LaRedoute.fr - 105 - Всичко за поръчката!

• 127 715
  • 2 256
  •   1
Отговори
# 1 890
И аз да питам за отзиви за това яке. Знам, че е писано, ама просто не мога да го намеря...Та ако някой има впечатления, моля да сподели, че съм на път да пусна една малка поръчка заради него...

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5662095& … ue&ksource=-1
ние го имаме.. китайско производство е.. нашето е в лилаво.. не е лошо.. но аз останах малко разочарована,очаквах нещо по-добро като гледах снимката,ватирано е,зимно яке според мен

# 1 891
Цитат
http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-de-detente-adidas-pour- … 1&prodcolor=2

Тези маратонки получих за мъжа ми. Преди време някой питаше за тях, не си спомням кой точно.
  Отдолу подметката не е пълна, а през средата върви и от горната кожа. Не се вижда на снимката. Имаше и на найк един такъв дамски модел. Другото, което не се вижда добре е, че горе при връзките светлото парче завършва по доста тъп и нескопосан начин. Иначе удобни били.
Предишните Тайлисимски за адидас (сега ги няма), велурените,  досега нищо не ги е надминало.

И ние ги имаме същите мъжа мми каза че са му супер удобни ,днес чакаме отще едни довечера като ми донеса колета ще ги снимкак и тях и ще покажа

# 1 892
Kaxala,заповядай.Тук има мерки на размер 168.
Виждала съм го на живо в лилаво и не ми харесва особено много.

Благодаря много  Peace
Galq M - също благодаря Simple Smile

# 1 893
  • София
На 03.03 пуснах мейл със запитване до Български пощи , какъв е срока за доставка на международни пратки от влизането им в България, и поставянето на пощенско клеймо тук.Защо пратка с клеймо от постъпване в България 26.01 се получава на митница чак на 26.02.Къде стоят 1 месец тези пратки?Вчера съм получила  празен мейл  Thinkingуж с отговор и прикачен файл , но такъв няма  ooooh!. #Crazy Сега пак писах и чакам. Crossing Arms Иначе вчера взех поръчки от 12.01, 15.01 и 25.01 от митницата.Няма никъде печати кога са пристигнали в България, но пък на единия има лепенка с констатирано тегло с дата 13.03.2006г. Shocked

# 1 894
  • Пловдив
Благодаря ви за отговорите! Hug
Вече и аз ще следя темичката Peace

# 1 895
  • В Голямото село
Момичета, някой да е ходил вече днес до софийската митница? Или да знае дали работят и до колко часа? Благодаря...

# 1 896
  • Варна
Чета ви редовно, но просто няма какаво да пиша... шест пратки от периода 17.01.-11.02. продължават да бъдат очаквани от мен... За първата вдругиден стават 2 месеца... това вече на нищо не прилича!!!

# 1 897
Момичета, някой да е ходил вече днес до софийската митница? Или да знае дали работят и до колко часа? Благодаря...

Работят с нормално работно време.

Това пуловерче го имам от 2 години, но моето е екрю. Абсолютно точно си отговаря на номера, но имай предвид, че деколтето му е огромно. Не може да се носи на голо, или поне аз не мога. Не ми стои като на каката на снимката, но е много хубаво. Не е много разтегливо.

Алекс1, с моята гръдна  95 см. 38/40 нали ще е добре или по-малкото?
Благодаря ти за отговорите   bouquet

Ако искаш да ти стои по-тясно по теб, вземи 34/36. Иначе има риск деколтето ти да се отваря.

# 1 898
  • Тук и там
Днес получих един пакет с поръчка от 28.02., влязла в БГ на 04.03. Само за инфо чакам още 4 преди нея, но по-големи. На мое питане за поръчката ми от заветната дата 24.01. са ми отговорили, че е изпратена на 13.02., да съм търпелива и би трябвало да я получа до 10-на дни  Crazy. Та в това пакетче под 2 кг. няма нищо интересно за вас, но за мен е образователна защото имам поръчани неща уж като за моите размери - определено съм се надценила, или пък съм отслабнала  Crazy Не ми се мисли колко ще има да се преправят дрешки, защото специално панталона е поне с 1-2 номера по-голям /а като се замисля, че чакам още 7, че и с по-големи размери  Joy /. Здраве да е  Peace Няма да пускам коментари, а ако някой се интересува от нещо - с радост ще меря и отговоря  Wink Като цяло съм доволна, и то най-вече че получих все пак едно пакетче от тооооолкова чаканите  Laughing
Снимки оттук: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=334621&pid=11047786

# 1 899
Здравейте момичета  Hug
Имам питане относно софийската митница - наясно ли е някой, дали днес ще работи до 16.30ч. , защото само в последния момент ще мога да си взема колета  ooooh!
Да не всявам паника, но имам известие за колет от дата 25.02. Няма начин да е друг, защото само този е на мое име  bowuu А иначе и аз си чакам доста колета от преди тази дата, ама ...   Mr. Green

да току-що звънях в Софийската митница.....жената отсреща каза че е пълен работен ден и ще бъдат там до 16.30ч. За протокола имам известие  от 27.01.09г.............уффф.....най-после идват и януарсите колетчета.... Mr. Green

# 1 900

Работят с нормално работно време.
Aлекс, много благодаря   bouquet
Veseto_ благодаря и на теб   bouquet

# 1 901
  • София
Само да ви кажа,че днес получих колета от 13.01 на митницата. Добре, че не се разправях поне да пиша писма на французите, дойде си кашончето, малко посмачкано, кой знае къде е отлежавало...  Grinning Няма смисъл да ви описвам нещата, всичко е блузки за мен от намаленията и вече ги няма на сайта.

# 1 902
Здравейте, днес взех малък пакет от 9 февруари. Тръгнал е от Франция на 27 февруари. С ето тези Пуми. Много са хубави
http://www.laredoute.fr/vente-ballerines-espera-glitter-junior-a … &numberpage=1

Отговарят ли си на номера?
Според мен си отговарят. На кутията пише за № 36 - 22,5 см.

Може ли да ги видим на снимка  Praynig

# 1 903
  • София
Ау, и аз сега ходих да си взема колет от 30 януари.
Ужас, толкова много ларедутковки на митницата.
Аз обаче никак не съм доволна от поръчката си - едната блуза не е дошла тази, която поръчах. Поръчах и едни балеринки - друг цлят са (лачени, а поръчах камуфлажни!) и са ужасно уголемени. Взех 39 номер а отговарят поне на 40 и сега не знам какво да правя. Да се разправям с ЛаРедут или просто да ги пусна в продавалника. Моля за съвет:(
По-късно довечера ще пратя снимчици и линкове към нещата.

# 1 904
Аз пак да се повторя, че се затрупа написаното:
ПЕТЯ ВЕЛИНОВА и ПЕТЯ ЯНКОВА от гр. Пловдив имат получени пратки на Митницата в Пловдив

Общи условия

Активация на акаунт