Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какъв размер (S, M, L или XL) отговаря на мъжка тениска с размери 54/56?
Как мога да определя размера на мъжкия анцуг въз основа на номерацията на панталоните?
Какви са приблизителните размери на детските номерации XS и S за мъже и какво отговаря на тях от детската номерация?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какъв размер (S, M, L или XL) отговаря на мъжка тениска с размери 54/56?
-
Как мога да определя размера на мъжкия анцуг въз основа на номерацията на панталоните?
-
Какви са приблизителните размери на детските номерации XS и S за мъже и какво отговаря на тях от детската номерация?
-
Как мога да определя размера на рокля въз основа на измерванията G-97, T-80 и X-112?
-
Как мога да намеря каталога с любимите си артикули (любими) на уебсайта?

Аз не мога да съм постоянно толкова мила.

Имам 4 неща в кошницата (от почти пълна), които постоянно - ту ги има, ту ги няма (огражда).. и само си играя на гоненица кога ще са налични всичките заедно, че да си пусна поръчката.. Е може ли такова нещо! Аман вече от тяхните преустройства на сайта, разместванки и не знам какви преномерирания и преценувания (даже не знам как се казва таз постоянн смяна на цените
БРАВО
Онази вечер си изтрих всички 13 артикула от кошницата и пуснах поръчка с два от тях само. Потвърдена, фактурирана, парите бяха блокирани на другия ден още сутринта. Вчера по обяд изведнъж същите 13 артикула се появиха отново в кошницата. Тази сутрин ги изтрих отново и пуснах поръчка само с един артикул. Също беше потвърдена и фактурирана, кошницата празна. Преди няколко часа влизам да пусна поръчка и същите 13 артикула отново ми се мъдрят в кошницата