Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какъв размер (S, M, L или XL) отговаря на мъжка тениска с размери 54/56?
Как мога да определя размера на мъжкия анцуг въз основа на номерацията на панталоните?
Какви са приблизителните размери на детските номерации XS и S за мъже и какво отговаря на тях от детската номерация?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какъв размер (S, M, L или XL) отговаря на мъжка тениска с размери 54/56?
-
Как мога да определя размера на мъжкия анцуг въз основа на номерацията на панталоните?
-
Какви са приблизителните размери на детските номерации XS и S за мъже и какво отговаря на тях от детската номерация?
-
Как мога да определя размера на рокля въз основа на измерванията G-97, T-80 и X-112?
-
Как мога да намеря каталога с любимите си артикули (любими) на уебсайта?
Доколкото разбирам на 27.01 би трябвало да са го пратили, чековете нали по пощата ги пращат, защо още го няма? Какво да правя сега?
Иначе чакам за митница от 21.01 до 20.02. 5 поръчки.

цели 5 колета ....
Имах сутринта едно известийце в кутията и на път за Кауфланд минах през пощата да си я взема. Като се върнахме от магазина пък, аха да отворя пакета и ми звънна пощальонката да ми каже, че имам още 2 пакета за получаване
Почти всичко съм си уцелила и съм сравнително доволна. Поръчките са от 06.02, 10.02 и 17.02, като продължавам да чакам и от 17.01
Пратени са съответно на 26.02, 27.02 и 03.03. Снимки ще направя и кача по-късно, но ето впечатленията ми засега:
).
Ще пътува към продавалника 
Напиши си оплакването и хич да не ти пука, какво е казал началника им.