true&ProductID=3 … =00004#DescDetail

Някой да има впечатления от тези обувки? Дали си отговарят на размера?
a
аз ги чакам...беше коментирано че си отговарят на номера....но като пристигнат ще мога да дам повече инфо....

# 1 012
Предварително се извинявам за това, че ще постна мейла си от Ла редут, който получих в отговор на своето запотване за липсващата ми поръчка от 17.01. Вече 4 ден нямам друг отговор от тях, а с преводача не намирам логика.
Vous êtes sans nouvelles de votre commande.

Je vous présente toutes mes excuses pour cette attente.

Vous ne devriez pas tarder à la recevoir.

En effet, le délai moyen d'une livraison "prioritaire" est de 5 semaines.
Afin que vos prochaines commandes vous parviennent plus rapidement, je vous invite à demander la livraison en colissimo.
Le délai est de 1 à 2 semaines moyennant 1% de plus que le tarif prioritaire.

A savoir : si votre colis est toujours signalé "en préparation" dans votre suivi de commande, je vous remercie de ne pas tenir compte.
Да чакам ли още обяснителен мейл? Извинявайте още веднъж!!!   bouquet

# 1 013
Аз днес и взех поръ4ка от 26.02 за по6тата с пуми4ките и една риза за мъжо.

# 1 014
да,да,да Laughing
Не, Не, Не..
Означава, че е приета.
А дали е пусната, не пише никъде.
Евентуално можеш да ги питаш по мейла.. Ама едва ли ще ти отговорят, освен ако не е минал солиден период от време..

bouquet
Party тра-ла-ла-ла-ла

Очаква се да получа някакво писъмце/покана за пощата (в случай, че е под 2кг.), нали?
И още нещо - кога са най- големите ларедутски прИмоции, кои месеци?
Ще получиш покана за колет, независимо за поща или за митница..
А намаленията са щли-август и януари-февруари.

# 1 015

имате ли наблюдения  дали е хубава и материя newsm78?нямам време да чета назад,извинете ако е обсъждана,мерси Hug

Чакам я, но както са ми се закучили колетите нямам идея кога ще дойде и като пристигне ще пиша. И между другота я намалих с някаквъв код с около 11 евро

# 1 016
да,да,да Laughing
Не, Не, Не..
Означава, че е приета.
А дали е пусната, не пише никъде.
Евентуално можеш да ги питаш по мейла.. Ама едва ли ще ти отговорят, освен ако не е минал солиден период от време..
забравих,че при французите няма нищо сигурно Joy Joy

# 1 017
Днес дойдоха тези неща :
http://www.laredoute.fr/vente-maillot-de-bain-2-pieces.aspx?prod … tegoryid=56512065

един сутиен и една риза за мен, една  жилетка за Симо , не намирам линкове

Искам да те помоля за снимка на този бански защото го чакам, но не е за мен и исках ако ми хареса да си го поръчам и аз, както ида ми дадеш размери на твоя.

# 1 018
  • Варна
Хубаво е, лен и памук, с подплата, а за 5Е е супер направо  Wink  Според мен е много по-хубаво от форумското . Ако се колебаеш между два номера, вземи по-големия  Peace
Благодаря!   bouquet
То моето след дъжд качулка - поръчах го вече (по-големия номер). Реших обаче все пак да питам, да знам какво да очаквам Simple Smile.

# 1 019
Благодаря на всички, които ми отговориха!   bouquet Ще си чакам и първата поръчка.

Общи условия

Активация на акаунт