LaRedoute.fr - 105 - Всичко за поръчката!

• 123 565
  • 2 256
  •   1
Отговори
# 1 605
Някой да има тези маратонки в мъжката секция са. Дали стават за дамски? И номерацията ме интересува

aз ги чакам,  според мен са унисекс, даже повече ми приличат на женски, поръчах +1

# 1 606
Някой да има тези маратонки в мъжката секция са. Дали стават за дамски? И номерацията ме интересува

aз ги чакам,  според мен са унисекс, даже повече ми приличат на женски, поръчах +1
  bouquetСподели после отзиви

# 1 607
момичета ,извинявам се,че така невежо се включвам,но може ли някоя мила мама да ми обясни на лични ,искам да си поръчам спално бельо,а нищичко не им разбирам от размерите и кое на каква цена е,плиииййййсссссссссс newsm17 newsm17 newsm17

# 1 608
Заповядай, но наистина прочетете първият пост ! http://geocities.com/ina_bg/termini Гледаш си размерите, а 1р, 2р означава за колко човека е ( person- човек)

# 1 609
  • Бургас
Флоресита, Unicorn много ви благодаря за отговорите  Hug ще поръчам 48 сако и 46 пола
Определено съм на мнение, че 48 ще е голямо за тези мерки, които са дадени  Naughty Аз нося 48 при мерки 112/98/114 и са  ми идеални (в повечето случаи) дрехите, така че за гръдна 105 и талия 90 ми се струва рисковано да се поръчва този номер  newsm78

# 1 610
Момичета може ли бърза консултация, на какво отговаря тази номерация 48/50 и 52/54 на този панталон
http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-franz-beckenbauer-par-adi … 4&prodcolor=1

В смисъл кое е M,L,XL

# 1 611
Здравейте, взех поръчка от 17.01  Mr. Green
Нищо не ми харесва и нещата са ми големи, продавам ето тези дънки размер 40 ако някой се интересува да пита.  Peace

# 1 612
Нищо не ми харесва и нещата са ми големи, продавам ето тези дънки размер 40 ако някой се интересува да пита.  Peace

http://www.laredoute.fr/vente-jean-large-taille-descendue-et-asp … 1&prodcolor=1

# 1 613
  • морето и сините вълни :)
Десислава Димитрова  от  Младост има 2 колета на митница  София   казаха че има 4 тира с колети от  Франция  и утре ще работят

Ами да се поразработят малко тея мързелани,че  и ние си искаме колетите тук от Варната...А дано мойто колетче е в тира Mr. Green Mr. Green Mr. Greenче дал господ да си го получа скоро,не да хваща прах из  халетата Tired ooooh!

# 1 614
Към момичетата от Сф, дали все още не правят справки на митницата заради ремонта?
И аз със същия въпрос. Спокоен човек съм, но в сряда бях готова да направя нещо много лошо на гадната мазна физиономия на шефа на пощенската станция към митницата! Също чакам от 14 януари, виждам, че от тази дата има най-много непристигнали колети.
Правят справки!!!!

# 1 615
Здравейте отново, момичета. Аз вчера писах отзиви от първата си поръчка от 30.01.2009 г, и след това прочетах, че 97% от присъстващите тук са доволни от покупките си. Просто потресаващо, като се има впредвид качеството на стоките. Та да докладвам, че за пореден път съм разочарована. Снощи си получих втората пратка от 04.02. и почти се ужасих. Та значи
1. маратонки наик, който бяха на цена от 42 евро дойдоха разлепени.
2. суичър найк за 35 евро изглежда като анцунг, който е носен доста време. На всичкото отгоре цветовете въобще не съвпадат.
3. суъчър от 19 и нещо евро на найк изглежда все едно е от наилон. материята е направо ужасна. нямам думи.
4. от евтинките мъжки тениски, който са по 3 в пакет бях поръчала S размер, но според мен отговарят на L. огромни са. а ца цветовете да не говоря. нямат нищо общо с тези на снимката.
5. блуза мъжка от 12 евро XL размер е за дебел мъж, не за моя елегантен. Материята и цвета са просто под всякаква критика.
6. един от евтините потници е описан в пакета,ама липсва. изпарил се е. ама не ми се занимава да го търся.
7. и накрая черешката на сладоледа - моите боти от 90 евро, който съм поръчала в бежав цвят, а дойдоха в сиво. това е единственото нещо, което що годе си струва.
Та това беше от мен. Очаквайте включване скоро. Но не си мислете, че ще напиша нещо хубаво. Просто съм супер разочарована.

# 1 616
# 1 617
Е, нЕма такъв карък като теб...явно...Недей да поръчваш повече  Naughty Лошо разочарование...ама няма шанс да ни откажеш така  Wink

# 1 618

http://www.laredoute.fr/vente-jean-large-taille-descendue-et-asp … 1&prodcolor=1
Ще дадеш ли размери

# 1 619
Е добре аз не мога да те разбера щом не си доволна ок дай поне снимки да видим от кой неща не си доволна и в крайна сметка като можеш да си позволиш боти от 90 евро какво ти е притрябвало да пазаруваш от Ларедут пазарувай си от тукашните магазини и няма да бъдеш разочарована.
Сори за спама ама нарушаваш ведрата обстановка в темата и заради такива като теб не ми се влиза в нея .

Общи условия

Активация на акаунт