Звездни компромати - 44 част

• 79 692
  • 730
  •   1
Отговори
# 525
  • София
За Сем. Пит съобщиха по новините. Вчера .  Peace  Rolling Eyes
В клюкарския холивудски сайт, който чета, пише че Анджелина и Брад вече не живеят заедно. Като причина се изтъква недоволството на Брад, че Анджелина е прекалено ангажирана със снимките на новия си филм и че не обръща достатъчно внимание на семейството си! А през това време Брад трябва сам да се грижи за шестте им деца. Въобще не се отваря и дума за детегледачка... Приятел ( Wink) на семейството казал, че са се разделили със скандал с викове и крясъци. Ако се стигне до окончателна раздяла било сигурно, че Брад щял да поиска попечителство върху всичките им деца!

# 526
  • Варна
Нищо секси не виждам в Зара, колкото и да се тунингова, все същия траверс си остава. А за флегматичното мислене и говорене ...  ooooh! , ограниченаааа.... до незнам къде.

Това за Риана, ако шега е адски грубо, но по-добрия вариант е да не е истина.  Sad

# 527
Джолката пак, или "Деца, не прекалявайте с пластичните операции!"

# 528
Джолката пак, или "Деца, не прекалявайте с пластичните операции!"

според мен просто изглежда уморена, ние със сигурност изглеждаме и по-зле след безсънни нощи и проблеми Naughty

# 529
все повече заприличва на ирен Онтева. 100-те манекенки май си ги прави по един калъп.

# 530
..
все повече заприличва на ирен Онтева. 100-те манекенки май си ги прави по един калъп.
и аз това си помислих,но не го казах.Малко ми е груба и конска.

# 531

Започвам да я оприличавам на  Ирен Онтева.
Има промяна около устата и носа.
 Crazy

Ей,какво единомислие.
Докато го напиша-и те вече ме изпреварили.... Laughing

# 532
На мен повече ми прилича на Пеньо  Sick
Загрозила се е според мен

# 533
Зара ми хареса във фотосесията, но на клипчето от мейкинга изглежда съвсем различно, някак си състарена и вяла. Преди ми бше много симпатична, когато имаше съвсем леки корекции, но сега се е променила много. Не исках да го казвам, защото веднъж ме бяха нападнали, че съм й тъсила кусури, а момичето "много хубаво било"...  Tired
Но в крайна сметка това е моето мнение, на някой може и да му е симпатична, пък и Сираков си я харесва така  Wink

# 534
# 535
На мен повече ми прилича на Пеньо  Sick
Загрозила се е според мен
И на мен на Пеньо ми прилича.Ето го Пеньо,открийте разликите.
http://lifestyle.ibox.bg/news/id_596317189

# 536

Ужасна ми е  Sick Не знам дали са пускани тези снимки тук, ако е така - съжалявам:
1
2
3

# 537
# 538
# 539
Баси и нескопосания пластичен хирург дето ги е правил. Той се е гаврил с нея.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт