Ей ги сладки януарчета трупат килограмчета и грамчета

• 13 081
  • 301
  •   1
Отговори
# 120
Наистина не зная кога успявате да пишете, да готвите, чистите и да гледате ревящи бебета. Аз не успявам - само мога понякога да ви чета. Виктор също плаче доста, но май предимно като се умори, но не може да заспи или като го мъчат газовете... Та от приспиване или гушкане и гукане, не мога нищо друго да свърша. Но е хубаво, че като стигна до нещо, което ме тормози - и хоп - вие вече сте го обсъдили, та поне се успокоявам, че всичко е нормално. Та в момента съм на тема запушен нос - горкия все спи с отворена уста- и аз уж пръскам, ама нещо не успявам да изкарам много с помпичката - всъщност трудно ми е да направя вакума  Thinking Може и да сте го обсъждали - ама от къде тия сополи при тия малки деца? Значат ли, че е настинал и затова така? Ама той е със запушен нос откакто се е родил, но аз дълго време мислих, че е нормално и нищо не съм правила. Трябва ли да се консултирам с педиатъра или просто да продължавам да пръскам с физиологичен разтвор?

И ние сме с дигитален термометър - швейцарски, от тук си го купих, мисля, че е много точен и мери за 10 сек само като се постави накрайника на челцето.

И един въпрос към компютъроможещите - как да си поставя снимка на аватара (май така се казваше, това дето е под името  Embarassed) Опитвам от снимка бг, но или е много малка или много голяма  newsm78

И Еспа - от сърце  nbirthday

# 121
Ето, виждате ли каква е малка снимката, а искам по-голямааа smile3511

# 122
Лено, пиши ми на  ICQ-то нищо, че ме дава офлайн. Ще ти я направя. Ама да знаеш че имаш към 10 минути, щото след това часовника се събужда и почва рееееееееееееееееееееееев.

# 123
  • София
http://bgpetition.com/vaksini/index.html
вчера писах за нея

# 124
Подписах! Hug

# 125
Здравейте мами!  bouquet  bouquet  bouquet
И аз отдавна не съм писала, но почнах да уча за изпита по наказателно право, той е чак края на април, но да използвам, че сега имам много гледачи...

Не сме излизали на разходка няколко дни, понеже първо много духаше, сега пък е студено, вчера и сняг валя при нас...
Лено Александрина също има някаква задна хрема, ринит, не и тече носа, не е запушен, яде, спи си със затворена устичка, но като се стекат секретите почва да кашля, предимно сутрин. Ходихме на лекар, нищо не изписа, каза, че носните ходове на бебетата са тесни, и след като няма друг проблем да правим само промивки с натриев хлорид. Мама е мед.сестра в детско отделение, та ходихме да и аспирират секретите с аспиратор.
Ние също много се усмихваме, като и се засмея и тя почва да се смее, ох, много са ми сладки тези усмивчици, направо прелест, и как само гука...

П.С. И аз подписах петицията! Peace

# 126
Честит рожден ден, Еспа! smile3525 smile3510
Кокосче, и на вас честита месечинка! Мисля, че се сещам Доника за теб-ми то нали затова ходехме, да питаме и да се информираме  newsm10  Често сядахте на масата до бара до прозореца май, поне от там много често идваха въпроси. Можем пак да посетим някоя лекция, този път въоръжени с   smile3541 и практически познания Party
И аз ще започна да изчаквам след като пръсна в едната ноздричка-ама че садистка съм била досега! Усмихнатата Сиси, с Калоян направо сте изтренирали първа космонавтска подготовка Joy, аз тая процедура всекидневно я прилагам без хватката с надолу носа, ама си хриптим от самото начало и не сме спирали.  Иначе коя снимка имаш предвид - ще ти разкажа каквото ти е интересно? barboran4e , и моя мозък едва цъка. А имам да приключа един проект отпреди скоропостижното ми раждане и го отлагам от ден на ден, но вече няма за кога #Puppy dog.
Нането , много се ентусиазирах за това плуване-аз много малка се научих и държа много синът ми да плува добре.
Цитат
Но е хубаво, че като стигна до нещо, което ме тормози - и хоп - вие вече сте го обсъдили, та поне се успокоявам, че всичко е нормално
    И аз така и наистина ми е много спокойно.

И накрая-след дълги лутания, вече се канех и аз да моля Иники за помощ, си свалих с регистрацията на братовчед ми кракната версия на електронен дневник http://www.marudi.org/forum/index.php?showtopic=706   Имайте предвид, че в Замунда не регистрират нови потребители.
Това е първия свален торент в живота ми-какво ли не прави една майка Two Hearts
[/color]

# 127
Доника, мерси за линка:cvete05:! И аз сега ще се подпиша. Ако си спомняте, на последната лекция попитах какви са причините да не е въведена от ЗК и педиатърката каза, че за разлика от Пентаксима, БГ ваксината струвала 26 стотинки. Само че здравето на българските децата не се измерва в стотинки!

# 128
Espa, честит рожден ден! newsm51 smile3525
Желая ти много здраве и щастие, бъди все така готина и забавна  Hug

# 129
 За който няма регистрация в замундата или въобще не знае какво е торент и торент клиент ето директно линкче:
http://lisiche.data.bg/p/files/download/13810369/BabyDiary.2.5.520.cracked.rar

Айде, ние излизаме.

# 130
Еспа, честит рожден ден!
Говорите си за килца  виждам. Има причина да ги има и да не се стопяват толкова бързо - кърменето, просто децата ни имат нужда от тях. Само с кърмене съм вече 12 кг по-малко. Ето сайт за здравословното хранене, ако някой се интересува - http://www.zemianazaem.com/?cat=8
Дони, петицията не я подписвам, защото не съм съгласна с много неща в нея, не ми допада и самото оформление.
Моят беб понякога ме изумява с размерите на сополките си, но не правя нищо, те сами си излизат.

# 131
поздрав: http://www.youtube.com/watch?v=F2mr2yY5F3c
и после ще ви чета Simple Smile

EСПА  всичко най- най- най-.....хубаво Simple Smile

Последна редакция: ср, 11 мар 2009, 14:10 от stelaruseva

# 132
Да си призная нещо съм се побъркала съвсем.
Вчера малкия цял ден плака - аз се притесних, че нещо не му е в ред и за това плаче.
Днес пък е много спокоен и си спи, а аз час по час го надничам и пак си мисля, че не е добре детето и за това толкова много спи.
Като се замисля реално над ситуацията, май аз съм тази дето не е в ред  Joy ...психически.
elli_g , мила не ти завиждам с този изпит / наказателното право не е шега работа/ и искрено ти се възхищавам, че учиш въпреки малкото същественце, за което трябва да се грижиш   bouquet Между другото къде учиш и кой ще те изпитва?!?

# 133
bubchenceto, май трябва да свикваме, че и децата като нас имат дни, в които са в добро настроение, спокойни и весели са, и такива, в които са по-неспокойни, плачат, нервни са и т.н. И аз доста се психясвах ако плаче повече от нормалното, или пък спи 4 часа...Но така ще сме - майки - винаги ще се тревожим за децата си, само да за ни живи и здрави, това е най-важното.
Благодаря ти за милите думи. Следвам право задочно в Русенския университет, 3 курс, това ми е второ висше, иначе съм завършила Стопанската Академия в Свищов.  Преподавател по наказателно е проф. Румен Владимиров от НБУ, много добър лектор, лекциите му са истинско удоволствие. Първият семестър ходех, но сега не съм ходила. От есенната сесия взех всички изпити, сега ще се наложи да оставя единия изпит за лятото, няма да се справя и с наказателно, и с облигационно за 2 месеца. Но здраве да е, като съм се хванала на хорото, ще се справя...

# 134
Аууу, Стеларусева - как позна, че Джами ми е любим, най. Дори на концерт ходих преди май бяха 3години - в Будапеща, на живо пее и скача без спирка както по клиповете.... лети

Зозима - мерси за сайта - много интересно, нямам търпение да го експлорна малко. на теб винаги разчитам за интересни сайтове.

Аз не мога да разбера сега огромната полза от този Пентаксим. още една фармацевтична компания трябва да се нагуши. Зозима ти ли беше пуснала един сайт с инво за ваксини и болести? страницата беше оцветена в черно. ей че яко го описах, но не мога да го намеря пак. ако някой се сеща и го има, моля ви - инфото беше за изследвания върху болести за които се бият ваксини - и броя на хора разболели се въпреки ваксината.

ЕСПА, HAPPY BIRTHDAY много здраве и любов

Ейнджълвайълет - мерси за кракнатата версия, смъкнах я. аз още ти дължа една рецепта за салата с рапани, та ето я - рапани(замразени вземам) - варят се 10мин и се измиват след това хубаво, режат се на фини филийки. сусам - ок 50гр - в тиган, включва се котлона и леко се нагряват да сменят цвета и да замирише на хубаво, гъби - екзотичен микс (готови с марината) има един дето аз купувам - иначе челадинки са най-добре. омесват се тези три неща + сос от зехтин, соев сос, малко от марината на гъбите и лимон. за любители на източни храни - ще допадне много. аз обожавам японска кухня и тази салата от там я взех.

мислех да излизам, то пък сега изглежда, че пак ще вали, ей значи....
лек ви ден

Общи условия

Активация на акаунт