LaRedoute.fr - 105 - Всичко за поръчката!

• 123 706
  • 2 256
  •   1
Отговори
# 1 155
  • София
сега взех да се чудя щом е токова уголемен гащиризона на адидс да купя този 67 см. детето ми е слабичко но носи 86 в момента все пак  newsm78

http://www.laredoute.fr/vente-combinaison-bicolore-adidas.aspx?p … &numberpage=1
в 2 от последните  ми поръчки го имаше това,но и в  двете  ми го отказаха,защото било изчерпано,нищо че го има  в сайта.Но ако искаш пробвай се няма  нищо да загубиш  Peace
Здравейте,момичета!От 2 дни пробвам да си пусна поръчката и не успявам.стигам до плащането и ми отхвърля картата.Имам 2 карти.Пробвах и на другата карта,с другата регистрация,и там ме отхвърля.Побърка ме!Имсали някои като моя проблем и можете ли да ме посъветвате какво да правя?
Лек ден ви желая!
и при мене  се случва често,но търпение му е  майката,пробвам и от  двата си акаунта  и с  двете  си карти и след десет двайсе опита най-накрая зацепва   и ми приема картата,така че пробвай и ти докато стане.
Някакъв бъг  з имам пари в  картите ама  пак не  ще някой път.

м/у другото
и продължава проблема с кошницата ,на ден я  пълня по 10 пъти минимум и след това пак се изпразва,писна ми вече.

# 1 156
Здравейте, вчера изтекоха 6 седмици откакто чакам поръчката и днес им пратих от готовите писма имейл, трябва ли да получа потвърдителен имейл че са ми получили писмото? И ако да до колко време се получава?

# 1 157
  • Burgas
и аз им писах потвърдителен имеил не получих,а направо отговор след 3 дни.

# 1 158
  • София
Здравейте, вчера изтекоха 6 седмици откакто чакам поръчката и днес им пратих от готовите писма имейл, трябва ли да получа потвърдителен имейл че са ми получили писмото? И ако да до колко време се получава?
вече срока  е 7 седмици

# 1 159
вече срока  е 7 седмици
  ooooh! незнаех, благодаря , сега съм малко по спокойна

# 1 160
вече срока  е 7 седмици
  ooooh! незнаех, благодаря , сега съм малко по спокойна

Не че има някакъв смисъл.. Ако срокът е 7 седмици а дойдат след 9 .. Simple Smile

Аз пък си мислех, че е минала паниката и истерията вече.. Нали виждате, че идват колетите..
Освен ако някой не чака от Декември - е тогава вече може да им пише  Laughing

# 1 161
  • морето и сините вълни :)
Мацки ,никой ли няма  снимки   както и размери на 38 или на 40-ти номер на тези сакенца newsm78

Много моля Praynig Praynig

# 1 162
  • София
Не мога да си премахна ненужните артикули от Любими. Вече станаха 25 и не мога да добаям нови, ще ми помогне ли някой Praynig

# 1 163
някой беше споменал, че на възражение за закъсняла поръчка, Събине е дала съвет да де поръчва с доставка Колисимо, като се плаща малко по- скъпо за услугата. аз обаче не откривам изобщо опция за друг вид транспорт, освен обикновения, на втора стъпка на поръчването. някой може ли да ме насочи?

иначе в упътването на сайта си има няколко опции за доставка, но важат само за Франция и островите.

# 1 164
Мисля да отскоча до Франция , за да си взема лично колетите, тъй като от 24 01 не е пристигнал. Mr. Green
Може и да ми излезе по- ефтинко, отколкото всеки ден да ходя до пощи и митници. Laughing Joy

Joy вярно може да ти излезе по евтинко, ми ще вземе да дойда  с теб  Mr. Green

# 1 165
  • сусурлево
Мисля да отскоча до Франция , за да си взема лично колетите, тъй като от 24 01 не е пристигнал. Mr. Green
Може и да ми излезе по- ефтинко, отколкото всеки ден да ходя до пощи и митници. Laughing Joy
теб  Mr. Green [/color]

хихихи ето тук може да намериш евтин билет www.wizzair.com

# 1 166
Не мога да си премахна ненужните артикули от Любими. Вече станаха 25 и не мога да добаям нови, ще ми помогне ли някой Praynig

селектираш всяко в малкото квадратче вдясно от снимката и отдолу даваш "je supprime les artlcles selectionnes"

# 1 167
  • Тук и сега
Момичета, аз съм си харесала ето това:

http://www.laredoute.fr/vente-robe.aspx?productid=324139259& … &numberpage=3

Мога ли да помоля да изпратя парички на някоя от Вас да ми го поръча - че трябва тепърва да навлизам в тези терзания. Пращам всичко с пътни, мътни и т.н., както си му е реда.

# 1 168
теб  Mr. Green [/color]

хихихи ето тук може да намериш евтин билет www.wizzair.com

Направо се замислям сериозно, еми казвайте къде е седалището  Crazy

# 1 169
Лелееее, няма изчитане тази тема, ей  Shocked
Алекс, гледам че вече влизаш в 34 номер, браво!!!!! Това сигурно е от многото консултации и успокоения, дето даваш, затормозила си се явно и си заслабнала яко  Wink
Айде сега успокой ме и мен, че чакам и аз една поръчка от 23.01 и една от 08.02, другите няма и да ги споменавам. Ще взема да ходя и аз да ги търся, но мисля преди да отпраша към Франция като други съфорумки, да мина първо през Враждебна и да се поразровя там  Thinking
Ето, оплаках се, сега дано да вземат да дойдат най-после  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт